Şimdi Ara

PS3 de HD filmleri (.mkv dosyalarını) oynatma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
21.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mkv filmleri deneyemedim henüz ama şu program divx lere altyazı koymak konusunda çok başarılı. Ayrıca ücretsiz. Font vs seçip altyazıyı filmin kontrastını ayarlayabiliyorsunuz. Oldukça hızlı ve basit.

http://www.pocketdivxencoder.net

PS3 de HD filmleri (.mkv dosyalarını) oynatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Şubat 2008; 11:51:51 >

Golf 7.5 Tungsten Gri 1.0 TSi / Manuel Forever...

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

birisi ile oturup bu MKV hakkında uzun uzun konuşmak lazım .... LCD TV 'm yok 22" monitörlerim var ama yinede DivX ten iyi olur sanırım... bide boyutları baya büyük ya... torrent siteleri tracker lar bilmemneler yok indirmek için önce upload et yok bilmemne için hödöhödö yap... çok kasıyor beni ya... çok rahat kolay bi kaynak olması lazım yaw... rapid le olsa daha iyi olur. rapid rulez :D

Ayda 10 $ ödeyip Astraweb üyeliği alarak, istediğin filmin yada dosyanın NZB file'ını çekiyorsun( bu bir nevi torrent gibi birşey), daha sonra sabit 106k/s ile çekiyorsun(1mb bağlantı için konuşuyorum). 3 aydır Astraweb'e bulaştım, inanılmaz rahatım.Amerikada oynanan dizi 4,5 saat sonra düşüyor, ve hemen bandımda kayıp yaşamdan çekmeye başlıyorum..Aynı zamanda çok geniş database'e sahip, aklına gelebilecek herhangi bir şeyi (20 sene öncesinin sanatçı albümleri, xBox/Pc oyunları) bulmak ve Seed/Leech derdi yaşamadan indirmek çok keyifli..Araştırmanı tavsiye ederim ; )

• quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

xvid(gvc), mkv midir? eğer öyleyse benim panasonic dvd,divx playerım oynatıyor bunu

mkv olabilmesi için uzantısının .mkv olması gerekir. .mkv dosyalarda kullanılan codek x264 tür. Ama uzantısı .avi veya .wmv olan divxle veya xvidle kodlanmış hd görüntülerde vardır.

Bir görüntüye hd diyebilmemiz için yatay satır çözünürlüğünün minumum 720 olması gerekir. örneğin: 1280*720 veya 1980*1080 gibi. Senin panasonic'in oynattığı görüntünün özelliklerine bakarsan çözünürlüğün bu saydığım çözünürlüklerden daha düşük olduğunu göreceğini tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 6 Şubat 2008; 14:16:42 >
    PSN: furtemTR
  • ne demek istediğini anlayamadım. Bu türkçe yapıyorumdan kastın ne? Dual ses mi yapıyorsun? Hangi program mkv'yi dual ses yapıyor?
    quote:

Orjinalden alıntı: murat708

Ben Filmleri Türkçe Yaptım Harika Oldu Eski Yeni Çıkan Filmleri Türkçe yapıyorum 45-50 Yakın Oldu Türkçeside Olmayanları Alt yazıyıda içine Gömersiniz sorun Olmadan İzlenir..
  • dizi sitesi adresi vermeniz iyi oldu orada hazır mpg 4 ler var bugün saw 4 indirdim cd ye yazdırdım ps 3 te seyrediyorum altyazı olmadı ama dvd y neden yazmadı merak ettim konu hakkında bilgisi olan var mı? teşekkürler.
    AirMadz - Havalı Süspansiyon Sistemleri.
    www.airmadz.com
    www.facebook.com/airmadz
  • arkadaşlar 3-4 mesajda bir araya giripde ¨Pcden seyredin¨ diye akıl vermeyi bırakalım lütfen. benim evimde pc yok ve o bu yüzden bu başlık benim çok ilgimi çekiyor. benim durumumda olan çok kişide bu başlığı takip ediyor,bişeyler öğrenmek ve öğretmek için. pc'si olan kendi seyretsin pc'sinde, olmayanı da rahat bırakında nası ps3 de seyretceğini öğrensin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupe96

arkadaşlar 3-4 mesajda bir araya giripde ¨Pcden seyredin¨ diye akıl vermeyi bırakalım lütfen. benim evimde pc yok ve o bu yüzden bu başlık benim çok ilgimi çekiyor. benim durumumda olan çok kişide bu başlığı takip ediyor,bişeyler öğrenmek ve öğretmek için. pc'si olan kendi seyretsin pc'sinde, olmayanı da rahat bırakında nası ps3 de seyretceğini öğrensin.

106 ekranda seyretmek varken neden laptopda seyredelim diye yazıyoruz biri ertesi gün çıkıp bilgisayar en iyi player diyo yeniden.

Biz bilmiyoruz sanki bilgisayarda seyredileceğini

Konu HDTV lerde HD film seyretmeye çalışmak en iyi şekilde... bilgisayar değil konumuz

PS3 forumunda birileri sürekli PC diyo hasta oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 7 Şubat 2008; 21:19:08 >

quote:

Orjinalden alıntı: Haydoot

quote:

Orjinalden alıntı: coupe96

arkadaşlar 3-4 mesajda bir araya giripde ¨Pcden seyredin¨ diye akıl vermeyi bırakalım lütfen. benim evimde pc yok ve o bu yüzden bu başlık benim çok ilgimi çekiyor. benim durumumda olan çok kişide bu başlığı takip ediyor,bişeyler öğrenmek ve öğretmek için. pc'si olan kendi seyretsin pc'sinde, olmayanı da rahat bırakında nası ps3 de seyretceğini öğrensin.

106 ekranda seyretmek varken neden laptopda seyredelim diye yazıyoruz biri ertesi gün çıkıp bilgisayar en iyi player diyo yeniden.

Biz bilmiyoruz sanki bilgisayarda seyredileceğini

Konu HDTV lerde HD film seyretmeye çalışmak en iyi şekilde... bilgisayar değil konumuz

PS3 forumunda birileri sürekli PC diyo hasta oluyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: yigimoto
    GotSend programını kullanarak kalite ve zaman kaybı yaşamadan sadece konteynırı MKV h264 dan VOB/MPG ye çevirerek bu tür filmleri PS3 de izleyebilirsiniz.işlem oldukça kısa sürüyor.
    Ayrıca program otomatikman 4GB lık dosyaları bölebiliyor ki ps3 de böyle bir sınır var.
    PS3 ünü aynı zamanda bir media center olarak kullanmak isteyenler için güzel bir çözüm kanımca...
    http://sentry23.googlepages.com/

Çok yararlı olmuş bu.
    bir de altyazı olayını halledebilsek

• 2 programda işe yarıyo arkadaşlar hem öyle uzunda sürmüyor. gotsent ile çeviriyi yapıp pocketdivx ile altyazıyı görüntüye gömün.. kullanışlı programlar paylaşım için teşekkürler
  • Bence sony altyazı için güncelleme çıkarsa bile türkçe karakter desteği olmayacak ...Yani ps3 ün kendisinde bile karakter seti olarak yok .(bari UTF-8 koysalarmış) hadi onu geçtim sırf türkiyede yaşadığımız için ps store dan parasıyla bile alışveriş yapamıyoruz parasız hizmetlerinden ne görebiliriz ki :)

pocketdivx içinde teşekürler.Altyazı gömmek için çok pratik.
  • Altyazı gömmeyi başarabilen var mı? Pocketdivx mkv yada mp4'ler için olmuyor. Ben yapamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: modakartalı

altyazı gömmeyi anlatırsanız sevinirim teşekkürler.
    60 gb pal ps3+samsung 32r81b+2k8+gt5p
  • arkadaşlar bu vc1 i dönüştüremio!
  • Nero'ya falan hiç gerek yok. Bu GotSent programı mükemmel bir program. Herhangi bir codec değiştirme yapmadığı için çok hızlı. Sadece containerını mkv'den mp4 yapıyor. mkv dosyasının codec'i de H.264/MPEG-4 AVC olmak zorundaki zaten hemen hemen bütün mkv'ler bu codecle kodlanmış durumda. Sadece sesi tekrar codecliyor ve 163 kb/s'ye çekiyor. Fakat altyazı gömme işi yeniden codecleme yaptığı için çok zahmetli uğraşmaya değmez. Şimdilik PS3'te altyazısız izlemekten başka çare yok.

quote:

Orjinalden alıntı: dogukano

Arkadaslar neden nero ile converter etmiyorsunuz hemde alt yaziyida gomebilirsiniz
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.