|
|

1 Mobil
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 25 Temmuz 2010; 16:46:41 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 25 Temmuz 2010; 23:56:38 > |
|
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 26 Temmuz 2010; 12:29:36 > |
|
|
Merhaba Arkadaşlar, öncelikle açıklayı yazan herkesin eline ve emeğine sağlık.... Yazılanları tek tek okudum. Görüntüden biraz anlayan, biraz da bilgisi olan biri olarak o kadar konu uzamış ki konudan saptım. Bu işten anlayanlardan bir ricam var. Basitçe arkadaşlar P2 görüntüsü sadece (PES için konuşuyorum.) en iyi bu şekilde alınır diyebileceğiniz çözüm yolu nedir? Ama mümkünse dediğiniz aletin resmi de olsun. Ya da kısa yol ekleyebilirsiniz. Teşekkürler... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 18 Ocak 2021; 20:32:54 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
component kablo ile tüplü tv'ye bağlarsan en ideal görüntüyü alırsın. başka türlü ps2 oynarken o grafiklerden iğrenirsin muhtemelen. |
| _____________________________ |
|
Merhaba Emre, Bu kadar hızlı geri dönüş olacağını düşünmüyordum. P2'mi satın aldım. Yeni sorunlar ile karşılaştım. PS2'mi monitörüm ile çalıştırmak istiyorum. Ama beceremiyorum. Monitörüm Samsung LC24F396FHMXUF 1 1920x1080 Elimde yukarıda bahsettiğin PS2'nin hdmi dönüştürücüsü var. Dijital HDMI to Analog VGA ve SES Aktif Dönüştürücüsü de var. Ancak hiç bir şekilde görüntü alamıyorum. Sanırım 1920x1080 çözünürlükteki monitörümün sinyali uygun değil. Öneriniz var mı? Ayrıca 5 girişli Komponent kablo nerde satılır? Bu soru Tv için... Ayrıca TV'de HDMI dönüştürücüyü taktığımda üsten ve alttan görüntüyü kırptığı için beğenmedim. Bu nedenle 5 girişli Komponent kabloyu denemek istiyorum. "gsm yazilimini yukleyerek 1080p" den bahsetmişsin. O kadar forum okudum ama ilk defa bu şekilde güzel bir çözüm duyuyorum. Bundan da biraz bahseder misin? Nasıl yapılır? Nasıl sonuçlar alınır? Bir de bende PS4 var. Ancak bunu nostalji olsun diye aldım. Bu nedenle alabileceğim en güzel görüntüyü almak için tüm önerilere açığım. Bu makineyi almamdaki tek sebep PES oyunlarıdır. Buna göre yorum yaparsanız sevinirim. Mcable gibi farklı çözümleri olan var mı? Şimdiden teşekkürler... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 2 Şubat 2021; 22:13:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 4 Şubat 2021; 1:26:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |