Şimdi Ara

PS2 Oyun Joysticklerini PES 2019 Bilgisayarda kullanmak Konusunda yardım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba ps2 ye ait olan oyun joysticklerini pes 2019 da bilgisayara takarak kullanmak istiyorum usb dönüştürücü var takıyorum bilgisayar görüyor sorunsuz şekilde driver yuklendi diyor fakat oyunda aktif olmuyor yardımcı olabilecek olan var mı?



  • Eski model kollari hangisi olursa olsun son cikan pes oyunlari icin bilgisayara hangi yolla takarsan tak uyumsuzluklar olusur..yeni futbol oyunlarinda yonler klasik 4 ve 8 yone gore daha fazla..ya yeni model bir kol al ya da xbox kol ozelliklerini barindiran bir kol dene..eski kolu yeni oyuna takarsan uyumsuzluklar normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pspsexer

    Eski model kollari hangisi olursa olsun son cikan pes oyunlari icin bilgisayara hangi yolla takarsan tak uyumsuzluklar olusur..yeni futbol oyunlarinda yonler klasik 4 ve 8 yone gore daha fazla..ya yeni model bir kol al ya da xbox kol ozelliklerini barindiran bir kol dene..eski kolu yeni oyuna takarsan uyumsuzluklar normal.
    en son pes oyunlarından hangisi ile uyumlu bilginiz var mı pes 2012 yi indiriyorum şu an
  • xbox 360 kolu ve alicisi ya da logitech f serisi bir kol iyi olabilir..ille ps2 kolu kullanacagim dersen bence pes in fan modu yuklenmis son oyuncu yamali bir versiyonunu indirip ps2 icin ps2 de oynayabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 14 Şubat 2019; 23:56:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.