Şimdi Ara

PS3 Almayı Düşünüyorum Ancak..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-PS3'te kopya oyun oynanabliyor mu?

2-Klavye,mouse,direksiyon vs. takılabiliyor mu?

3-İnternete bağlanılabiliyor mu?

4-Slim,normal kasa gibi modeller var. Görüntü haricinde ne gibi farklılıklar var?

5-En son çıkan oyunlar ortalama kaç GB?

Bu soruları cevaplarsanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler!

• 1-Evet
    2-Klavye ve mouse benim bildiğim hayır. direksiyon evet
    3-Evet
    4-Fikrim yok.
    5-çok saçma bir soru olmuş seninkisi bu soruya cevap verilemesi gerek oyununa göre değişir god of war III 40GB civarı birşeydi galiba
  • 1-ps3 jailbreak sayesinde kopya oyun oynatıyor ama jb yaptırırsan online oyun oynayamazsın 3d bluray film izleyemezsin.
    2-klavye ve direksiyon takılabiliyor.
    3-evet normal pc den bağlanıyormuş gibi bağlanıp webde gezinebilirsin oyun demolarını indirebilirsin parayla oyunun tam sürümünü indirebilrsin felan
    4-Şu anda satışta olan tüm ps3ler slim kasa.Fat kasa ile slim kasa arasında harddisk farkı var birde slim olanlar daha az ısınır ve daha sessizdir normal kasalar daha fazla ısınır daha gürültülüdür ve sarı ışık hatası verebilirler.
    5-oyununa göre değişir multiplatform oyunlar 8gb felan ama exc oyunlar gow 3 40gb unc2 20 gb felan kasımda çıkıcak olan gt5 yalan olmasın ama 50gb felan olacak aama oyunun kalitesiyle bu boyut arasında bağlantı kurmak yanlış saçma bir soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamanmuratcan -- 17 Ekim 2010; 15:31:12 >
  • 1- Evet oynanabilir fakat ilerde oyunlar güncelleme gerektireceğinden uzun vadede götürmez.
    2- Klavye,Direksiyon takılabilir fakat mouse takılıyor mu bilmiyorum.
    3- Evet
    4- Slim'i taşıması daha kolaydır heralde :) Slim'lerin daha az problem çıkarttığını düşünüyorum.
    5- Saçma bir soru olmuş gerçekten alırsın 120gb bir slim içine müzik koy resim koy seni götürür yine :)
  • Çok saol ilgilendiğin için

Benim için en önemli soru ilkiydi ve hacklendğini duydum ps3ün de ancak nasıl kopya oyun oynayabiliyoruz? Ör. ps2de chipi vardı onla çalşıyodu kopya oyun,ps3te nasl?

İnternet varsa klavye mouse da olması lazm??

Şu ana kadar ps kullanmadım hep pcde oynadm tabii ps cafelerde oynadğm oldu ama oyunun boyutu nedr fln uğraşmadm oynadk kalktk PC'deki gibidir diye tahmn ederek yazdm. PC'de 10-20 civarı da.

Tekrardan çok teşekkür ederim ancak ilk soruyla ilgili braz detay grersenz çok güzel olr

• dostum klavye önemlisyse senin için electroworld de kampanya var 120gb slim + 2 kol + klavye(normal klavyeler değil ps3 klavyesi 100 tl felan piyasada)+fifa 11 =800 tl bence ordan al
  • kopya oyun için konsol alacaksan sana xbox 360'ı tavsiye ederim. kırdıryosun makinayı sonra bildiğin ps2'deki gibi oyunu alıyosn takıyosun makinaya oyunuyosun olmadı kendin yazıdırırsın dvd'ye ama bunlar ps3'te mümkün değil. öncelikle blu-ray korsan satışı tamamen çılgınlık. ben kendim yazdırcam dersen blu-ray yazıcı ve boş blu-ray alman lazım ama yapanlar hdd'ye atıp ordan ps3'e bağlıyıp yapıyolar diye biliyorum tekrar söyleyeyim benim fikrim xbox 360=korsanda rahatlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğurtluMakarna -- 17 Ekim 2010; 15:52:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @shamanmuratcan
    elimde Pentium4 2GB ram 9600GTli pc var. İşlemciden dolayı oynları braz kasıyor ancak film vs. içn pcyi kullanrm sanrm. Mouse yok heralde:S Cod,Crysis,Bioshock fln nasıl oynanır ki o zmn psde? Zor olmuyor mu?

@KamikazeLito_TR

güncelleme yapılamaması kötü. PCdeki gibi crack yapma şansımız yok mu? Soru saçma deme ltfen daha önce ps satn almadm. 5. soru içn ortak görüş 'saçma' 120likler var 250likler var. 120 yterli ise 120 alaym boşuna para vermeyeyim.

PCdeki gibi oynlar yüklenerek mi kullanılıyor? Eğer cd ile oynama zornluluğu varsa hddnin kaç old. çok da fark etmz gibi??
  • @YoğurtluMakarna

Bu arkadaşa katılıyorum sen heralde orjinal oyuna para saymak istemiyorsun o zaman XBOX360 senin için daha yararlı olacaktır.

@Hellfire_007

Aslında JailBreak konusuna pek hakim değilim. Forumda konusu açıldı.Dieğr soruna gelirsek Zaten JailBreak Crack gibi bir olay ve bu JB şuan sadece 3.42 güncellemesinde mevcut. PSN'e giriş ypamak için güncelleme gerekir ama oyunlara girmek için gerekmez buda Single Player ağırlıklı oyun alanların işine gelir :). Ama ileride oyunlarda güncelleme gerektireceğinden JB Team yeni hamleler yapmaya çalışıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

dostum klavye önemlisyse senin için electroworld de kampanya var 120gb slim + 2 kol + klavye(normal klavyeler değil ps3 klavyesi 100 tl felan piyasada)+fifa 11 =800 tl bence ordan al

Valla güzel aslnda,önern içn saol
  • @YoğurtluMakarna

Ben aslnda elmdeki pcyi satıp yeni bir pc alacaktm(sace kasa) X4 955BE 4GB RAM ve GTX460lı bi pc alcaktm. 1300e falan patlıyor. Nakt ucza geldği içn nakt alcaktm ancak öyle de elmde pek nakit para kalmıyor. Üni. de bşladı para lazm oluyo ve ha bire babamdan da para isteyemiyorm. Ancak eve de bi oyun canavarı lazm(artk yeni bi pc mi olr,ps3mü,xbox mu blmiyorm) Kopya oyndan dolayı pc terch etcektm. PS3'e orjinal almaya kalktmı 3-4 oynda makinenin parası çkıyor. Eğer xboxta rahatça kopya oyn oynanıyorsa xbox alaym.

Ancak şu ana kadar sace 2 kez xbox oynadm. Güzel makine. Ancak pc ve ps3e çkan her oyn xboxa çkıyor mu? Ve yukardaki sorularm da gçerli?(klavye-mouse,internet) ayrıca xbox fiyatları nasl? PCye göre ucza hallolcaksa xbox alayım

@KamikazeLito_TR

sanrm çoğnlkla single alrm,fkat ocakta snrsz nete geçicez böylece online oynlara da taklrm.

En çok pes,fifa,nba
    colin mcree,nfs,midnight
    birçok fps oyunu
    rtsler'de vakt geçirirm.

Ör. pes2011 çktı ve kadrolar eski. Gncelleme lazm. Kopya oynda mümkn değl mi gncellemeleri yapmak Single player için?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire_007

@YoğurtluMakarna

Ben aslnda elmdeki pcyi satıp yeni bir pc alacaktm(sace kasa) X4 955BE 4GB RAM ve GTX460lı bi pc alcaktm. 1300e falan patlıyor. Nakt ucza geldği içn nakt alcaktm ancak öyle de elmde pek nakit para kalmıyor. Üni. de bşladı para lazm oluyo ve ha bire babamdan da para isteyemiyorm. Ancak eve de bi oyun canavarı lazm(artk yeni bi pc mi olr,ps3mü,xbox mu blmiyorm) Kopya oyndan dolayı pc terch etcektm. PS3'e orjinal almaya kalktmı 3-4 oynda makinenin parası çkıyor. Eğer xboxta rahatça kopya oyn oynanıyorsa xbox alaym.

Ancak şu ana kadar sace 2 kez xbox oynadm. Güzel makine. Ancak pc ve ps3e çkan her oyn xboxa çkıyor mu? Ve yukardaki sorularm da gçerli?(klavye-mouse,internet) ayrıca xbox fiyatları nasl? PCye göre ucza hallolcaksa xbox alayım

@KamikazeLito_TR

sanrm çoğnlkla single alrm,fkat ocakta snrsz nete geçicez böylece online oynlara da taklrm.

En çok pes,fifa,nba
    colin mcree,nfs,midnight
    birçok fps oyunu
    rtsler'de vakt geçirirm.

Ör. pes2011 çktı ve kadrolar eski. Gncelleme lazm. Kopya oynda mümkn değl mi gncellemeleri yapmak Single player için?

Online oynamak için jb yaptırmaman lazım.Adam gibi orijinal oynaman lazım,,anlatabiliyor muyum?Ayrıca PS'te RTS oynanmaz,adam gibi PC'de oynanır RTS.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

quote:

@YoğurtluMakarna

@KamikazeLito_TR

En çok pes,fifa,nba
    colin mcree,nfs,midnight
    birçok fps oyunu
    rtsler'de vakt geçirirm.

Online oynamak için jb yaptırmaman lazım.Adam gibi orijinal oynaman lazım,,anlatabiliyor muyum?Ayrıca PS'te RTS oynanmaz,adam gibi PC'de oynanır RTS.

online oyun kalsn jb yaptırır öyle oynarm,orjinale o kadar para veremem. Fakat single player oynarken de güncelleme yapmak lazm yne. GTA4'te yığınla hata oldu da gncellemeler çkmştı,pes,fifa falan çkıyor ancak son transferler ayarlanmamş oluyor. Buglar oluyor. Single player oynayacağım. O zaman jb yapnca güncelleme yapılabliyor mu? RTS yazmşm Yanlş yazmşm en sewmedğm türdr rts pardon

Peki crysis,bioshock,lara croft,metro 2033 ya da gta,saint's row,prototype gibi oynlar rahat oynanabiliyor mu ps3te?

• BİR DE ŞUNU SORACAĞIM: ÖR. PC'DE EKRAN KARTI,İŞLEMCİ VS. YETMEYNCE OYUN AÇLMIYOR. PS3 VE XBOXTA DA BU DURUM MEVCUT MU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

1-Evet
    2-Klavye ve mouse benim bildiğim hayır. direksiyon evet
    3-Evet
    4-Fikrim yok.
    5-çok saçma bir soru olmuş seninkisi bu soruya cevap verilemesi gerek oyununa göre değişir god of war III 40GB civarı birşeydi galiba
  • quote:

BİR DE ŞUNU SORACAĞIM: ÖR. PC'DE EKRAN KARTI,İŞLEMCİ VS. YETMEYNCE OYUN AÇLMIYOR. PS3 VE XBOXTA DA BU DURUM MEVCUT MU?

yok öle bişey saçma i soru olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bka90

quote:

BİR DE ŞUNU SORACAĞIM: ÖR. PC'DE EKRAN KARTI,İŞLEMCİ VS. YETMEYNCE OYUN AÇLMIYOR. PS3 VE XBOXTA DA BU DURUM MEVCUT MU?

Tamamdır o zmn

Bir de xboxta 3k,grültü sornları fln oluyormş. Bnlarn olmadğı en son model hangsi?-fw yapılablmeli-
  • quote:

quote:

quote:

Tamamdır o zmn

Bir de xboxta 3k,grültü sornları fln oluyormş. Bnlarn olmadğı en son model hangsi?-fw yapılablmeli-

xboxı bilmem ama ps3te hiç sorun yaşamadım bnce git ps3 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 17 Ekim 2010; 16:59:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamdır o zmn

xboxı bilmem ama ps3te hiç sorun yaşamadım bnce git ps3 al

Öyle diyosn da bn netten indrip dvdye çekp öyle oyn oynamak istiyorum. Eğer gncellemeleri yparak single olarak oynamak mümknse ps3 alırm. Ancak kopya oynun drumu henz netleşmş değl sanrm?

• dostum eğer korsan oynuyoacaksan xbox al derim.Ps3 bluray olduğu için korsan oyunlar bile 20 tl.Ama internete bağlanamazsın sadece cd yi takıp oyunoynarsın film izlersin felan.Ama ben senin yerinde olsam ps3 alırdım.Çünkü exc oyunları daha güzel hem online oynarsın.Sınırsız internet var diyorsun psn de oyunların demosu mevcut indirirsin hepsini oynarsın.Birde bu ps3 oyunlarının ikinci el piyasası da iyi.Eğer piyasayı bilirsen kar bile edersin.Mesela ben bu forumdan mgs4 aldım 30 a oynadım bitirdim biraz da online takıldım sonra 45 e sattım.50 tl ye sıfır uncharted 2 almıştım oynayıp bitirmiştim arada online takılıyodum.Bir tane konu gördüm alınık uncharted 2 65 tl verebilirim diye satıcaktım ama oyun çok güzel olduğu için satamadım.Birde ps3 oyun satış takas yerleri var mesela cod 6 yı 40 a bulabilirsin forumda mağazada takas fiyatı 80 tl kz2 nin takas fiyatı 30 tl arada 50 tl vark var satıcı 5 tl kesip sana 45 tl ödüyor.Kz2 ti de 25 e satsan 70 tl yapar hem 30 tl kar edersin hem de 2 oyun oynamış olursun bu işin ticaretini yapanlar var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.