Şimdi Ara

ps2 oyununu pc de oynama !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oynamayı çok istediğim ancak bir türlü oynayamadığım bir oyun var call of duty 3 oyunun sadece PS2 için çıkarıldığını biliyorum ancak oyunu oynamanın yollarını aradım ve ps2emilatör... vs programlarla pc de oynuyabileceğimi öğrendim ve uğraştım biraz programları falana indirdim ayarları yaptım ve oyunu açtım oyun açıldı ancak tuşlar işlemiyor ne yaptıysam tuşları işleme koyamadım sizden istediğim ben bu oyunu nasıl oynarım yada sorunsuz tüm ayarları yapılmış bir ps2emülatör programı size zahmet upload edermisiniz yada bir program bende ps2 kolu var onunla oynamak istiyorum ona yönelik ayarlar olursa sevinirim windows 7 64 bit ultimate işletim sistemi kullanıyorum sistem bilgisi imzamda var şimdiden hepinize teşekkürler !

• quote:

Orijinalden alıntı: cccvincento

arkadaşlar oynamayı çok istediğim ancak bir türlü oynayamadığım bir oyun var call of duty 3 oyunun sadece PS2 için çıkarıldığını biliyorum ancak oyunu oynamanın yollarını aradım ve ps2emilatör... vs programlarla pc de oynuyabileceğimi öğrendim ve uğraştım biraz programları falana indirdim ayarları yaptım ve oyunu açtım oyun açıldı ancak tuşlar işlemiyor ne yaptıysam tuşları işleme koyamadım sizden istediğim ben bu oyunu nasıl oynarım yada sorunsuz tüm ayarları yapılmış bir ps2emülatör programı size zahmet upload edermisiniz yada bir program bende ps2 kolu var onunla oynamak istiyorum ona yönelik ayarlar olursa sevinirim windows 7 64 bit ultimate işletim sistemi kullanıyorum sistem bilgisi imzamda var şimdiden hepinize teşekkürler !

COD'un serisi 2den sonra Xbox 360 ve PS3 icin de cikti, sadece COD 1 daha sonradan indirilebilir olarak (HD) satilmaya baslandi.

Biraz daha arastir, PS2 oyununu PC'de oynamaktansa, al elinde olan konsola oyna. Ben tum seriyi Xbox 360'ta bitirdim mesela ve PS3'te de oldugunu biliyorum cunku kac kere gordum 2. el dukkanlarinda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Ps2 Usb'den Oyun oynama
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.