Şimdi Ara

PS3 de yeni downgradelermi olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Inquirer haberinden sonra çıkan bu yazıda pek hayra alamet degil.PS3 daha zayıf mı olacak ?
    Ayrıca power supply ın dışarı çıkmasından ve fanların halen gerekli sogutmayı yapamadıgından bahsedilmiş.Meşhur yields sorunları ise devam ediyor

http://www.kotaku.com/gaming/sony/more-ps3-downgrades-on-the-way-179863.php

quote:

Kotaku wrote:
    More PS3 Downgrades On The Way?
    « previous post next post »He's back. The connected PS3-party wet blanket who brought us covert info on the PlayStation 3 has dug up some dirt from a phantom insider who claims the PS3 may see even more downgraded specs. From lower clock speeds to an external power brick to who-knows-what-else, one thing we know for certain is that we sure as hell won't be getting what was promised at E3 2005.

More dirty insider talk after the jump.

Red says: got any interesting news?
    Phantom Insider says: sure

Red says: then let's start it up

Phantom Insider says: Fully functional PS3 betas still do not exist

Red says: hmm

Phantom Insider says: Despite that we have seen a number of downgrades

Red says: clock speed?

Red says: remember it was going to be 3.5 ghz?

Phantom Insider says: And now we have been told that the powersource might be an external 400 watt unit after all
    Phantom Insider says: instead of internal as promised

Red says: interesting

Phantom Insider says: The current designs despite having vents all over the place apparently still cant dissipate the heat to sufficient levels

Phantom Insider says: And yields on 3.2 Gigaherz CELL processors are too low

Red says: they can't produce them in mass supply still?

Phantom Insider says: so the final release might run only at 2.8 gigaherz

Red says: what have you heard about the rsx?

Red says: why would that be downgraded?

Red says: it as already somewhat weak

Phantom Insider says: RSX is finished and has been finished for quite a few months now

Red says: hmm

Phantom Insider says: we know what it can and cannot do

Red says: yea?

Phantom Insider says: I won't comment any further

Red says: hint?

Phantom Insider says: No

Red says: come on, this is anonymous

Phantom Insider says: I can't tell you more

Phantom Insider says: I do not want to lose my job

Red says: does it bode well for the ps3?

Phantom Insider says: Last time we had a lot of internal emails coming in from Sony

Red says: hmm not surprised

Red says: you were the first to blow the lid off things

Phantom Insider says: They were looking for the sources of the delay and dev problems leaks

Red says: lol

Phantom Insider says: i cannot risk it

Phantom Insider says: I am sorry

Red says: no probs

Red says: one thing

Red says: were the units at e3 2.8?

Phantom Insider says: yes

Phantom Insider says: and had 2 gigs of ram

Phantom Insider says: dev kits ya know

We'll consider this rumor and speculation for now, but if these downgrades pan out, I expect some folks will have an even harder time justifying that $600 investment. Michael McWhertor

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+

• Insider...köstebek.. kod adı phantom yani hayalet imiş... çok gizli.... ajan...

Yaav koray inquer, kotatkubilig falan filan bırak bı gerizekalı siteleri... hala inanıyo musun? adamlar xbox fanatiği be güzelim... yazanlara bak, koptum ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 11 Haziran 2006; 21:30:14 >

http://www.kangurum.com.tr/kangurum2-web/showProductDetail.do?psi=92603&shopCategoryId=5877

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 11 Haziran 2006; 21:36:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Düşündüğün şeye bak! Klimalar artık o kadar ucuzladıki. Bir klima alırlar hem kendileri hemde konsol serin olur. Dur. Bir tane link örneği vereyim.

http://www.kangurum.com.tr/kangurum2-web/showProductDetail.do?psi=92603&shopCategoryId=5877

Kilmaya ne gerek? Bak üstte çok daha ekonomik bi çözüm bulmus xbox360 sahipleri

• downgrade olayını çok yer yazdı..Beyond3d dede cok tartışıldı konu..Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler..

Bu arada Neutral kardeş bu neyin nesi anlamadım.Xbox360 ın en soguk kısmı adaptoru, bendeki zerre ısınmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Haziran 2006; 22:53:30 >

• Piyasaya sürülsünde ondan sonra yorum yapın bence, daha erken

Nötralin verdiği resmi görmüştüm, sanırım gamespottan biriydi, alet alev almasın diye öyle çözüm bulmuştu eleman. Aşırı derecede ısınıyormuş. Yoksa keyfinden öyle koyacak değilya. Bitanesi de 2 ucundan ipe asmış, fotorafını koymamıştı utancından hatırladığım kadarıyla
  • hatalı mallardır onlar, yok oyle bir ısınma, dün geceden beri fişte adaptor, hiç bişey yok

• Hatasız mal demiyoruz ki zaten Ama kaç 'milyon' hatalı mal ? Soru o...

Fiş sadece takılı mı dün geceden beri, yoksa alet açık mı o zamandan beri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 12 Haziran 2006; 0:26:49 >

• Abicim 7 saat neki, ben ps2'yi 15 saat açık tuttum adaptör içinde olduğu halde fazla ısınmadı

Ps3de de olabilir tabi onun için sazan gibi ilk parti mala atlamicaz
    Ayrıca PS2 gibi zayıf işlemcili ve GPU lu bir cihazla 3 tane core ve eşşek gibi GPU içeren cihazıda karşılaştırıyorsun ya valla helal..Sen çok elma, armut olayına giriyosun Adventure kardeş..Kriterleri biraz denk yapalım , bu kadar subjektif olmayalım lütfen...

• Alla alla, çok garip ve hoşsun koray. Ben elimin altındaki aletten bahsediyorum genç, bendeki 15 saat açık kalınca 'çok' ısınmıyo... Normal ısınıyo, hem de gayet normal. İstersen gel misafirim ol ilk elden tecrübe et.. Ne diyim artık sana...

quote:

aleti 7 saat kullandım aralıksız, ısınmıyor adaptor

Elma armut olayı nedir? Bak yukarda neyden bahsetmişsin? Adaptör, maknenin kendisi değil Ben de ona karşılık verdi, neden? İzah edelim bari başka çare yok:

ps2= adaptör içerde= adaptörün ısınmasının işlemciyle uzaktan yakından alakası yok, işlemcinin ısınması işlemcinin kendisinedir, keza gpu (senin için özel cümleler kuruyorum) .

360= adaptör dışardadır=adaptör kendi yediği elektrik oranında ısınır=işlemci kendini ısıtır, keza gpu.

Yani işlemcinin gücüyle adaptörün ısınması arasında en ufak alaka yoktur. Öyle olsa cep telefonumun şarjı nerdeyse yanacak gibi neden ısınıyo diye düşünürdüm, di mi genç? Yoksa ben bilmiyorum da benim emektar cep 3 çekirdekli çift threadli cpu'ya mı sahip ne... Bu bakımdan karşılaştırmam gayet mantıklı, istersem cep telefonuyla da karşılaştırırım gördüğün gibi. Elmayı armudu bırakmakda fayda var... Sen ne diyosun

• Neutral. Fiş sürekli takılı konsol saatlerce açık ve adaptör ancak ılık vaziyette.

ps2= adaptör içerde= adaptörün ısınmasının işlemciyle uzaktan yakından alakası yok, işlemcinin ısınması işlemcinin kendisinedir, keza gpu (senin için özel cümleler kuruyorum) .

360= adaptör dışardadır=adaptör kendi yediği elektrik oranında ısınır=işlemci kendini ısıtır, keza gpu.

Yani işlemcinin gücüyle adaptörün ısınması arasında en ufak alaka yoktur. Öyle olsa cep telefonumun şarjı nerdeyse yanacak gibi neden ısınıyo diye düşünürdüm, di mi genç? Yoksa ben bilmiyorum da benim emektar cep 3 çekirdekli çift threadli cpu'ya mı sahip ne... Bu bakımdan karşılaştırmam gayet mantıklı, istersem cep telefonuyla da karşılaştırırım gördüğün gibi. Elmayı armudu bırakmakda fayda var... Sen ne diyosun

Adventure iyimisin ? İki cihazın güç ihtiyacı çok farklıdır...Ne kadar güç o kadar enerji, akım ve ısı demektir.Böyle mantık varmı ya Tabiiki işlemcilerle, GPU larla alakalıdır o adaptörler..Birde kesin konusmuyomusun...Cep tel filan girmişsin.Bu sefer elma-ananas olmuş, aferin ne diyelim

Hem bak PS2 diyorsun, onun bilmem kaçıncı revizyonu degilmiydi yangın tehlikesi nedeniyle toplatılan.Adaptoru yuzunden..

Hala PS2 yi savunuyorsun ne diyim be arkadaş.Bu kadar objektiflik olur, sonra fanboy degilim diyorsun.Adventure samimi söylüyorum ereneren senin kadar PS fanı degil.Açık söyliyim bak

Emin ol Xbox360 ımın adaptoru PS2 kadar sıcak bile olmuyor.Fanlardan sıcak hava üfleniyor, kasasındada oyle anormal bir ısınma olmuyor..Gereksiz uzadı konu

• @korayg senden xbox360 haberleri bekleriz, ps3 haberi (daha doğrusu dedikodusu) değil. Acaba ps3 tokat gibi çıkınca @Adventure dalga geçmeye başlayınca ne yapacaksın?

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • Hep istediğini görüyosun be koray...

Biz zamanında ısınmış aletlerden bahsetmişiz, bak orda belgeli. Kutunun üstünde duruyo. Ben seninki ısınıyor demedim ki, aksine sen benim ps2'nin çok ısınmadığına inanmadın. Hala konuşuyosun. Adaptörde iy çözüm üretilirse daha az ısınır, üretilmezse çok ısınır. Hatalı mallar aynı güçte çalışan xbox360'ların adaptörleri değil miydi?

Ps2'yi savunmuyorum, benim ps2'den bahsediyorum. Benimki ilk modellerden 30004 ve 'çok' ısınmıyo. Gayet normal seviyelerde. Ama sen tutturmuşsun çok ısınır diye... Slimler bırakalm da ısınsın artık, ufacık alet, 360la karşılştırılamaz herhalde değil mi? 360 gibi makinada işlemci vs daha güçlüdür belki ama içi de o derece ferahtır. Bi tarafta 3.5 kiloluk öbür tarafta 900 gramlık makneden bahsediyoruz... İzin ver de ısınsın.

Ama benim tank ps2 'çok' ı-sın-mı-yor!!! Biliyorum inanmak istemiyosun ama napim

• benimkide tanklardan, almam zaten slim...PS2 nin ısınması ona göre normal, Xbox360 ınkide normal, oyle ısınma derdi vs yok yani..Ama PS2 ilede karşılaştırılmaz, arada 3 dag gibi fark var yan, teknoloji ve güç olarak

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Ne kadar güç o kadar enerji, akım ve ısı demektir.Böyle mantık varmı ya

yuh yani esas böyle mantık varmı

sen intelin yeni nesil işlemcileri görmedin sanırım. intel p4 ler 80-90-100 wattlarda çalışırken intelin conroe si ondan 3-4 kat daha güçlü ve hızlıyken 30 Watt gibi bir güç çekiyor. senin mantığınla gidersek 2 yıl sonra PC kullanamayız yada konsol. zira Türkiyede o gücü kaldıracak santraller yok, olsa bile 1 saat açsan bilgisayarı ayda en az 100 Ytl. elektrik paran gelir kapına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Haziran 2006; 0:22:51 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• o intel bunlar IBM...Ona bakarsan SUN larda az yer, AIX lerde eşşek gibi güç ister..
    Ayrıca GPU larıda unutma
    PS2 nin GPU su ile 360 ınki, PS3 ünki birmi ? Bu cihazlarda bir sürü fan var
    Gereksiz yere iddialaşma boş yere, al o zaman PC ne bi 250W lık PSU takıl..Ne o almışsın 520W
    Ne perhiz ne lahana turşusu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.