Şimdi Ara

PS3....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık bir sorun olmaz ve para biriktirebilirsem next-gen bir konsol alıp yazın okullar başlamadan en azından 1 ay felan tadını alarak oyun oynamak istiyorum.

X360 güzel konsol oyunları güzel ve fazla joypad'i de kullanışlı ancak şu ısınma sorunu bu konsoldan alacağınız keyfi ne zaman keser belli olmuyor göründüğü kadarıyla.Binbir türlü yöntem geliştirilse de bazıları geçici bazıları ise konsola zarar verecek düzeyde.

PS3'e gelince ısınma yok diye biliyorum zaten kocaman bir fan var üzerinde.Joypad için ise kimi iyi kimi kötü diyor.Oyun konusunda bence o kadarda az oyunu yok zaten çıkar bir çok oyun yakında.Ve açıkçası ben PS3 'de ki cell işlemcinin ileride X360'dan fazlasını yapabileceğini düşünüyorum.(Bu benim düşüncem doğru yada yanlış.Lütfen rekabet yaratıp konuyu karıştırmayın)

X360 hakkında yeteri kadar bilgi edindim ancak PS3 konusunu pek bilmiyorum.

PS3'de bana cazip gelen şeyler;

Ücretsiz online sistemi
    Home
    Little Big planet
    Bölge kilitsiz oyunlar
    Isınmayan daha sorunsuz bir sistem.

Benim şimdi PS3 ile ilgili merak ettiğim bir kaç nokta var.

-Joypad'i rahat değil deniliyor.Acaba X360'ın ki gibi kullanışlı bir joypad takılabilir mi?Hatta X360'ın ki takılabilir mi ?
    -Kopya oyun konusunda bu yaza kadar bir şeyler olur mu? Olursa Kopya oyunları ne kadar fiyatla satılır sizce malum Blu-ray disk.(Kopya oyun nasıl oynanır nereden indirilir gibi bir şey sormadım lütfen bu sorudan kıllanıp konuyu felan kapatmayın )
    -Linux sistem kurulabildiğine göre ileride XP,Vista,Mac os X gibi sistemlerin kurulma ihtimali de var mı yoksa bu imkansız mı ?

Şimdilik aklıma takılan sorular bu kadar öğrendikçe ve yeni sorularım oldukça bu konuda sormak istiyorum.

• Bence ps3ün joypad i son derece rahat. Xbox360ın joypadi daha çok fps oyunları için tasarlanmış. Kopya oyunun yazın sonuna kadar çıkacağını sanmıyorum ama elbet çıkacaktır. Ayrıca blu-ray kopya oyun olursa bunları kopyalayan çakallar orjinal oyun parasına satarlar. İso loader ile harddiskten oynama seçeneği ise beni düşündürüyor çünkü 20-30 gb a varan oyunlar olduğunda bunları netten indirmek mümkün değil 2048 sınırsız varsa o ayrı, yada harddiskini götürüp belirli ücret karşılığında oyun attırırsın içine böyle olabilir.

Orj oyun gerçekten güzel, oyunu yabancı sitelerden al daha ucuza gelir bitirdikten sonra takaslamaya çalış olmadı gittigidiyordan sat üstüne para ekle ve yenisini al.
    Xp kurulyormu bilmiyorum ama bence mümkün gözükmüyor osla dahi pek randıman alırmısın bilmem çünkü bunlar medya eğlence aletleri tam pc olarak kullanmak pek kullanışlı olmaz kanımca.

• SixAxiS bence gayet kullanışlı tabi FPS lerde xbox360 ın capraz analog olayı daha performanslı onu göz ardı etmemek lazım...
    kopya oyun olayı için bcende daha cok zaman var olsa bile boş bluray 25-30ytl civarı demişti bi tanıdık ee tabi kopya satcak kişi buna kendi kazancınıda eklerse 40-45YTL den aşağı satılmaz kopyasıda sonucta bluray writer netten download derken satan kişiler şişircek fiyatları bence...
    linux kuruluyor hatta bu videoda eleman linux üstünden XP kurmus ama kesinlikle çok yavas ve performanssız

oyunlar kopya olayına girerse bence kopya bluray değilde netten indirelcek .iso gibi dosyalar ile olur ama arkdasında yukarda belirttigi gibi 2048 ve sınırsız adsl den aşağısı kurtarmaz bencede..

• evet youtube da izlemiştim.xp kurmuştu biri.yani kuruluyor ama ne gerek var.en dandik pc hurdası bile işini (office veya internet) rahatlıkla görecektir.makineyi kasmaya gerek yok.oyun oyna müzik dinle ,home a gir eğlen,blueray film izle tadını çıkar. yok word dü yok msn di böyle sıkıcı şeyler için makineye hiç bulaştırma.adı üstünde play station
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap
    oyunlar kopya olayına girerse bence kopya bluray değilde netten indirelcek .iso gibi dosyalar ile olur ama arkdasında yukarda belirttigi gibi 2048 ve sınırsız adsl den aşağısı kurtarmaz bencede..

Hocam o da kurtarmaz bence, 2048 10gb veriyi 13-15 saatte indiriyor maksimum hızla. İleride 40gb bir oyun çekebilmek için 60saat download yapmak icab eder. Telekomun tekeli bozulmadan o iş de yalan olur. Yanılıyormuyum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol
    Hocam o da kurtarmaz bence, 2048 10gb veriyi 13-15 saatte indiriyor maksimum hızla. İleride 40gb bir oyun çekebilmek için 60saat download yapmak icab eder. Telekomun tekeli bozulmadan o iş de yalan olur. Yanılıyormuyum?

kesinlikle haklısın Dünyanın en pahalı internetini kullanan yurdum insanına bluray biraz fazla sanki...
    bi kaç firma daaha çıkmadan ne internet ucuzlar nede bundan daha cok imkan saglar sonra GB bası 10 YTL vermeye mahkum kalırız..
  • TTnet bizim için Şubat ayında ADSL 2'yi getiriyor işte daha ne? Aynı zamana denk geleceğinden şüphem yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Oyun
    8 yıl önce açıldı
    Xbox
    3 yıl önce açıldı
    XBOX 360 ORJİNAL OYUNLAR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ADSL2 Nedir?

ADSL çözümleri şu anda dünyadaki en popüler internet bağlantı çeşidi. DSL ailesi içinde yer alan farklı çözümler arasında en çok kullanılanı ise ADSL. Bunun altında yatan nedenler düşük maliyet, yüksek performans ve yaygınlık. Maalesef bazı kullanıcılar santrale olan uzaklık ve kalitesiz kablo bağlantısı gibi nedenlerden dolayı bu bağlantıyı kullanamıyor. Bu kullanıcılar başka alternatiflere yönelmek zorunda kalıyor.

ADSL2 adlı yeni bir standartla; ADSL ailesi performansını ve sunulan özellikleri daha üst seviyelere çıkarmak üzere. ADSL2 olarak adlandırılan G.992 3 ve G.992,4 standartları ITU (International Telecommunication Union = Uluslararası Telekomünikasyon Birliği) tarafından onaylanmış durumda. Bu yenilik ile birlikte veri aktarım hızlan artacağı gibi kontrol özellikleri ve uyku modu gibi yeniliklerde ufukta görünüyor. Diğer can alıcı yenilik ise santrale olan uzaklıkların eskisi kadar sınırlı olmaması. Yenilikler bu kadarla da bitmiyor Bu yeni standartları takip edecek olan bir sonraki nesil gelinme ise ADSL2+ olarak adlandırılan G.992.5 standardı olacak. ADSL2+ standardının getireceği hız limiti ile birlikte şu an kullanmış olduğumuz ADSL bağlantısı hız limiti 3 katına ulaşacak.

Bilindiği gibi ADSL standardı ile elde edilebilen en yüksek indirme hızı 8 Mbit/saniye. ADSL2+ ile vaat edilen en yüksek indirme hızı ise 25 Mbit/saniye, Bu değer ADSL2 içinse 12 Mbit/saniye. Santrallere olan uzaklıklar ile ilgili gelişmeler de sevindirici.

ADSL2+ Yolda...

İlgi çekici bir diğer yenilik, ISDN hatlarında olduğu gibi ADSL2 hatlarını bir araya getirerek daha yüksek band genişliklerine çıkarılabiliyor oluşu, sınır değer olan 25 Mbit/saniye kapasitesindeki AD5L2+ hatları bir araya getirilerek bundan kat kat büyük band genişlikleri elde edilebilir. Bir örnek vermek gerekirse 6 adet ADSL2+ hattı bir araya gelerek 150 Mbit/saniyelik bir bağlantı elde edilebilecek.

ADSL2'nın odaklandığı temalardan biri$i internet üzerinden yüksek kalitede ve eşzamanlı görüntü izleme imkanı, HDTV gibi yüksek kaliteli yayınlar internet üzerinden rahatlıkla aktarılır hale gelecek. ADSL2 ve ADSL2+ standartlarının avantajla yanlarından birisi mevcut ADSL standardı İle uyumlu olmaları, Ülkemizdeki durum ADSL hizmeti ülkemizde biraz geç yaygınlık kazanmış olsa da Telekom tarafından Gerçekleştirilen fiyat indirimleri ADSL bağlantıyı en cazip çözüm haline getirmiş durumda. Özellikle aylık 29 YTL ödemeli abonelik çeşidi, çevirmeli ağ bağlantısını tarihe gömecek gibi görünüyor.
    Kullanıcıların çoğunun ADSL'e geçiş yaptığı su günlerde ADSL modem satıhları da had safhada, işte bu Noktada, hem bugünkü Gereksinimleri karşılayacak hem de geleceğe yönelik iyi bir yatırım olacak cihazları seçmek gerekiyor

kaynak:http://www.telekomadsl.com/Default.aspx?pageID=59

sizce bunun aylık ücretleri kac YTL civarlarında geezer TT nin karşısına dişli bikac rakip cıkmadıgı sürece istedigi gibi at koşturur

• Sanırım PS3 biraz pahalıya geliyor astarı yüzünden.X360 en iyisi şimdilik galiba
  • Aslında değil; 400lira fazla vermek istemiyorsanız, mağaza garantili bir NTSC-J makina alabilirsiniz PAL yerine. Oyunlar içinse, en başta bir iki tane oyun alıp bitirdikçe takas yapabilirsiniz. Sonuçta konsolu, oyunu, kablosu vb. size 1000-1100 liraya mal olacak.
    Joypad konusuna gelince abartıldığı kadar büyük bir sorun olacağını sanmıyorum, benimde bir ergonomi sorunum vardı mevcut joypad ile ama değişik boyutlarının üretildiğini öğrendim. İsterseniz Logitech veya başka bir firmanın joypadini de kullanabilirsiniz. Çıkmasını beklediğimiz oyunların yanında pek de önemli görünmüyor bana bu joypad konusu.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 2 Temmuz 2007; 16:30:03 >
  • 3 kırmızıda ürün değişimi garantisi veren bi yerden alınırsa xbox360 almak tabiki mantıkla bence xbox ın önündeki en büyük engel bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.