Şimdi Ara

PS2 de SEGA ve MAME OYNAYIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
10.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: POFUDUK

Neroda yazdıramıyosan daemon tools ile sanal diskte gör ve nero ile cd kopyala yaptır. Ben öyle yaptım.
    quote:

Orjinalden alıntı: gonzo_o

sega oyunlarını indirdim torent dosyalarını imaj olarak yazamıyorum hata veriyor yardım lütfen

olmuyor imajda hata var sen buraya keşke iso olarak koysaydın. Birazdan hata verdiği yeri screen olarak verecem.

Orjinalden alıntı: delibebe

yani ps2 cd yiaçar mı diyorsun... ya kusura bakma oruç işteee......

Ağzı olan konuşuyor işte.. Bilip bilmeden yorum yapma..

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • PS2 de Mame kullanmak hiç fena gözükmüyor! Başaran bir arkadaş tane tane anlatabilir diye umut ediyorum ve haber bekliyorum sizden
  • Dostum ben o dosyayı indirdim, yazdırdım ve ps2 de oynadım. O hatayı veriyosa yukarda bahsetmiştim yine yazayım. İmajı daemon tools ile sanal diskte gör ve sonra neroda cd kopyala yaptır. Kaynak sanal disk olacak neroda. Direk kalıbı diske yazdır dediğinde bu hatayı veriyo sanırım.

İkinci olarak dün akşam mame oyunlarını denedim. PS2 üzerinde çalıştırmayı da başardım ama malesef çok yavaş çalışıyolar. (Segada öyle bir sorun yok.) Bu daha ilk denememdi. Biraz ayar çekmeye çalışacağım.Gelişmeleri tekrar yazacağım. Nasıl yaptığımı ise verdiğim ikinci linkte görebilirsiniz. Orada yazılandan farklı birşey yapmadım. Herşey adım adım anlatılmış . Lütfen inceleyin.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: POFUDUK

Neroda yazdıramıyosan daemon tools ile sanal diskte gör ve nero ile cd kopyala yaptır. Ben öyle yaptım.
    quote:

sega oyunlarını indirdim torent dosyalarını imaj olarak yazamıyorum hata veriyor yardım lütfen

olmuyor imajda hata var sen buraya keşke iso olarak koysaydın. Birazdan hata verdiği yeri screen olarak verecem.

• Tamamdır oyunu cdye yazdım daemon yoluyla çalıştı. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Orjinalden alıntı: hell line

hocam torrenti çok yavaş ya sega nın gelmiyo kitlendi yani direct linki falan yokmu boyutu ufak zaten biri upload ediversede çeksek böle kıyak yaparsanız çok teşekkür ederim
  • Dostum konunun en başındaki linkte anlatıyor. Orayı bir incele istersen. Takıldığın yerde yardımcı olmaya çalışayım. Üzerinden baya bir zaman geçti gerçi.
    ben şimdi seganın bu rar dosyasını indirdim,içerisinde bin.ve ceu uzantılı iki dosya çıktı,bunlardan bin.dosyasını neroda yazdıramadım,ama daemon tools ile sanal discde görüp neroda cd den kopyala yaptım.

PS2 de SEGA ve MAME OYNAYIN

yazdırdığım cdnin içinde bu dosyalar var,ben şimdi bu cd yi ps2 de açıp oynayabilirm değil mi,bir yanlışlık varmı acaba.
     PS2 de SEGA ve MAME OYNAYIN

• Arkadaşlar MAME'yi çalıştırdım ve tane tane anlatıyorum

1.http://www.richpsx.com/playstation2/utilities/PS2N-PS2MaMe.zip vehttp://www.richpsx.com/playstation2/utilities/cdgenps2v2.zip bu programları çekelim.

2.PS2MAME programını zipten çıkartalım.Yeni bir klasör oluşturup adını "ROMS" koyalım.MAME romlarımızı bu klasörüm içine koyalım.

3.gamelist.txt notepad uygulamasını açalım , içine romlarımızın adlarını BÜYÜK HARFLERLE ve uzantıları olmadan yazalım.

4.CDgenPS2 programını açalım.PS2MAME zipinden neleri çıkardıysak ve bunlarla birlikte ROMS klasörünü CDenPS2 penceresine tutup sürükleyelim.

5.SYSTEM.CNF dosyasına programdan sağ tıklayalım ve "Edit" sekmesini seçelim.

6."Fix LBA" veya "Set LBA" yazısının yanındaki kutucuğu işaretleyip değerini 12231 girelim.

7.Daha sonra yandan IMG yazısına tıklayalım. Dosyanın adını istediğiniz şekilde girin ama uzantısını .iso yapmanızı tavsiye ederim.

8.İşlem bittiğinde tamam diyip geçelim.

9.Sizdeki CD yazma programından hazır kalıp yazma bölümünden bu iso dosyasını seçin ve yazdırın. Ben "Nero Startsmart" için anlatıyorum. Programı açın ve "Kopyala ve Yedekle" bölümüne gelin. Buradan "Kalıbı Diske Yazdırı" seçin. Karşınıza "Browse" ekranı gelecek , iso dosyanızı seçip yazdırın.

10.CD'nizi PS2'ye takıp oynayabilirsiniz

Sadece linkteki cümleleri çevirdim , anlayamayan arkadaşlar için. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

NOT: Oyunlar süper çalışıyor bir gram takılma yok.

• ben yaptım playstation2 ekranı geliyor fakat sonrası yok messihpro2 çipli bu neden kaynaklanıyor olabilir.
    birde romları acaba zipli haliylemi koymamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giray -- 27 Aralık 2006; 22:42:44 >
  • ps2 mame rom'larını nereden bulabiliriz? Biraz araştırdım ancak hep pc için olanlar var.

Sega için:
    DAEMON Tools dan sanal cd sürücüsüne '' SMSEmu_400in1.cue '' yi aç yapın.
    Cd veya dvd - RW ye boş bir cd veya dvd koyun.
    Nero varsa ( ben nero kullandım.) Cd kopyaladan ''kaynak sürücüyü'' sanal sürücü olarak seçip kopyalama işlemini başlatın.
    İşlem bitince ps 2 ye takın otomatik oyun listesi gelecek.

Yanlız dikkat yanlışlıkla bin 'i seçmeyin, onu yüklediğinizde ps 2'de çalışmaz.

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

ps2 mame rom'larını nereden bulabiliriz? Biraz araştırdım ancak hep pc için olanlar var.

Sega için:
    DAEMON Tools dan sanal cd sürücüsüne '' SMSEmu_400in1.cue '' yi aç yapın.
    Cd veya dvd - RW ye boş bir cd veya dvd koyun.
    Nero varsa ( ben nero kullandım.) Cd kopyaladan ''kaynak sürücüyü'' sanal sürücü olarak seçip kopyalama işlemini başlatın.
    İşlem bitince ps 2 ye takın otomatik oyun listesi gelecek.

Yanlız dikkat yanlışlıkla bin 'i seçmeyin, onu yüklediğinizde ps 2'de çalışmaz.

@kumanda saol,ben yanlış dosyayı kopyalamışım o zaman,ps2 de okutamadım zira cd yi

Edit:birde kaç xle yazdırmam gerekiyor tam sağlıklı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashamon -- 28 Aralık 2006; 9:43:56 >

• Az önce çalıştırabildim birincisi romlar zipli olarak ROM klasörüne konuyor.
    CDGEN programına tutup atılacak kısımlar şunlar:
    ROMS
    system.cnf
    GAMELIST.TXT
    ps2mame.elf
    sjpcm.irx
    orda img tuşuna basınca iso yada bin dosyası olarak image alabiliyorsunuz ben bin dosyası olarak aldım ve alcholde 4x ile yazdım sorunsuz eski günleri yad ediyorum.
  • Rom indirmek isteyen arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum.

http://www.romnation.net/srv/roms/mame/p.html
  • bu verdiğin linkdeki mame romslar ps2 için değil mi,bunları indirebiliriz yani
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.