Şimdi Ara

PS3'e PSN Store'dan TEKKEN: DR Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 sahibi bir arkadaşım rica etti benden, kendisinde internet olmadığı için benden PS3'üne Tekken: DR yüklememi istedi. Birkaç günlüğüne PS3'ü bana verecek. Yani PSN Store kaydolmam ve kredi kartıyla Tekken'i almam lazım bu arada. İlk defa PS3'ü yakından görmüş ve tanışmış olacağım.

Bu yüzden yapmam gereken ayarları falan bilmiyorum, biraz arama yaptım. Kayıt olurken Amerika adresi vermek gerekiyormuş. Adresi falan şimdiden hazırladım. Türkiye PSN Store'un henüz açılmadığını biliyorum.

PS3'e internet kablosunu taktığım zaman ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor, yoksa kendisi görüyor mu interneti hiçbir ayar yapmadan? Türkiye'den alınmış bir kredi kartıyla alışveriş yapılabiliyor mu? Yapmam gerekenler adım adım neler, bu konuda tecrübesi olanlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermek -- 6 Nisan 2007; 10:30:59 >

• Yok mu cevap verecek?
  • bende<amerıkan<adresınden<gırdım<ama<7<tane<kredı<kartı<dendım<ama<kabul<etmedı<bılgıne
  • Dostum vereceğin adres bilgilerinle kullanacağın kredi kartına ait adres bilgilerinin uyuşması gerekiyor aksi takdirde sen TekkenDR'yi unut...
  • Az mı denedik di mi Veysel Olmuyor arkadaşım maalesef.Türkiyede açılmasını bekleyecek.Ondan sonra bütün bilgilerini füzgün girip o şekilde alacak.
  • Evet abi, Sony hala açıcak hesapta TR sunucusunu....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç umudum yok ......
  • Hem 60GB'lığı dayatma yap millete hemde sunucuyu açma, bu ne kardeşim dalga mı geçiyor bunlar....İyice 3. dünya ülkesi yerine konuyoruz, gerçi kısmen öyle sayılırız ama..
  • sony<sony<uyuma<tr<ye<sahıp<cık<kımın<kızından<eksız<
  • arkadaslar...devıl4..nısanın..kacında..cıkyo..sabırsızlıkla..beklıyorum
  • Nisan'da çıkmıyor kardeş DMC4, ne zaman çıkacağı da belli değil. En geç sonbaharda gelir heralde.
  • yazın çıkar yav.. yani inşallah
  • ben<nısan<dıye<duymustum<
  • quote:

Orjinalden alıntı: dıablo061981

ben<nısan<dıye<duymustum<

üstad ya senin klavyemi manyadı yoksa küçükten büyüğü doğrum mu sıralamaya çalışıyon kelimeleri

• quote:

Orjinalden alıntı: fearfactory

quote:

ben<nısan<dıye<duymustum<

üstad ya senin klavyemi manyadı yoksa küçükten büyüğü doğrum mu sıralamaya çalışıyon kelimeleri

• klavyemın.bosluk.tusu.bozuk
  • quote:

klavyemın.bosluk.tusu.bozuk

• kardes..artık..bı..klavye..alırsın..bana
  • yok sen böyle devam et,gör bak yakında herkes senin gibi yazmaya başlayacak forumda
    quote:

kardes..artık..bı..klavye..alırsın..bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.