Şimdi Ara

PS3 1.81 Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayStation için yeni güncelleme olan 1.81 çıktı. Güncelleme ile gelen özellikler aşağıda belirtildi.

1.81 Güncellemesi ile gelen özellikler :

quote:

Settings:
    - The method of setting [RGB Full Range (HDMI)] under [Display Settings] has been improved.

Other:
    - The stability of the network connection used during gameplay has been improved for some PlayStation 2 format software titles that support online gaming.

Meali ;

quote:

Ayarlar
    - Settings sekmesi altında bulunan Görsel Ayarlar menüsündeki Tam Kapsamlı RGB (hdmi) özelliği geliştirilmiş.

Diğer:
    - Online oyun imkanı sunan ps2 oyunları için oyun esnasında daha stabil bir network bağlantısı kullanımı için network ayarları geliştirilmiş

• eywallah
    psn:Punerion xbox live:Pundraco
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_11475386/mpage_1/key_//tm.htm
  • 1.80'den 1.81'e geçmek için pek bir gelişme yok. 1.80'e devam
  • 1.80'den 1.81 'e gecmezsen, Sign-in yapamaz, arkadaslarinla mesajlasamaz, online hicbir oyunda sunuculara baglanamaz, PSN network'e de giremezsin. Her kosulda sana update etmen icin uyari verir. Yanlisim varsa duzeltin ama ben dun Sign-in olamadim, e sign-in olamayinca hicbir seyi de kullanamiyorsun..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 1.80 yüklemedim 1.81 yükleyince 1.80 update'deki özelliklerde yüklenir mi?
  • Yüklenir arkadaşım zaten son çıkan update önceki update'ler + yeni özellikler olarak düşün yani 1.81 update dosyası içinde 1.30 fw'de gelen özellikleride barınıdırıyor.

1.30 fmw 95 mb misal 1.81 update 110 mb yine misal olarak bu 110mb'ın 95'i 1.30 ise kalanlar aradaki update ile gelenler ve son update'in eklenen özellikleri bu şekilde düşün.

Sonuç olarak son update'i yüklersen yeter aradakileri yüklemezsen birşey kaçırmış olmuyorsun zaten sonuncu update ile hepsi geliyor.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.