Şimdi Ara

Ps2 mi ps3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    masaüstünden sıkıldıgım ve artık oynanacak oyun neredeyse kalmadıgı için konsollara yönelmeye karar verdim.
    ps1 im vardı sattım onu.
    şuan elimde 15 tane ps1 oyunu ve yaklaşık 600tl bulunmakta.
    fakat ps3 ile ilgili bilgim sıfır.Pal fat,3.40 - 3.41 fw sürümü jail break felan bahsediliyor haliyle hiç anlamıyorum.playstation hakkında bildigim tek şey tak cd yi oyun başlasınps3 te harddiske yüklemek felan varmış biraz özürlüyüm bu konuda fazlasıyla.aynı sekilde jail ile kırınca internetten oyun indrip dvdye çekip oynayabilrmiyim?
    ps3 biraz tuzlu olduğu için ps2 lere baktım.oyunları 5tl felanmış ucuz yani gayet. ps1 oyunlarım ps2 de calısırmı ? bilen bilir crash bandicot jc stuntmaster çin7 ölümsüzlerdendir
    hangisini tavsiye edersiniz siz ?

• PS3+bolca orijinal oyun alın.hocam sakın jb işine bulaşmayın.Zaten öyle ps3 oyunlarını dvd'ye çekemezsiniz,40gb oyunu dvdye çekmek biraz zor olur.Ayrıca korsan hırsızlıktır.

Not:Oyun piyasasından kaç yıldır uzaksınız?15 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel Van Helsing -- 16 Kasım 2010; 21:39:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

PS3+bolca orijinal oyun alın.hocam sakın jb işine bulaşmayın.Zaten öyle ps3 oyunlarını dvd'ye çekemezsiniz,40gb oyunu dvdye çekmek biraz zor olur.Ayrıca korsan hırsızlıktır.

Not:Oyun piyasasından kaç yıldır uzaksınız?15 mi?

Hocam 15 yıl deyince aklıma Commodore 64 geldi
  • olay basit

ps3'e, tv'ye ve ps3 oyunlarına verecek paran varsa, tabiki ps3
    ama yoksa ve sen de ps1'deki oyunu bile övdüğüne göre, ps2 sana bence yeter
    hem de ps1'de crash oynadıktan sonra ps3'te burnout vs. oynarsan bünyen kaldırmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy metal boy

olay basit

ps3'e, tv'ye ve ps3 oyunlarına verecek paran varsa, tabiki ps3
    ama yoksa ve sen de ps1'deki oyunu bile övdüğüne göre, ps2 sana bence yeter
    hem de ps1'de crash oynadıktan sonra ps3'te burnout vs. oynarsan bünyen kaldırmayabilir

TV için kasmaya gerek yok,ayrıca kimseye kimsenin böyle hakaret etmeye de hakkı yok.

@ ozgurrapper,hocam 25 yıl demedik.
  • hocam daha ps1 i yeni bıraktıysan işin zor artık yok öle konsol tak çalıştırsın filan

Yemeden içmeden playstation formunda 1 hafta takıl biraz bilgi edinirsin,sakın araştırmadan işe koyulma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

iyi aksamlar,
    masaüstünden sıkıldıgım ve artık oynanacak oyun neredeyse kalmadıgı için konsollara yönelmeye karar verdim.
    ps1 im vardı sattım onu.
    şuan elimde 15 tane ps1 oyunu ve yaklaşık 600tl bulunmakta.
    fakat ps3 ile ilgili bilgim sıfır.Pal fat,3.40 - 3.41 fw sürümü jail break felan bahsediliyor haliyle hiç anlamıyorum.playstation hakkında bildigim tek şey tak cd yi oyun başlasınps3 te harddiske yüklemek felan varmış biraz özürlüyüm bu konuda fazlasıyla.aynı sekilde jail ile kırınca internetten oyun indrip dvdye çekip oynayabilrmiyim?
    ps3 biraz tuzlu olduğu için ps2 lere baktım.oyunları 5tl felanmış ucuz yani gayet. ps1 oyunlarım ps2 de calısırmı ? bilen bilir crash bandicot jc stuntmaster çin7 ölümsüzlerdendir
    hangisini tavsiye edersiniz siz ?

Aslında güzel bir PC'niz var. PS1 oyunları eğer size bu kadar zevk veriyorsa, PS2 oyunlarından çok daha fazla zevk alırsınız. Maalesef Grafik boyutu hariç PS3'ün size bu zevki vermesi pek olası görünmüyor. Bu nesilde önceki nesillerin zevkini bize tekrar yaşatacak oyun sayısı çok az oldu. Tek getirisi olarak online oyunları görüyorum. Açıkçası oyunlar çok kalitesizleşti...

O yüzden PS2 almanız daha doğru olur, forumda çok uygun fiyata satan arkadaşlar var, bir süre oynar sonra yeni nesil bir konsol alırsınız. PS1 oyunlarını da oynamak için bunu destekleyen bir çip kullanmanız gerekiyor. Matrix çiplerin bildiğim kadarı bu desteği mevcut, tabii bir kaç çip daha vardır, almadan sorarsanız net cevap alırsınız, olmadı deneyerek alınız...

Ps2 oynamayı garabet bir iş olarak gören arkadaşlara önce bu konsolun oyun kütüphanesine bir bakmasını öneririm. BSC'de güzel bir haberi vermiş, Japonların hala %70'i PS2 oynuyormuş, adamlar (buna ben de dahilim) bizim gibi teknoloji manyağı, parasını çarçur eden tipler değil ve doğrusunu yapıyorlar...

quote:

Konsol tarihinin en çok satanı olma özelliği taşıyan Playstation 2 için Japonya'da bir anket yapıldı ve Japonların halen bu ülkede en çok kullandığı konsolun Playstation 2 olduğu ortaya çıktı.

CESA tarafından yapılan ankete 1,000 kişi katıldı ve 10 yılını dolduran Sony'nin mucizesinin %70 oy aldığı kaydedildi. PS2, geçen sene yapılan ankette ise %78 oy almıştı. Playstation 2'den sonra en çok oyu alan %68,7 ile DS olurken bunu %68,6 ile PSP izliyor. Wii, %56,7, PS3, %47,7 paydaya sahipken Xbox 360 ise sadece %19,6 yüzdede.

Görünüşe göre ne HD kalitesinde görüntü, ne de hareket algılama teknolojisi Japonların ilgisini pek çekmiyor, onlar halen eski konsollarına vefalılar. Peki siz hangi yüzdedesiniz?

Kaynak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    16 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 360 sahibi olarak kesinlikle PS2 öneriyorum hocam sana.Mesajından anladığım kadarıyla bu konsol sana fazlasıyla yeter.Sen,oyunlarla PS3 ya da 360 sayesinde tanışanlara bakma,gelmiş geçmiş en iyi konsol PS2'dir.Ne 360 ne de PS3,yanından geçemez bu konsolun.
  • @Gabriel Van Helsing
    Pc oyunlarının hepsini oynarım ama ps tarafında dediğim gibi ps1 zamanı.

@bathus14
    2 günde öğrenilir tabide.yanlış bişey yapmayayım diye açtım bu SAÇMA konuyu

@SolidRock
    Konsollar yüzünden artık adam gibi oyun çıkmıyor hocam bildiğiniz gibi...Günümüz cod7 bile 3. serinin motorunu kullanıyor daha.
    Hem masaüstünden sıkıldım artık.Biraz geç oldu anlamak ama örneğin bi pes ve ya fifa play station kadar zevk vermiyor..

Diğer arkadaşlara cevap verme gereği duymuyorum

• quote:

@Gabriel Van Helsing
    Pc oyunlarının hepsini oynarım ama ps tarafında dediğim gibi ps1 zamanı.

@bathus14
    2 günde öğrenilir tabide.yanlış bişey yapmayayım diye açtım bu SAÇMA konuyu

@SolidRock
    Konsollar yüzünden artık adam gibi oyun çıkmıyor hocam bildiğiniz gibi...Günümüz cod7 bile 3. serinin motorunu kullanıyor daha.
    Hem masaüstünden sıkıldım artık.Biraz geç oldu anlamak ama örneğin bi pes ve ya fifa play station kadar zevk vermiyor..

Diğer arkadaşlara cevap verme gereği duymuyorum

Desktop sistemin imzanda yazdığın sistem ise şayet o pc ile tüm oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabilirsin ve gerekli bir kaç donanım ile oynayacağın oyunlardan çok daha fazla haz alabilirsin.
    Sana tavsiyem ps1 i satmışsın kendine ps2 alırsan çok daha iyi olur gerçi ps2 oyunlarınıda imzandaki pc ile gayet güzel ve akıcı şekilde emu ile oynayabilirsin ama ps joystiği olsun diyorsan o başka mesele ama o joystiğide pc ye takabiliyorsun

Sonuç olarak illa konsol diyorsan ps2 yada xbox yada dreamcast yada gamecube alabilirsin.

He biraz daha iyi birşeyler istiyorsan ps3 yada xbox360 yada wii alabilirsin...

• mw-2, cod black ops, need for speed hot pursuit, assasins creed, fifa 11, gta 4 vs... gibi yeni nesil oyunları pc inde oynayıp shadow of the collossus, dmc 1-2-3, gow 1-2, gran turismo 3-4, wrc rally evolved, bully, moh frontline vs... gibi eski efsane oyunları ps2 de oynayabilirsin.

PS2 İÇİN TAVSİYE EDECEĞİM OYUNLAR :

01. Black
    02. Burnout Dominator
    03. Burnout 3: Takedown
    04. Burnout Revenge
    05. Call of Duty Serisi (4 Bölüm)
    06. Crash Serisi (6 Bölüm)
    07. Def Jam: Fight for NY
    08. Devil May Cry 1-2
    09. Devil May Cry 3: Dante's Awakening
    10. Fatal Frame 1-2-3
    11. Fight Night Round 3
    12. God of War 1-2
    13. Gran Turismo 3-A Spec
    14. Gran Turismo 4
    15. James Bond 007 Everything or Nothing
    16. Midnight Club 3: Dub Edition Remix
    17. Yakuza 1-2
    18. Medal of Honor: Frontline ve Rising Sun
    19. Medal of Honor: European Assault ve Vanguard
    20. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    21. Burnout 1-2
    22. Onimusha: Dawn of Dreams
    23. Onimusha: Warlords
    24. Onimusha 2: Samurai's Destiny
    25. Resident Evil Code: Veronica X
    26. Resident Evil Outbreak ve Dead Aim
    27. Shadow Of The Colossus
    28. Soul Calibur III - IV
    29. ICO
    30. Tekken 4-5
    31. Syphon Filter: Dark Mirror - Logan's Shadow - The Omega Strain
    32. Urban Chaos: Riot Response
    33. Wipeout Fusion
    34. Ace Combat 4-5-6
    35. Formula One 2006
    36. Mercanerias
    37. Okami
    38. Mercury Meltdown Remix
    39. Lotr Two Towers
    40. Lotr Return of The King
    41. Genji
    42. Bujingai
    43. Blood Will Tell
    44. Way Of The Samurai 1-2
    45. Castlevania 1-2
    46. WRC Rally Evolved, WRC-4
    47. Cold Winter
    48. Dark Watch
    49. Ratchet&Clack Serisi (6 Bölüm)
    50. Jak&Dexter Serisi (5 Bölüm)
    51. Sly Serisi (3 Bölüm)
    52. Silent Hill: Shattered Memories - Origins
    53. Ape Escape 2-3-4
    54. Viewtiful Joe 1-2
    55. Metal Slug Anthology
    56. Ace Combat 4-5-6
    57. SOCOM - U.S. Navy Seals 1-2-3-4

bu oyunlar seni uzun süre oyalar ve çokta keyiflidirler

• oyun oynamak istiyosan ps3
  • ps2'in yoksa hemen bi tane al. gow 1-2, okami, shadow of the colossus, fahrenheit ve metal gear solid 3 al. eğer grafiği fazla sallamazsan cennet kapılarının açıldığını hissedersin
  • @WOWOZANGE
    10 yaşımdan beri pc de bişeyler oynayıp duruyorum 9 yıl oldu neredeyse ve artık zevk vermemeye başladı.
    ve oyunların grafikleri ilerlemiyor artık konsollar yüzünden (bu bahanem.yoksa fazla grafik takan biri değilim)
    crysis2 bile konsollara optimize ediliyor bende bu yüzden ps almaya karar verdim.

@beynini.delerim
    not aldım hepsini hocam

@arjantin
    pek grafik takan biri olduğum söylenemez

şimdi ps2 karar kıldık diyelim,dikkat etmem gerekenler ne ? araştırdım birazda çipi kırık-çip normal çip felan satıyorlar.kırık çip korsan oyunları oynatmak için,zor bişeymi çip kırmak profesyönellikmi gerektirir ?

• Para verip taktircaksin Ayri bir chip takiyolar onu ps2.Ama bence korsan istiyosan hemde yeni nesil oyunda oynariz diyosan x360 al fw leyip kullan daha ii olur snn icin 10 tl filan oyunlari.
  • @car_26

Hocam öncelikle son model olan 90000 serisinden bir konsol al, sonunda farklı rakamlar olacaktır, bunlar bölge farkını temsil eder ki, chipli alacağın için önemsizdir, 90002, 90006 gibi... Alırken daha önce de belirttiğim gibi çipin modeline dikkat et Matrix, DMS gibi çiplerden olsun. Sonra açwww.gamerankings.com u, sevdiğin türlerden ilk 50 listelerine bak, özellikle ilk 10'daki her türden oyunu oyna derim. Kesinlikle tüplü TV'de oyna, çünkü LCD'de pek iyi sonuç vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 17 Kasım 2010; 9:35:30 >
  • quote:

@WOWOZANGE
    10 yaşımdan beri pc de bişeyler oynayıp duruyorum 9 yıl oldu neredeyse ve artık zevk vermemeye başladı.
    ve oyunların grafikleri ilerlemiyor artık konsollar yüzünden (bu bahanem.yoksa fazla grafik takan biri değilim)
    crysis2 bile konsollara optimize ediliyor bende bu yüzden ps almaya karar verdim.

@beynini.delerim
    not aldım hepsini hocam

@arjantin
    pek grafik takan biri olduğum söylenemez

şimdi ps2 karar kıldık diyelim,dikkat etmem gerekenler ne ? araştırdım birazda çipi kırık-çip normal çip felan satıyorlar.kırık çip korsan oyunları oynatmak için,zor bişeymi çip kırmak profesyönellikmi gerektirir ?

Hocam grafikler ilerlemiyor diyorsan sana birkaç resim gösterelim,
    http://uk.ps3.ign.com/objects/811/811232.html Bu heavy rain

http://img88.imageshack.us/img88/8529/uncharted2an5.jpg Bu da uncharted2

eğer bunlar yetmezse önerim GoW3'ün de grafiklerine bakmanız.Ayrıca öyle yukarıda arkadaşların bahsettiği gibi oyunla 360 veya PS3 ile tanışmadım,size biraz yakın tarih gibi gelebilir ama oyunlarla tanışmam NES'ledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel Van Helsing -- 17 Kasım 2010; 11:55:03 >

• höh iyiki korsan konuşmak yasak,chip,jb havalarda uçusuyor forumda
    ps3 al orjinal kullan.
  • bende ps3 ün adını biliyodum sadece 5,6 ay önce dh de öğrendim ps3 ün herşeyini ve sonra aldım çok mutluyum bilgilendiricek olursam fat eski kasa kalın olanlardır 40,60 ve 80 gb olanlardır slim yani yeni kasa ve ince kasa 120 ve 250 olanlardır fakat şimdi 160 ve 320 var galiba fat kasalarda sarı ışık problemi daha sık görülmüştür slim almanı öneririm 160 yeter zaten 160 alsan bile boş yer çok kalıyor 160 işini görür

bu arada istanbuldaysan spotçulardan oyun almanı öneririm oyunlar genelde 80,90 tl oluyor ve takas yapabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan_Drake -- 17 Kasım 2010; 15:23:37 >
  • Durumun musait ise kesinlikle ps3 çağa ayak uydurkmak lazım . ama değer diyorsan ben eski oyunları seviyorum durumum kısıtlı ps2 de almak düzenle pc'ni bak keyfine .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.