Şimdi Ara

...:::PS3 Aldım ACİL YARDIM lazım!:::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bugün bayram kampanyasından bi ps3 move paket aldım...55 ekran tüplü TV'ye bağladım hemen ama 2 saatdir bi oyun bile oynayamadım. Acil yardımlarınızı bekliyorum, hiçbişey anlamadım ben bu aletten PS 2'ye göre çok karışık, cevaplara göre iade edeceğim hemen....

Sorularım şunlar;
    1- Paket içinden demo cd çıkmadı, her zaman o demoyu oynaydım 1 ay PS'yi aldığımda. Normalde de çıkmıyor mu, yoksa benden mi çıkmadı?
    2- Move paketin kendi demo cd'si var elimde sadece. İçinde 6-7 tane demo oyun var. Tıkladığım zaman diske kurayım mı diyor, kur diyince 3MB yazıyor ve kurulum yaklaşık 10-15 dakka sürüyor.
    Her oyun bu şekilde mi çalışıyor? CD'yi takıp direk oynayamıyor muyuz, yoksa ben mi direk açamıyorum. 1 demo için 15 dk bekleyeceksek God Of War gibi 40GB'lik bi oyun alınca kaç saat bekleyeceğiz oynamak için?
    3- Bu demolardan birini kurdum, spor oyunu, ama yine oynayamadım...move controller kalibrasyon ekranı çıkıyor, adam ne yapıyorsa aynısını yapıyorum ama olmadı diyor hep çıldırttı beni....
    4- Versiyon 3.65 diyor. Bende 100 tane oyun var vaktiyle indirdiğim, onları oynamak istiyorum. Online oyun, internet falan lazım değil bana...Acaba yarın iade mi edeyim yoksa yazılım çıkma ihtimali var mı. Cihazın içini açtırıp chip taktırmayı düşünmüyorum ama 3.55 sıfır nerden bulunur, hala satan var mı onu da bilmiyorum.

Şimdiden teşekkürler.......

• 1:paket içinden demo cd çıkmıyor ama playstation store dan demo oyun indirebilirsin.

2:O kurulma bir kere olur sonra taktığında bir daha kurmaz.

3:Bir şeyi yanlış yapıyorsundur kamerayı merkez bir yere al.

4: jb konusunda bir bilgim yok ama hala 3,55 de satan bulursun internetten.
  • PS3 ün kutusundan demo cd çıkmıyor.Move paketi yada Move+PS3 olan paketlerden alırsan içinden Move demolarının cd si çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsan01

Selam arkadaşlar bugün bayram kampanyasından bi ps3 move paket aldım...55 ekran tüplü TV'ye bağladım hemen ama 2 saatdir bi oyun bile oynayamadım. Acil yardımlarınızı bekliyorum, hiçbişey anlamadım ben bu aletten PS 2'ye göre çok karışık, cevaplara göre iade edeceğim hemen....

Sorularım şunlar;
    1- Paket içinden demo cd çıkmadı, her zaman o demoyu oynaydım 1 ay PS'yi aldığımda. Normalde de çıkmıyor mu, yoksa benden mi çıkmadı?
    2- Move paketin kendi demo cd'si var elimde sadece. İçinde 6-7 tane demo oyun var. Tıkladığım zaman diske kurayım mı diyor, kur diyince 3MB yazıyor ve kurulum yaklaşık 10-15 dakka sürüyor.
    Her oyun bu şekilde mi çalışıyor? CD'yi takıp direk oynayamıyor muyuz, yoksa ben mi direk açamıyorum. 1 demo için 15 dk bekleyeceksek God Of War gibi 40GB'lik bi oyun alınca kaç saat bekleyeceğiz oynamak için?
    3- Bu demolardan birini kurdum, spor oyunu, ama yine oynayamadım...move controller kalibrasyon ekranı çıkıyor, adam ne yapıyorsa aynısını yapıyorum ama olmadı diyor hep çıldırttı beni....
    4- Versiyon 3.65 diyor. Bende 100 tane oyun var vaktiyle indirdiğim, onları oynamak istiyorum. Online oyun, internet falan lazım değil bana...Acaba yarın iade mi edeyim yoksa yazılım çıkma ihtimali var mı. Cihazın içini açtırıp chip taktırmayı düşünmüyorum ama 3.55 sıfır nerden bulunur, hala satan var mı onu da bilmiyorum.

Şimdiden teşekkürler.......

ps3 demo oyunlari yükler ve oynarsn, bazi oyunlarnda önyüklemesi var.sadece move starter packten demo cd si ckar.ayrca korsan yasak forumda orjnal kullan online in keyfni ckar ;)

• teşekkürler, iade ettim kurtuldum bana online lazım değil
  • quote:

teşekkürler, iade ettim kurtuldum bana online lazım değil

arkadaşım on-line lazım değilse ve orjinal oyuna vericek param yok diyorsan xbox360 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

teşekkürler, iade ettim kurtuldum bana online lazım değil

arkadaşım on-line lazım değilse ve orjinal oyuna vericek param yok diyorsan xbox360 al.

Bence de Ps3'ü Online oynamayarak zarar etmiş olursun PSN bedava zaten. X360 al masraf olmaz kopya oyunlara para verme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xbox lazım değil, bugün Khalkedon'dan PS3 v3.55 aldım 100 tane oyunum var, yeter bana 10 sene Yeni oyunlarda olmayıversin....
    Ama alırsam Wii alırım chipli 250 TL, bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsan01 -- 1 Eylül 2011; 20:35:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.