Şimdi Ara

PS3 de VCD İzlenir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dvd'yi en az 4e buldum izmitte.Takasta 2 milyon fena para değil:Al 1-2 film sürekli takas et.

Kaliteli ses,kaliteli cam gibi görüntüde cabası.
  • Tahtakale yi dolaşın bir az sorun soruşturun bulacaksınız 1 ytl dvd film bir az saçma fiyat ama doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

Cyrax

orjinal başka oluyor üzülme bende koleksiyoncuyum zevk meselesi + ps3 e neden vcd takılmasın ki???????? o makina kaç para sanki mercedes felan yani arkadaşlar ps3 ü acayip abartan arkadaşlar war aramızda ben vcd denedim çalışmadı...... 1.90 ile çalışıyormu ama hiç denemedim

dabulyu dabulyu dabulyu. sallıyorumrahatyaşıyorum.kom

• quote:

HuKe

bu ne yani şimdi????????? nerden tanışıyoruz senle acaba salladığımı nerden çıkardın ??????? bende dvd vcd koleksiyonu war..... sende yoksa başkasında olmayacak diye bir kaidemi war ?????? sen git çorçoğuğun takıldığı köpek-kedi forumlarına katıl orda barınaktan alınan beleş hayvanları tartış ok???

olur

• hayır yazılımı felan yok zamanla tüm vcd leri acar dıye umud edıyoruz bence vcd film için o gözü yorma tabi paran ganiyse o ayrı şimdilik pek cogunu okumuyor orjınal olsada bolge kodu atrımı yapar ama bence onlaral ugrasacagına gıt bı ps3 oyunu parasına dvd oynatıcı al derim hemide LG olur3 tanede dvd film alırsın teknosada kampanya vardı bir ara bece ps3 de bi ps3 bir arada sırada ps3 hit oyunları ve bluray film izlenmeli baskası onu bozar tersss
  • mahmutpaşadan vcd ye.

ne öle oradan ses geliyo bitaraftan böfürdüyo

film dediğin 2 kanal olacak. ŞAHAN
  • abi yazik o guzelim makinada vcd takip seyretmek blu ray dvd varken vcd ye ne hacet! ama gonlunuz bilir ben bir kactane denedim calistirmadi calistirir diyen arkadaslar var bende fazla denemedim kiyamadim daha dogrusu
  • quote:

yuyamasan

bende salonda manyak bi sony ev sinema sistemi war sony dav s888 çok süper bişey zamanında sitede inanmayan arkadaşlar için bi kaç fotosunu eklemiştik siteye neyse konu o değil.........................ben salona geçmeye üşeniyorum arada sırada oturma odasında izlemeyi istiyorum...... dediğin gibi ayrı bir dvd almak lazım bazen dvdsini bulamadığım fimleri vcd almak zorunda kaldığım oluyor onuda işte oturma odasında izlemeyi istiyorum......bi ara ps3 ü denedim vcd için; açmadı)makinayı bide boşuna salondan oturma odasına taşıdık sonra bi daha salona taşıdım şimdi toshibanın dvd playerını oturma odasına almayı planlıyorum LG tavsiyesi için sağol ama teknosanın itibarı kalmadı ordan boş cd dışında mal almam sana tavsiyem sende alma çok mağdur ediyorlar diye müşterileri kalmadı........ şimdide kampanya üstüne kampanyalar ama yemezler daha bu ayki broşürleri bile mahsus hatalı basılmış şeyler....... bu kadar rezillik olmaz kardeşim hd ready tvlere full hd yazmışlar hemde kaç tanesine 1 değil 5 değil 8-10 tane tv böyle.....ben hiç teknik kazık yemedim ama bu tutumu sergileyen yerden mal almam...... zaten b.ku yediler kampanyalar arttığına göre teknosa iflasa doğru gidiyor demektir

ne anlatmaya çalışmaktasın anlamadım ama kalkıpta "PS3 te ben VCD izlerim abartmayın bunda ne var" lafını söyleyen zihniyet kendini olduğundan farklı göstermeye çalışmaktan öte bir şey yapmamaktadır. Aklını duygularıyla karıştırmamış hiç bir insan evladı almış olduğu yeni nesil konsolla VCD izlemez, izleyebilir miyim türünden garip bir soru soramaz bunu hikmeti kendinden menkul mantıksal çıkarımlarla destekleyemez....maalesef bunu yapanları gördükçe gülüyorum üstelik kendileri hakkında yorum yapılınca acayip ve ne olduğu belli olmayan cevaplar yazmasınıda aynı zihniyetin çarpık bir ürünü olarak görüyorum...

not: evet sende sony dav s888 var ve de PS3 de VCD izleyebilecek kadarda coolsun....Aman Tanrım keşke bende senin gibi olabilsem..yatmadan önce her gece dua edeceğim bakarsın Tanrı bana da "PS3 te VCD izlemek gibi keyif verici" bir deneyim yaşatmayı nasip eder.

quote:

Cyrax

orjinal başka oluyor üzülme bende koleksiyoncuyum zevk meselesi + ps3 e neden vcd takılmasın ki???????? o makina kaç para sanki mercedes felan yani arkadaşlar ps3 ü acayip abartan arkadaşlar war aramızda ben vcd denedim çalışmadı...... 1.90 ile çalışıyormu ama hiç denemedim

Aynı mantıksal çıkarımın ürününe bir başka örnek olacak şahıs da Ferarriye LPG taktırmayı denemiş kendisini kınayanlara "ne var abi bunda sanki uzay mekiği alt tarafı Ferrari" demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 17 Ağustos 2007; 1:34:13 >

• quote:

yazdıklarını arkadaşa yazmışsın şimdi fark ettim ama bende bi vcdye ihtiyaç duyuyorum diye sana yazdım................................................ ama cewabını;; böyle bi düşüncem olduğu için kendi üstüme aldım ama foruma katkından dolayı sağol sayende fikir alış verişi oldu

no problem! dedigin gibi onemli olan fikir alısverisi dogru karardasın bu arada

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

VCD okutmaya çalışıp yazık etme arkadaşım okuyucuya.

Zaten ben de denedim şu mesaj geliyor ekrana;

quote:

An Error Has Occured - x800801

''Are you kidding? Do you really think that I play this shitty media?

Try f*cking BlueRay ! ''

esaslı espri kardeşim, hakkaten okudukça hala gülüyorum..

BlueRay değil BluRay

• clementine harbi sağlam espri yapmış tasvip ettim doğrusu
  • PlayStation 2 vcd çalıştıramıyordu 3 mü çalıştıracak biraz mantıklı olun
  • ps1 de vcd izlenir mi? izlenirse bu nasıl olur?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.