Merhabalar 750004 modeli olan playstation 2 lere harddisk takılabiliyor mu? bilgisi olan var mı bu konuda araştırdım hiç bir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz? konuyu neden buraya açtın demeyin açacak başka yer göremedim. ilgilenenlere şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: player75
Merhabalar 750004 modeli olan playstation 2 lere harddisk takılabiliyor mu? bilgisi olan var mı bu konuda araştırdım hiç bir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz? konuyu neden buraya açtın demeyin açacak başka yer göremedim. ilgilenenlere şimdiden teşekkürler
Takılabiliyor ama Türkiye'de bulabilirmisin kiti bilmiyorum. v12lere(70000 serisi) uyan hd-combo benzeri HD-Pro var, v18/19 (90000 serisi) dahil harddisk olayı o kitle mümkün ama dediğim gibi Türkiye'de HD-Pro kit nereden bulunur bilmiyorum. Bunun dışında USB harddisk kullanmanı sağlayacak yazılımlar da mevcut, onları da deneyebilirsin. Google'a "Open PS2 Loader" veya "USB Advance" yazarsan ayrıntılı anlatımlar bulabilirsin.
Not:HD-Combo senin modelde çalışmaz. Mutlaka HD-Pro kit bulman gerek. USB harddiskte ise sorun yok fat32 olması yeterli. Flash bellek de kullanabilirsin.