Şimdi Ara

Ps2 emulatörü hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps2 oyunlarını pc de oynayabiliyorum emu sayesinde fakat bir sorum olucak ben emulatör konusunda pek sorun yaşamıyorum ve memnunum ama bazen oyun sırasında hata raporu veriyor bunun çözümünü sorucaktım size.Acaba başka emulatörler mi denemeliyim yoksa emulatör ayarlarında mı bir sorun var?

• onu bilmiyorum da , işlemcin nedir ve save yapabiliyor musun emulatör ile ?
  • PCSX2 ile GTA Liberty City Stories'i denemiştim daha önce. Oyunu 1-2 saat oynamıştım ama bir hata oluşmamıştı, save de yapabiliyordu. Hata veren oyunlar emulatör ile tam uyumlu olmayabilir çünkü oyunlar için bir uyumluluk listesi var.

Uyumluluk listesi:

http://pcsx2.net/compat.php?p=1&c=a&s1=1&s2=1&s3=1&s4=1&s5=1

Türkçe kullanım klavuzu:

http://forums.pcsx2.net/thread-7983.html

• Arkadaşlar save yapabiliyorum hem zaten ben oyunun save dosyasını netten edindim full olarak.Fakat dediğim gibi işte oyunu oynayamıyorum bir süre sonra hata raporu veriyor.Bazen hemen bazen 3-4 saat sonra.

@Sarppy
    Uyumluluk listesine göre oyunun emusu bendeki emu kardeş uyumlu yani sağol ama ayarlarıda yeniden kontrol ettim gene aynı.
  • ps2 emulator u oynuyorum hata veriyor.sari cizmeli mehmet aga,

dostum emulatorun adi nedir?Hata da ne diyor?Biraz ayrinti ver.

ram in yetmiyordur belki,hata nedir tam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 15 Şubat 2010; 20:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Arkadaşlar save yapabiliyorum hem zaten ben oyunun save dosyasını netten edindim full olarak.Fakat dediğim gibi işte oyunu oynayamıyorum bir süre sonra hata raporu veriyor.Bazen hemen bazen 3-4 saat sonra.

@Sarppy
    Uyumluluk listesine göre oyunun emusu bendeki emu kardeş uyumlu yani sağol ama ayarlarıda yeniden kontrol ettim gene aynı.

Aslında bu hataları çok ciddi sorunlar olarak görmemek lazım, sonuçta bu oyunlar PlayStation 2'nin donanım özelliklerine göre optimize edilmişler. Emulatörler sayesine PS2 oyunlarının bilgisayarlarda bu şekilde çalışmalarını sağlamaları bile bir başarı. Bir de eğer oyunları DVD'den çalıştırıyorsanız ISO kalıbını oluşturup bunun üzerinden çalıştırmayı deneyin, belki hataları DVD üzerinden okuyamadığı bir bölüm nedeniyle veriyordur.

• @sarppy
    senin verdiğin adresten emulator ü indirdim gow isosunu da indirdim , ancak bios ayarı lazımmış onu nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz, forumda bahsedemezsen pm ile anlatın lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wii'de NeoGeo ve MAME oyunları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

@sarppy
    senin verdiğin adresten emulator ü indirdim gow isosunu da indirdim , ancak bios ayarı lazımmış onu nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz, forumda bahsedemezsen pm ile anlatın lütfen

PCSX2 0.9.6 + Maetel'in son sürümünü internette arayın, bu ikisinin bulunduğu dosyalarda genellikle gerekli BIOS da oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 16 Şubat 2010; 7:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluet

ps2 emulator u oynuyorum hata veriyor.sari cizmeli mehmet aga,

dostum emulatorun adi nedir?Hata da ne diyor?Biraz ayrinti ver.

ram in yetmiyordur belki,hata nedir tam olarak?

Oynadığım pc de 2gb ram var.Ama dediğim gibi bazen hata veriyor.Oyun kapanıyor ve bildiğimiz 'Hata Raporu Gönder' hatası.Oyun ISO bu arada.Kasmıyorda.Ya bu şekilde gene şükür oynanır tabide ben boş geçmeyeyim,bir çözümü varsa onu bulayım diye uğraşıyorum sadece.Yardım etmeye çalışan herkeze teşekkürler.
  • Arkadaşlar sorunu düzeltiyorum sadece belirli birkaç karakterde hata var.Onlarla oynarken anında hata raporu gönder hatasını alıyorum diğerleriyle saatlerce oynuyorum fakat hiçbir hata almıyorum sorun ve çözümü ne olabilir?
  • bu başlığın aynısından birde pc bölümüne açarsan daha çabuk yanıt alırsın. emulator konuları pc bölümünde daha fazla tartışılıyor. önceden açılmış birçok konuyuda inceleyebilirsin. ps3 bölümünde pc de oyun oynayan kişilerin sayısı az olduğu için sorununu çözecek cevaplar bulamayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 21 Şubat 2010; 21:36:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

bu başlığın aynısından birde pc bölümüne açarsan daha çabuk yanıt alırsın. emulator konuları pc bölümünde daha fazla tartışılıyor. önceden açılmış birçok konuyuda inceleyebilirsin. ps3 bölümünde pc de oyun oynayan kişilerin sayısı az olduğu için sorununu çözecek cevaplar bulamayabilirsin.

Bilgilendirdiğin için sağol kardeş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.