Bildirim
PS3 almalı mı beklemeli mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bend dün aldım slim 120 gb sabırlıysan bekle -
bekle bekle nereye kadar alabiliyosan al -
Electroworld'den almayı planlıyordum. 860 lira. 120 GB konsol+2. kol+Fuel oyunu+UFC oyunu+Avatar oyunu
Eğer 50 lira 100 lira farkedecekse değmez. Ama %20-%25 ucuzlayacaksa bekleyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namre3kutuk -- 21 Temmuz 2010; 16:22:24 > -
bencede al dostum harddisk in cok fazla bi anlamı yok eger ben yinede beklerim diyorsan bende sana bişey diyim daha cok beklersin -
normalde o kadar indirim olabilir ama indirim türkiyeye o yüzdede yansımaz -
quote:
Orijinalden alıntı: yassu
bencede al dostum harddisk in cok fazla bi anlamı yok eger ben yinede beklerim diyorsan bende sana bişey diyim daha cok beklersin
Ya hard diski olmasa da olur o sorun değil zaten benim için. :) -
hiç bekleme hemen al ben bekledimde ne oldu.250 gb aldık geçici olarak intrnet yok bomboş kasa.fazla kapasite bi şey sağlamıyor..(harici disk olarak kullanacaksan o ayrı) -
Harici hard diskim var zaten. Gerek yok o yüzden.. -
quote:
Orijinalden alıntı: k_t_destek
Electroworld'den almayı planlıyordum. 860 lira. 120 GB konsol+2. kol+Fuel oyunu+UFC oyunu+Avatar oyunu
Eğer 50 lira 100 lira farkedecekse değmez. Ama %20-%25 ucuzlayacaksa bekleyebilirim.
Kampanya bitmiş... 999 lira şu an. Almaktan vazgeçtim... -
bence bekle -
dartyde 740lira olması lazım 120gb konsol tek kol tabi -
quote:
Orijinalden alıntı: devilmc
dartyde 740lira olması lazım 120gb konsol tek kol tabi
niye tek kol koyuyorlar anlamam gitti ? -
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
quote:
Orijinalden alıntı: devilmc
dartyde 740lira olması lazım 120gb konsol tek kol tabi
niye tek kol koyuyorlar anlamam gitti ?
2.yi satmak için :) -
Electro world'ün kampanyaları güzel oluyor.Ben 8 ay önce aldım electro worldden kazık yedim. 250 gb slim+fifa 10 1165tl
Keşke şimdi alsaymışım.
-
Ben de 120 GB PS3 kullanıyorum ama demo oyunlar dışında hard diski meşgul edecek herhangi bir dosya yok. Çünkü gerek yok. Al gitsin şimdiden. Eğer bekleyecem diyorsan bi 10 sene sonra PS4 çıkacakmış onu alırsın -
Vallahi o paketi 860'a gördükten sonra kolay kolay almam bu aralar :) -
Bekle bekle nereye kadar alıcan çıkınca sonra 3 ay sonra bilmem kaç gb olanı çıkıcak sonra ne yapıcan genemi değiştiricen
Al bir tane 120 gb lık modellerden rahat rahat yeter sana. Gb olayını çok takma kafana 120 lik rahat yeter işini görür fazlasıyla
-
her ay aynı soru ..... :) -
quote:
Orijinalden alıntı: pape
Bekle bekle nereye kadaralıcan çıkınca sonra 3 ay sonra bilmem kaç gb olanı çıkıcak sonra ne yapıcan genemi değiştiricen
Al bir tane 120 gb lık modellerden rahat rahat yeter sana. Gb olayını çok takma kafana 120 lik rahat yeter işini görür fazlasıyla
Benim taktığım GB olayı değil zaten. Fiyat önemli.. Yoksa içinde 1 GB hafıza kartı olsa bile önemli değil :)
@tolga
Vallahi doğrudur ama ben yeni karar verdim almaya, hatta daha kesin bile değil kararım ve o kadar çok konu var ki daha önceden açılmış mı göremedim..
Benzer içerikler
- ps5 mi ps5 pro mu
- bilkom garanti nedir
- eurasia garantili ne demek
- blur türkçe yama
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- ps5 kırıldı mı
- almanya ps5 fiyatları
- ghost of tsushima 2
- ps5 30 yıl
- gta 6 ps5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X