Şimdi Ara

PS3 Donuyor Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar bugüne kadar böyle bir problemim yoktu. Bugün Oblivion oynarken ilk başka acaip sesler çıkmaya başladı cihazdan değil tvden. Daha sonra oyun ekranı bi anda dondu. Daha önce buna benzer problemle karşılaşanlar varmı örneğin bazen demo oyunları oynarkende kimi oyunda hafif kasma yapıyor cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• geçmiş olsun...demekki ps3 de olsa böyle şeyler olabiliyormuş yani....büyük konuşmamak gerekir....ilgilelilerin kulağı çınlasın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

geçmiş olsun...demekki ps3 de olsa böyle şeyler olabiliyormuş yani....büyük konuşmamak gerekir....ilgilelilerin kulağı çınlasın....

kına isteyenler damlar birazdan konuya..

geçmiş olsun kardeş bu sorun cod3 te falanda oluyormus..
    diğer oyunlarda böyle bir sorun yoksa telaşlancak bişi yoktur sanırım..

ayrıca 1 kere donması 1 kere yanmasından iyidir...kapişş???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.i.T.S -- 11 Eylül 2007; 3:52:33 >
  • Yok daha önce başka oyunda böyle bir problem olmadı oblivionda oldu o da bugün 1 kere oldu cihaz 2 yıl garantili zaten yinede bi danışmak istedim....
  • işte PAL ın faydası bu fazla para veriliyor ama olsun kafası rahat olur alanın en azından bence bi sorun yoktur baska oyunlarda da yaparsa ve çok sık oluşursa servise verirsinn zati ama sanmam TANK gibi maşallah nazar değmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

işte PAL ın faydası bu fazla para veriliyor ama olsun kafası rahat olur alanın en azından bence bi sorun yoktur baska oyunlarda da yaparsa ve çok sık oluşursa servise verirsinn zati ama sanmam TANK gibi maşallah nazar değmesin

Sağol teşekkür ederim yinede can sıkıyor bu durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: C0nD0R

quote:

işte PAL ın faydası bu fazla para veriliyor ama olsun kafası rahat olur alanın en azından bence bi sorun yoktur baska oyunlarda da yaparsa ve çok sık oluşursa servise verirsinn zati ama sanmam TANK gibi maşallah nazar değmesin

Sağol teşekkür ederim yinede can sıkıyor bu durum

haklısın umarım tekrar etmez bu durum bende az önce GRAW2 yi bitirdim moralim bozuldu bitti diye ( bide en zor modda bitirdim yawww )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sago dediğin gibi PAL almak garanti açısından güvenli oluyor ama daha önce de forumda yazıldığı gibi malesef garanti sırasında problemler doğuyor. Adamlar tamir edemediği makina için 2. el PS3 falan teklif ediyorlar nasıl iş bu? Ben garantisiz NTSC-J kullanıyorum ve 600 ytl garanti parası ödemedim. Yani yarın benim de başıma gelebilir belki ama bana yardımcı olamayacak bir servis için de 600 ytl fark ödemem ben... Zamanla mutlaka servis ağı gelişecektir daha cihaz çok yeni bence. Ama şu aşamada servisin yardımcı olamaması büyük problem...

@Condor dostum çok canını sıkma çok nadir bende de kasma yapıyor(özellikle son NBA Live demosunda) ama öyle büyük bir sorun değil. Hem öyle çok çok da göze batmıyor. Herşeye rağmen @Sago'nun da dediği gibi TANK gibi maşallah

• Bende de donmalar olmuştu.(NTSC-J)

-NFS Carbonda hızla giderken

-GRAW 2 de büyük patlama olunca dondu ve raset atmıştım.

Sonuçta nadirde olsa donmalar var.Şimdilik aynı oyunda 2 defa üstüste donma olmadı.Lakin ilerde ciddi bir şekilde Bu donmalarda artış olursa ve PS3 ü etkilerse Konsola elveda derim.Xbox al kırmızı ışık PS3 al oyunlar donsun iyi valla.Hem Konsol hem PC kullanırken bile ikisini karşılatırdığımda PC de bile bazı oyunların optimizayonu haricinde bu kadar sorunla karşılaşmadım.

ÜStelik PS3 ü aldığımda DMC gibi oyunlar PS3 e özel ex oyundu.PES serisi özel grafik motoru ile PS3 e özel denildi.Gene üstelik PC de doğru düzgün oyun yoktu.Şimdi bir çok next gen oyun PC içinde duyuruluyor.Fakat şimdi Bir çok demo oyun bile PS3 e geç geliyor

Hep şu e3 2005 teki videolar yüzünden.O videoları oynamak için çoğu kişi PS3 aldı ama nerdeee

• hocam ben dün akşam warhawk oynarken 2 kez dondu makinayı 2 kez düğmesine basarak kapatmak durumunda kaldım. bi arkadaş forumlardan birine warhawk oynarken eğer sixaxis in şarjı bitmek üzereyse donduğunu yazmıştı ve benim şarj bitmek üzereydi daha sonra şarjı dolu bir sixaxis le devam ettim ki uzun süre oynadım herhangi bir sorun olmadı. senin durumunda buna benzer birşey olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barış1

Bende de donmalar olmuştu.(NTSC-J)

-NFS Carbonda hızla giderken

-GRAW 2 de büyük patlama olunca dondu ve raset atmıştım.

Sonuçta nadirde olsa donmalar var.Şimdilik aynı oyunda 2 defa üstüste donma olmadı.Lakin ilerde ciddi bir şekilde Bu donmalarda artış olursa ve PS3 ü etkilerse Konsola elveda derim.Xbox al kırmızı ışık PS3 al oyunlar donsun iyi valla.Hem Konsol hem PC kullanırken bile ikisini karşılatırdığımda PC de bile bazı oyunların optimizayonu haricinde bu kadar sorunla karşılaşmadım.

ÜStelik PS3 ü aldığımda DMC gibi oyunlar PS3 e özel ex oyundu.PES serisi özel grafik motoru ile PS3 e özel denildi.Gene üstelik PC de doğru düzgün oyun yoktu.Şimdi bir çok next gen oyun PC içinde duyuruluyor.Fakat şimdi Bir çok demo oyun bile PS3 e geç geliyor

Hep şu e3 2005 teki videolar yüzünden.O videoları oynamak için çoğu kişi PS3 aldı ama nerdeee
    hocam her güzel in bir hatasi vardir,kusursuz canli veya alet var mi yeryüzünde göster bana, kusursuz olmak tanrilara mahsusdur,e3 2005 deki video lara gelince adamlar elbette reklam yapacak ki bizde baliklama atlayacagiz yani dereyi görmeden pacalari SIVADIK biz hataliyiz tabi biraz da karsi tarafda var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --ASRIN ALÏMÏ-- -- 11 Eylül 2007; 9:23:16 >

• Şükredin ki PS3 bozulmuyor bide bozulsa ne olacak o zaman görün cümbüşü... (Arada benim PS3'de sapıtıyor)
  • Aynı şeyler oblivion oynarken bende de oluyor ara sıra. Oyunda şu ana kadar 1 kez loading ekranında 3-4 kez takıldığı olmuştur. Saatlerce oynadıktan sonra oldu ama ilk açtığım zamanlarda böyle bişey olmadı.

Düzeltme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomantis -- 11 Eylül 2007; 9:46:23 >
  • Arkadaşlar PS3 ün takıldığını, takılmalar olduğunu yabancı forumlardan da okuyabilirsiniz, bu gayet doğal, yepyeni bir cihaz, yeni bir teknoloji, elbette takılacak, bizler sadece beklentilerimizi çok yüksek tuttuk. PS2 de takılıyordu, PS1 de. Ama PS3 ve XBOX360 bulunduğu nokta hepimizin gözünde everest ti. Tabiki bu üreticinin suçu.
  • bunlar sadece yazılımsal sorunlar dostum , düzelir zamanla makinanda birşey yok bence..
  • Ben nba 2k7 oynarken serbest atıslarda top potaya girerken takılıyo ama bunların ps3 den kaynaklandıgını zannetmiyorum.Yapımcılardan oluyor bu tür seyler bence.
  • herkesin ps3 u arada kilitlenir. benimkide 1 2 kere oldu. makinalarinizi cok kuytu yerlere sokmayin, iyi havalanan yerde bulundurun ve mumkunse konsolu dik kullanin
  • İntercooler alın. Donma monma kalmaz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

geçmiş olsun...demekki ps3 de olsa böyle şeyler olabiliyormuş yani....büyük konuşmamak gerekir....ilgilelilerin kulağı çınlasın....

kına isteyenler damlar birazdan konuya..

geçmiş olsun kardeş bu sorun cod3 te falanda oluyormus..
    diğer oyunlarda böyle bir sorun yoksa telaşlancak bişi yoktur sanırım..

ayrıca 1 kere donması 1 kere yanmasından iyidir...kapişş???

FANIN ÖLÜMÜ OYUNDAN OLSUNKAPİTOO

• dostum gecmis olsun umarim tekrarlanmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.