Şimdi Ara

PS3 DUALSHOCK 3 Joystick (sıfır) 79.- TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Playstation 3 için Dualshock 3 titreşimli-kıpraşımlı joystick,sıfır (yurtdışından bavulda geldiğinden kutusu yoktur)

2 adet var,tanesi 79.- TL (nakit pazarlıksız fiyat - takas yoktur)

PS3  DUALSHOCK 3  Joystick (sıfır) 79.- TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 29 Nisan 2009; 18:31:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İstanbul yazıcıoglunda gold pc den 80 lira ya aldım fiyat bence fazla hocam. 2 yıl garanti veriyorlar onlar bide...
  • ds3 tahtakelede vs spot 85-90 ytl,gerçekten garantili ise ve kutusundan eurasia garanti belgesi çıktıysa hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 27 Nisan 2009; 22:27:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: Tecnical

İstanbul yazıcıoglunda gold pc den 80 lira ya aldım fiyat bence fazla hocam. 2 yıl garanti veriyorlar onlar bide...

Hocam aldığın kol büyük ihtimal Sixaxis yani titreşimsiz versiyondur. Piyasada 130 TL civarı olan,sıfır garantili DUALSHOCK'u o fiyata alman imkansız gibi bişi. Arkadaşın istediği fiyat normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZENITH_

quote:

Orjinalden alıntı: Tecnical

İstanbul yazıcıoglunda gold pc den 80 lira ya aldım fiyat bence fazla hocam. 2 yıl garanti veriyorlar onlar bide...

Hocam aldığın kol büyük ihtimal Sixaxis yani titreşimsiz versiyondur. Piyasada 130 TL civarı olan,sıfır garantili DUALSHOCK'u o fiyata alman imkansız gibi bişi. Arkadaşın istediği fiyat normal

evet fiyat oldukça iyi
    Garantisiz olarak piyasada min 90 tlye bulunuyor oda kolay kolay rastlayamazsınız...
  • bazen kampanya filan oluyor bana da büyük ihtimalle sixaxis dir gibi gelio ama eğer DS3 ise süper fiyat
  • bencede fiyat normal sayılır ne çok pahalı nede çok ucuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat normal satıcıda güvenilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacoban

fiyat normal satıcıda güvenilir

fiyat çok iyi.
    çok araştırdım.arkadaşın bahsettiği 80TL goldda DS3 olması mümkün değil.Hele gene goldda :)
    3 gün önce 90TL ya almıştım.biraz daha bekleseymişim.

hayırlı satışlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.