Bildirim
Ps2 yi Laptopuma Bağlamak İstiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ps2 konsol mu:S -
Yok Araba.
Allahım yarabbim Ya.Dalga Geçme Amaçlı yazacaksınız Yazmayın Burda İnsan Gibi Bişey Soruyoruz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 29 Ekim 2007; 21:23:19 > -
ps2 eski tip mouse girişi de olabilir.sizinki konsol olduğunu düşünüyorum.konsolu laptopınıza bağlayıp lcd ekrandan faydalanmak istediğinizi düşünüyorum gene. böyle bir şeyi ne yazıkki yapamazsınız. bunun için laptopınıza bağlı analog bir tv kartınız olmalı.(üzerinde gerekli girişlere sahip).yoksa direkt bağlayamazasınız.ben öyle biliyorum...(sarı renkli kablo derken s-video kablosundan bahsettiyseniz,o kablo ile laptopınızı sadece tv nize bağlayabilirsiniz.yani o işe yarıyor sadece.
bi de size yardımcı olmak için sizin açtığınız başlığı açanlara, daha hak yerinde msj yazarsanız iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 29 Ekim 2007; 22:24:10 > -
bnde mouse veya klavye olabilir diye düşündüm.gerilmene gerek yoktu:@ -
bunun klavye mouse gamepad le ne alakası var yaq.yanlış yere konu açıyosun bize kızıyosun sonra -
Pardon arkadaşlar benim aklıma gelmedi o anda yani öyle cümle kurmuşsunki arkadaşım ps2 konsolmu artık eskidi gibi anladım ben çok duyuyoruz öyle cümleleri artık öyle bişey sandım tekrar tekrar kusura bakmayın.Verdiğiniz Bilgiler için teşekkürler.Sağolun... -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X