Şimdi Ara

ps2 online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne yaptıysam bir türlü ps2 de online açamadım fifa 8 de vb birçok oyunda denedim ama yok...açılmıyor online yani bir yer açılıyor formu dolduruyorum devam ediyorum olmuyor bir sorun çıkartıp duruyor her seferinde oyundan mı kaynaklı,ps2 den mi yoksa internet bağlantısından mı?acil yanıtlarınızı bekliyorum 4-5 gündür uğraştım kesin bende hata vardır yazmıyım dedim ama canımdan geldi...kablo yerine tam oturuyor ve modemi de açtığıma eminim ama işte...yardımlarını ve acil yanıtlarını bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum ilgilenen herkese

• Network Access Disk le kurulum yaptın mı?

Modemden gerekli portları açtın mı?

Orjinal oyunun var mı?

PS2 i çiplimi kullanıyorsun?
  • ps2 çpli bir orjinal oyunum var modemde gerekli portlar fln hep var sorun yok modemde fln
  • Çipin istendiğinde kapatılabilen cinstense , kapatman lazım online oynamak için...
  • nasıl anlarım çipimin modelini vb bilmiyorum ve nasl kapanıyor
  • Eğer çipin DMS 4 se açılışta L1 e basılı tutarak çipi uyku moduna geçireceksin.Emin olmak için kopya oyun tak, eğer çalıştırmıyorsa işlem tamamdır.
    Diğer uyku modu olan çiplerde belirli tuşlara basılarak kapatılabiliyor.Google da ararsan rahatça bulabilirsin.
    Herşeye rağmen olmuyorsa fazla uğraşma bence.Zaten PS2 onlineda pek kimse bulamazsın.
    PS3 e 2009 lar geliyor.Keyfine bak...
  • dostum googleda araştır kopya oyunlarıda onlie oynayabiliyorsun dha başladım üzerınde çalışmaya olumlu sonuç alırsam burda anlatırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    psp multiplayer oynayanlar
    11 yıl önce açıldı
    online oyun
    14 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun

CooLMnaiaC:
    eğer bir gelişme olursa bana pm yada buraya cvp yazarsan sevinirim zaman bulamıyorum internet açmaya bu aralar...araştırmaya da zaman olmuyor hayliyle...
  • ben çipi devre dışı bıraksam bile 1 tane orj. oyunum varbana sahte oyunların online oynanacağı bir yol lazım...CooLMnaiaC umarım bulursun...çok ihtiyacım var bu aralar gerçi ps3 de fifa 09 oynuyorum ama 1-2 haftaya arkadaşıma vereceğim o istemedi ama ben geri vereceğim artık tedirgin oluyorum
  • chıp markasını nası ogrenıcez abı yaa bendede aynı sıkıntı var onlıne ps2 kullanıcısı vardır abı olmazmı ya ps3 den fazla hala ps2 var mıllette orjınal oyun var bısurude nası oynıcaz ne yuklıcez makıneye bılemıorum lutfen bırı anlasılır sekılde yazsın acıklamalı olarak cok ıhtıyacım var buna yaa sımdıden cok tesekkur ederım arkadaslar
  • ah bende bir öğrenebilsem...tv min tüpü patladı bu nedenle bakamıyorum da...
  • bırılerı bızı aydınlatsın allah ıcın yaaa :(
  • (NOT:alıntıdır)

Çok geride kalsamda bu konuyu çok araştırdım ve baya bi şekilde çözdüm..Çoğu kişi direk switchi takarak online olarak multiplayer oynayabiliceğini zannediyor fakat okadarda kolay deil.. Yapmanız gereken elinizde bulunan oyunların Dnas kodlarını bir kaç işlemle patchliyerek tekrar yeni bir dvd ye çekmek ve destekleyen bir oyundan memory card ayarlarınızı yapmak şimdi bunları sırayla açıklayarak anlatıyorum..

Evet arkadaşlar elinizdeki oyunların online desteği olup olmadıgını oyunun Main Menu'sunden direk olarak yada Multiplayer seçeneğine bakarak görebilirsiniz bundan sonra yapıcaınız işlemler eğer elinizde oyun orjinal ise bi sorun yok fakat internet indirdiyseniz yada Orjinal deilse cd'niz online oyun seçeneğine girdiğinizde Dnas hatası vererek konsolunuzu kitliyor.Nemi yapıcaz çok kolay Alcohol %120 yada UltraIso gibi bir program kullanarak elinizdeki Dvd'nin isosunu alın yada direk olarak Iso'su elinizde olan oyunu anlatımın sonunda vericeim linkteki Windip 1.7 programını indirerek patcliyoruz program çok küçük oldugundan kuruluma bile gerek duymuyor bu işlem çok kolay arkadaşlar.

Windip 1.7 Programını açtıgınızda en üstte karşınıza "Select İmage File" butonu çıkıyor buraya tıklayarak Iso dosyamızı seçiyoruz sonra "Scan File" Butonuna basıyoruz ve alttaki Text box'ta bize oyunun patchli yada patchsiz oldugunu gösteriyor tabiki oyunumuz orjinal deil ise patchsiz olucaından burasının pekte önemi yok çünkü oyun patchli ise zaten üstüne patch atamyosunuz yani yanlışlık yapma şansınız yok (= neyse

Bu işlemin hemen ardından "Verify Version" butonuna basıyoruz vede Dnas kod kutucuklarımız açılıyor işte geldik asıl konuya

Dnas kodları nedir? Bu kodlar oyunu çevrimiçi yani online oynamaya kalktıgınızda karşınıza gelen küçük bir güvenlik duvarı benzeri bi durumdan ibaret.Bu kodlar XX-XX-C7-A8-B2 yada XX-XX-C7-A8-XX şeklindedir. XX harici olan rakam ve harfleri direk olarak giriyoruz XX yazan yerlerede A-F ve 1-9 bu sayı ve arasındaki harf ve rakamlarından istediimizii seçerek giriyoruz yanlız ben her kutucuğa bir rakam ve bir harf giriyorum sadece harf veya sadece rakam giriliormu bilmiyorum merak eden olursa araştırabilir ben gereğini duymadım açıkçası.Neyse;

Evet Dnas'i anladıysak windip'e dönelim en son Dnas kodlarımızı girmiştik ve bundan sonra yapacağımız son işlem "patch" butonuna tıklamak işlem tamamsa OK basıyoruz artık Iso dosyamız patchlendi ve Dvd'ye çekilmek için can atıyor

(= Dvd'miz hazır şimdi sırada Online bir hesap oluşturma.Pes vaya winning eleven cd'lerinin sanırı hepsinde var bu ek özellik Network seçeneğine girdiğinizde karşınıza "Edit Network Settings" yada deişik şekillerde çıkıyor yanlız bu ek özellik her oyunda yok ve eğer yoksa bu ayarları yapmak için "Network Access Disc" denen bir internet ayar Dvd'miz var bunu indiriyoruz torrentten çok hızlı bi şekilde iniyor kolayca indirebilirsiniz. Ayarları yaparken Sadece kullanıcı ayarlarınızı girmeniz yeterli gerisini oto ip ve oto dns olarak bırakmanız yeterli olucaktır yapamıyan arkadaşlarım olursa dahada ayrıntılı açıklayabliirim ama çok kolay şimdilik gereğini duymuyorum burasıdamı tamam.

Ozaman herşey halloldu sadece son olarak belirtmek isterim çoğu yerde online oynamak için Playstation'ın resmi sitesine üye olup 11 haneliydi sanırım pin numarası almak gerektiği yazıyor ben denedim fakat olamadım çünkü üye olmak için Konsolunuzun kutusundan çıkan sanırım kullanım klavuzunun arkasındaki Network Access Code'unu girmeniz gerekior ben kaybetmiştim o yüzden bazı oyunları oynıyamassanız lütfen mesulu olarak beni tutmayın Ayrıca İlk olarak Call Of Duty 3 te deneyin derim Dediklerimi yaparak direk olarak online olabiliyorsunuz diğer oyunlar üzerinde ustalaşmak size kalmış arkadaşlar (=

Umarım rahatça anlıyacaınız bir şekilde anlatabilmişimdir çünkü ben bu konuyu çok araştırdım ve bu konuya detaylı olarak giren bi insan evladı olmadığı için baya zorlandım vericeğim linklerden Windip 1.7'ye vede Ntsc,Pal oyunların Dnas kodlarına ulaşabilirsiniz

windip v1,7
    http://sksapps.com/index.php?page=online.html

Ntsc Oyunların Dnas Listesi

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/291526

Pal Oyunların Dnas Listesi

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/368071

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 16 Eylül 2008; 7:24:00 >

• ya şef sen nası mubarek bı ınsansın ya elıne koluna saglık allah razı olsun sımdı dedıklerını uygulamakta sıra orjınal oyunlarda bu dedıklerını yapmıoruz zaten dımı
  • orj oyunlrda PS2 cip kapatılma özelliği olması gerekir (Matrix ve modbo ) ps2 açarken gamepade start butonu basılı tut ekrana DİASBLE msj gelır sonra PS2 reset atıp orj. oyunu online oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 16 Eylül 2008; 15:50:39 >
  • baska bı ıslem yapmama gerek varmı pekıbu kadarmı, ethernet gırısınden ınternetı bagladıktan sonra sorun yok dımı
  • dvd leri pc den çekmedim şu anda zamanım yok ama çok saol ellerine sağlık sorunum çözüldü heralde...zaten tvmin tüpü de patladı ama yeni bi tv alınca anında denicem çok saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.