Üst komşuya verdim ps2 yi.Memory cardıyla beraber.Hiç düşünemedim bişey olcağını memory cardıma.Fakat taktım GT4'ün saveleri yok ortada.Card'a girmeye çalıştım.Unformatted,Format Now ? diyor.Napabiliriz ?
verdiğin komşun save edilirken çekmiş olabilir bana da olmuştu o format atman laızm yoksa kullanamazsın memory card ı
Format atınca datalar geri gelmez herhalde ? Geri getirmenin bi yolu yokmu ?
yokbenim de bir sürü save dosyam gitti uğraştım ama dikkat etmek lazım işte...save edilirken fln çıkarma yada konsolu kapatma o zaman oluyor bu sorun...geçmiş olsun oyuna yeniden başlaman lazım ne yazık ki
Lanet olsun ya Neyse cevabın için teşekkür ederim.
önemli değil her zaman yardımcı olmaya çalışırım
ps2 sahipler launcelf gibi bir program artık biliyorsunuzdur bu program flashdisklerı göruoyer ve burda savelerını yedekleyebiliyorsunuz en ööle yapıyorum oyunu oynıyacagım zama flashdıskden MC kopyalıyorum
ps2 sahipler launcelf gibi bir program artık biliyorsunuzdur bu program flashdisklerı göruoyer ve burda savelerını yedekleyebiliyorsunuz en ööle yapıyorum oyunu oynıyacagım zama flashdıskden MC kopyalıyorum
kullanımı indirme linki vs gönderirsen sevinirim bana çok lazım bugün yine silindi save datalarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme