ARKADASLAR BEN HEPSIBURADA.COMDAN 120 GB PS3 SLIM ALMAYI DUSUYORUM TAM URUN ŞÖYLE Sony Playstation 3 120 Gb Slim Konsol + God of War 3 + infamous Oyun + Altın Uçlu Hdmi AMA KAFAMDAKI SORULAR VAR 1 BU ALTIN UCLU HDMİ NE DEMEK BIZIM LCD HDMİYI DESTEKLIYO AMA ALTIN UCLU FARKLIMI BIZDE CALISIRMI 2 BIDE PAL VE NTSC OLAYI VAR BU MAKINE PALMI NTSCMI BIZIM LCD VESTEL MILLENYUM PALI DESTEKLYODA NTSC YI DESTEKLEMIYOR CALISIRMI GENE PS3 3 BIDE GUNCELLEME OLAYI VAR BENDE NET NERDE TELEVIZYON NERDE GUNCELLEMEM INKANSIZ BASKA YOLU YOKMU BUNUN 4 IÇINDEN BIR TANE JOİSTIK CIKAR DEMI SONRA BEN 1 TANE DAHA SIPARIŞ VERECEM AYRI ICINDEN CIKAN 1.BIRIM JOİSTIK OLURSA 2. BIRIM ICIN JOİSTIK AYRIMI SATILIR YOKSA NETTEN VERDIGIM KUTULU JOİSTIK 2 OLURMU NOLUR YARDIM EDIN......
1-)HDMI sinyal türü dijitaldir. Bu yüzden hangi HDMI kabloyu alırsan al görüntü kalitesi aynı olacaktır. Sadece kalitesini etkiler. 2-)Çalışır. 3-)Güncelleme dosyasını bir şekilde indireceksin. Başka bir PC'den indirip, USB belleğe atıp PS3'e yükleyebilirsin. 4-)Sorunu anlamadım. :)
4- İçinden tek joistik cıkıyor.2. bi joıstık için ayrı satılanlardan alman lazım.ynai 1 tane ds3 icinden cıkıyor
ya da elinde rumblepad gibi bi kol arsa direkt çalışıyor ben ikinciye para vermedim mesela
sorularına gelince tv hdmı yı destekliyorsa sorun yok için rahat olsun altın uçlu olmasının sebebi altının daha iyi bir iletken olmasıdır. türkiyede sony garantisinde satılan ps3lerin hepsi paldır. 4. soruyu çözemedim