Şimdi Ara

PS2, JAPON OYUNCAK SARAYINDAN MI ALINIR YOKSA IRMAK TOYSLAND Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ANKARA'DA PS2, JAPON OYUNCAK SARAYINDAN MI ALINIR YOKSA IRMAK TOYSLAND Mİ?

• artık telefoncular bile satıyor al işte ordan.2 oyun hediyeli bizim aşağıda telefoncu var 280ytl ye satıyor.Çipli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 21 Kasım 2007; 0:53:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

artık telefoncular bile satıyor al işte ordan.2 oyun hediyeli bizim aşağıda telefoncu var 280ytl ye satıyor.Çipli

bencede farketmez hatta alma bile
  • japon oyuncak sarayı insanları kazıklıyor. bende ps2 ordan almıştım. Aldığım zamanlar kazıklandığımı hissetmiştim ama şimdi fiyatlar düşmüştür. armağan oyuncakdan almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatronic

japon oyuncak sarayı insanları kazıklıyor. bende ps2 ordan almıştım. Aldığım zamanlar kazıklandığımı hissetmiştim ama şimdi fiyatlar düşmüştür. armağan oyuncakdan almanı tavsiye ederim

• ps2 alınmaz arkadaşım git ps3 veya paran kısıtlı ise xbox 360 al ps2 tarih oldu.
  • İkisindende alma, Ankarada başka yermi kalmadı. Hem artık ps3 fiyatları daha uygun hale geliyor, biraz daha bekleyip ps3 al en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğudan araba alınır mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JAPON OYUNCAK SARAYINDAN geçen hafta 350ytlye aldım (PAL) 2 orjinal kol 7 oyun bide memorycard verdi çip en iyisi falan dedi ama pek anlamam çip modellerinden m7 mi ne dedi tam hatırlamıorm

kazıkmı yemişim ben_?
  • arkadasım ps2 alınır 500 geçkin oyun var ben bana göre 100 tane oyun şeçtim ve su anda 30 tanesini aldım
    bende bilgisayrda var ama biraz eski ve oyun larda sınırlanıyor bu yüzden. ps 3 almanı söyleyen ve ps2 bitti diyen arkadslar galiba matematikten anlamıyorlar çünkü 300 ytl ye 10 oyun basklılı 2 kol ve çipli ( matrix) veren yerler mevcut. ps3 ise 1000 ytl civarına ve oyunlarıda pahalı (ortalama 150 ytl civarında)yani paran çoksa derimki ps3 4 5 alah ne verdiyse ama birz daha bekle diyenler galiba matematik bilmiyorlar bence aralarında 100 ytl fark yok ve oyun konusunda da sıkıntı var yani korsan oyun çalıştıramıyor.(orjinal oyun alabilecek bütçen varsa şayet ps3 çok süper) dersen ben emege saygı duyuyorum firmalar çok para kazansın ne bileyim benim çok param var... saygım sonsuz ama sen ps 2 al bence dikkat etmen gereken husus kolları sahte veriyorlar dikkat et anlaman biraz zor sadece dikkat et be acemiydim bana 2. sınıf kol verdiler kolaar çok dandik çıktı hasasiyet nereyse sıfır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.