Şimdi Ara

ps2 ile ilgili soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende sıfır bi ps2 slim var.m7 pro çipli oyunları sorunsuz çalıştırıyor ne olursa ve orjinal dvd filmleride ama

soru1:20 ye yakın değişik film denedim ama kopya dvd ve vcd filmlerimin hiçbirini açamadım henüz ne yapmalıyım?

soru2:m7 pro çip iyimidir?bu çipi kullanan arkadaşlar varmı?

teşekkür eder ii forumlar dilerim

• valla hiç duymadığım bi çip markası....
  • şurdan bakabilirsin
    http://www.kuryap.com/cip.php
    Çipi aldığın yerle veya ps2 ile belki sorunu hallederler(belki sorun olmayadabilir emin değilim)
  • kardeş ilgin için teşekkür ama ben verdiğin link i inceledim ordaki m7 farklı sanırım.bendeki m7 pro die bir çipmiş.sizlerdede aynımı bilmiyorum ben oyun oynadıktan sonra cd yi çıkarıp 2-3 kez 1 sn arayla reset attımmı dvd orjinal filmleri açıo fakat kopya dvd ve vcd filmleri açamadım yapmam gereken nedir çözemedim.çipli ps2 yi aldığım yere sordum 2 veya 3 kez reset atınca video formatına geçer ve hepsini açar dio
  • ps2 de vcd oynatamazsin.hic ugrasma.
  • Evet vcd film oynatmaz ama dvdlerdede sorun yapıyorsa çipinde bir problem olabilir.Götürüp baktırmanda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 20 Aralık 2006; 9:58:09 >
  • bluet ve tatbkath arkadaşlar mesajlarınız beni rahatlattı teşekkür ederim.akşam tekrar denedim ve olayı çözdüm çiplerin özelliklerini inceledim ve çoğuda vcd açmıo.örneğin benim çipin özellikleri;

Carga juegos PS2 de importación.
    Carga de backups de PS2 en CD-R, DVD-R y DVD9.
    Carga de backups de PSX.

vcd film haricinde olan bütün medyaları açıo bir tek copy dvd filmlerde kaliteli dvd-r istiomuş ve yavaş hızda yazılması gerekiomuş onu gördüm o kadar, ps1 oyunlarını bile oynadım saat 2 ye kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HGS ile ilgili bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw ben ps2yi rafa kaldırcam aam bir kere bile dvd izleyemedim dediklerini yapıorum ama yinede açamıorum filmi nasıl yapıcam deli olucam basılı tutuorum reset atıorum olmuo allah olmuo :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.