Şimdi Ara

Ps3 80029564 hata kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 14 1.05 update yuklerken % 14 te takiliyor ve 80029564 hata kodu veriyor bunun sebebi nedir bilen arkadaslar varsa cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim edecek yokmu

• Bendede aynı sorun oldu Yapman gereken şey modemin fişini çek 2 dakka dur aç olmazsa bidaha dene %100 garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damagedeath

Bendede aynı sorun oldu Yapman gereken şey modemin fişini çek 2 dakka dur aç olmazsa bidaha dene %100 garanti

Her hata verisinde oyunu bastan yuklemem gerekiyor buda yaklasik 2 -3 saat suruyor bakalim yarin denerim onerin icin tskler hocam

• arkadaşlar lütfen yardım edin mp için bf4 aldım güncellemeyi indiriyor fakat kurulumda 80029564 hatası veriyor dns değiştirip denedim olmadı port denedim olmadı media serverı denedim olmadı lütfen yarım ed,n
  • Aynı problemi yaşadım ve şu şekilde çözdüm:
    >Kullandığınız internetin dışında bir internet bağlantısı yapın. (Ben telefonumun internetini bağlantı noktası olarak tayin ettim)
    >Oyun kutusunun arkasında bulunan bölge(region), psn hesabınızın bölgesiyle aynı olsun. değilse gerekirse yeni bir psn hesabı almanız gerekir. Not:Yanlış hatırlamıyorsam bölgeler: 1.amerika 2.avrupa...
    >Şimdi tekrar oyuna girin ve gerekli güncellemeleri yapıp inşallah benim gibi sorunsuz oyun oynayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer PS3'ün 12GB ise bu sorunla karşılaşman normal. Eğer 12GB değilse de birazcık internette araştırma yap, ben bile kaç tane çözüm buldum bi araştırınca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 0xc0000142 Hatası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.