Şimdi Ara

ps3 benim tüplü tv'de nasıl çalışır veya çalışırmı :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay içinde amerikadan yaptığım üstün bağlantılar sayesinde ps3 ü alıyorum fakat evde 70 ekran 2000 model civarı philips tüplü tv var.bu tv de ntsc desteği olmama gibi bi ihtimal varmıdır varsa da görüntü kalitesi vasat altımı olur yoksa beni idare edermi?

• burda incelemeyi yapmıştım,tüplü tv de nasıl görünüyor diye.eğer şimdiden ps3 alacaksanız 2,3 ay idare eder bana göre.Bazı oyunlarda ps2 den daha güzel grafikler veriyor tüplü tv de.Ama tabi lcd çok çok daha iyi

http://forum.donanimhaber.com/m_19798678/tm.htm

sizin tv de ntsc desteği varmıdır bilmiyorum ama rgb kablo alarak sorunu çözebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

burda incelemeyi yapmıştım,tüplü tv de nasıl görünüyor diye.eğer şimdiden ps3 alacaksanız 2,3 ay idare eder bana göre.Bazı oyunlarda ps2 den daha güzel grafikler veriyor tüplü tv de.Ama tabi lcd çok çok daha iyi

http://forum.donanimhaber.com/m_19798678/tm.htm

sizin tv de ntsc desteği varmıdır bilmiyorum ama rgb kablo alarak sorunu çözebilirsin.

konuyu görmemişim yaw yoksa açmazdım saolasın

• eğer ps1'den direkt geçiş yapıyosan idare eder,tabi bu da imkansız gibi.ben ps3ü ilk 92 ekran philips tüplüde kullandım,ps2den açıkçası çok az fark vardı,hatta bazı yerlerde tamamen hayalkırıklığı da olabiliyor.kısa zaman zarfında ps3ü tüplü tvde kullanmak katlanılacak birşey(verilen paraya kıyasla) fakat uzun vadede evine hd ready bir tv girmeyecekse vasat bir görüntü performansıyla idare edeceksin.ayrıca piyasada hd ready panellerin fiyatı çok düştü,şöyle bir "tv ve projeksiyon" forumuna göz atabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eayder

eğer ps1'den direkt geçiş yapıyosan idare eder,tabi bu da imkansız gibi.ben ps3ü ilk 92 ekran philips tüplüde kullandım,ps2den açıkçası çok az fark vardı,hatta bazı yerlerde tamamen hayalkırıklığı da olabiliyor.kısa zaman zarfında ps3ü tüplü tvde kullanmak katlanılacak birşey(verilen paraya kıyasla) fakat uzun vadede evine hd ready bir tv girmeyecekse vasat bir görüntü performansıyla idare edeceksin.ayrıca piyasada hd ready panellerin fiyatı çok düştü,şöyle bir "tv ve projeksiyon" forumuna göz atabilirsin

ps3 ü bile zor alıyorum yaw bi de hd tv alırsam aç yatarım yada yatmam ps3 oynarım fena fikir değilmiş aslında

• Olmadı 19inç monitör al 300 ytl civarına hem pc içinde kullanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Olmadı 19inç monitör al 300 ytl civarına hem pc içinde kullanırsın

şimdilik idare etsin bakalım tüplü 4-5 ay sonra bi monitör alırım pc nin monitörüde bozulmuş zaten ekran ortada toplanıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 70 ekran tüplüde oynuyorum. Sony Bravia'da da oynadım. LCD TV ile karşılaştırıldığında grafiksel anlamda dağlar kadar fark var demek yanlış olur. LCD ve tüplü arasındaki fark parlaklık, renk doygunluğu ve bazı durgun öğelerdeki netliktir. yani LCD TV tabiki daha iyidir ama grafikler çok fark ediyo abi falan şeklindeki sözlerle insanları yanlış bilgilendirmeyelim.
  • valla ben 1998-1999 arası bi model kullanıyorum 50 küsür ekran herhangi bir sorun çıkmıyor şu an tv için para biriktiriyorum arkadaşlar ne önerirsiniz hd ready olabilir
  • arkadaşlar ben ps3 alcamda size 1 soru sorcam cevaplarsanız sevinirim

1.benim tv 84 ekran arçelik tüplü tv ps3+move alcamda move çalıstır mı

şimdiden teşekkürler bide 3-4 gün içinde alcam hızlı yazarsanız ii olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikitamuzmuzmuz

arkadaşlar ben ps3 alcamda size 1 soru sorcam cevaplarsanız sevinirim

1.benim tv 84 ekran arçelik tüplü tv ps3+move alcamda move çalıstır mı

şimdiden teşekkürler bide 3-4 gün içinde alcam hızlı yazarsanız ii olur

move çalışır sorunsuzca ancak tüplü tvde dün GT5 oynadım hiç tat vermedi.
  • arkadaşlar :))) bende ps 3 var lcd tvi var...ama babam tv izlediği için 55 ekran tüplü tv ye gectim görüntü cok da güzel olmasada idare eder zaten zamanla alısıyosn...şimdi size kurulumunu söliyeyi.
    KURULUM:Bi Adet RGB kablo veya kırmızı sarı beyaz scart kablosunu takıyoruz...sonra ps 3ü müzü ve tv mizi fişe takıyoruz...ps 3ten görüntü gelmesii için açma /kapama düğmesine basılı tutuyoruz 2 defa bip sesi gelince elinizi çekin kesin gelir ama ben size rgb kablo almanızı öneririm
  • niye hortaltıyorsun konuyu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

1 ay içinde amerikadan yaptığım üstün bağlantılar sayesinde ps3 ü alıyorum fakat evde 70 ekran 2000 model civarı philips tüplü tv var.bu tv de ntsc desteği olmama gibi bi ihtimal varmıdır varsa da görüntü kalitesi vasat altımı olur yoksa beni idare edermi?

Yazdığın mesajı 5 dk okumaya çalıştım anca oldu imzadan gözümü alamadım insan değil dimi o ?

Not: Güzel hort.
  • başlığın sonuna :P koyduğumu görünce kendimden soğudum o değilde ben ps3'ü alamadım. amerikadaki bağlantı yalan oldu dayım sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

başlığın sonuna :P koyduğumu görünce kendimden soğudum o değilde ben ps3'ü alamadım. amerikadaki bağlantı yalan oldu dayım sayesinde

getti ps3 getti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.