Şimdi Ara

PS3 BT KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR UFAK BI SORUM OLUCAK AMA ONEMLI, SIMDI BEN PS3 ICIN NORMAL BI BT KULAKLIK KULLANIYORUM AMA PEK BIR RANDIMAN ALAMADIM ACIKCASI. SORUN SU KI ARAKDASIMDA NORMAL BİR BT KULAKLIK KULLANIYOR AMA ONUNLA ILETISIMIM HEP CIZIRTILI COĞU ZAMAN BISEY ANLAMIYORUM KULAKLIGI DEGISTIRDIK YINE AYNI SORUN AMA,SOYLE BISEY WAR ORJINAL PS3 KULAKLIGIYLA KONUSANLARIN SESI COK NET GELIYO BIRDE COD:BO DA CIZIRTI OLMUYO HIC ,AMA MW2 YI ACINCA ANA MENUDE KULAKLIK ACIKKEN COK CIZIRTI GELIYOR SUNU SORMAK ISTIYORUM NORMAL BIR BT KULAKLIKTAN SONRA ORJİNAL BT KULAKLIK KULLANAN VE SONUNDA EWET ORJINAL KULAKLIK FARKEDIYO DIYEN WARMI YADA BU TARZ SORUNLARLA KARSILASAN WARMIDIR

eger dıosanız farkedıyor gıdıcem alıcam bı tane ps3 bt kulaklık bırde sanırım 2 çeşit var ben eskisini biliyorum ama yeni çıkan bir model daha var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost-riley -- 9 Ekim 2011; 14:15:54 >

• YOKMU cvp verıcek bır bilgili arkadaş
  • ya bu forumda artık yardım edıcek 2 kelıme laf edıcek ınsan kalmadımı
  • Nokia yada Samsung'un 30-35 Tl arası satılan BT kulaklıklarından edinin, sorunsuz çalışıyor. 70-80 TL ps3 orjinal bt kulaklığına vermenize gerek yok , para tuzağı.
  • eywallah kardesım saolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.