Şimdi Ara

PS3 de önceden girilmiş PSN ID sini silme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar daha önceden bolgeyi TR yazarak uye olmustum PSN'ye.. Haliyle PlayStation dan demo oyunları indiremiyorum.Şimdi UK olarak kayıt oldum fakat yeni kullanıcı adım ve şifremi yazarak PSN' ye girmeye calıstıgımda baska hesapla giremeyecegim hatasını alıyorum
    Eskiden girilmiş PSN ID sini nasıl silerim?? Yeni aldıgım uyelikle PSN 'ye nasıl girebilirim??
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat1337 -- 17 Mart 2009; 20:03:53 >

• Ps3 menüsünde,en soldaki sekmedeki Create New User seçerek yeni bir kullanıcı oluştur.Burdan ID ve PW ni giriş yapabilir,yeni bir hesap açabilirsin.Diğer kullanıcı hesabınındaki Save dosyalarının üstüne gelerek üçgene basıp,çıkan seçeneklerden yeni oluşturduğun hesabı seçerek dosyaları kopyalayabilirsin.
  • teşekkür ederim Armagedon arkadasım..
  • Yalnız bazen save dosyalarında bozulma olabiliyo(başıma geldi ordan biliyorum),yedeklemni tavsiye ederim.
  • PSN'de daha onceden TR olarak olusturdugun hesaba sign in olup "sign in ID" yi degistir. At biseyler asgfbvasvawegab@bilmemne gibi. Daha sonra UK olarak kayit olmak istedigin hesabina kendi mail adresini girebilirsin. Saygilar..
  • yaşasın ben de şifremi flan unutmuştum şimdi hesabımı silip sıfırdan hesap açıcam teşekkrler
  • Bir hort daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benim uk hesabım vardı ps3 e hdd taktım ve format felan oldu yeni tr hesabı açtım ama eski hesabımla girmek istiyorum yazıyorum ama kabul etmiyor
    acaba tekrar uk hesabımı açmamlazım.....
  • Adama bak, nicki enayi Birde Psn sifresini unuttugu icin yasasin diyor. Iyi güldüm.
  • vitada kullandığım hesabı(psn) ps3 ümde neden kullanamıyorum bilen varmı ?.boşuna plus üyelik aldım :/
  • ps vita daki psn hababımı ps3ümde girmeye çalıştığımda hata veriyor
    ne yapmalıyım biri yardımcı olabilirmi ?(boşuna plus üyelik aldım :(... )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.