ps2 linux nasıl kuracaz anlatacak oaln varmı hiç bir yerde bulamadım slimlere hdd nasıl bağlayacaz benim messih2 çipli slim 75004 ps2 kendi çabalarımla hdd takmak istiyom olur mu ki ?
Öncelikle eline, emeğine sağlık.
Her rehber sabitlenirse üst konudan geçilmez forum. Neden arşive ekletmiyorsun bu rehberini?
6 Haziran'da açılmış bir konuya cevap yazma gereğini şimdi mi hissettin
Hayır ben cevap yazmadım ilk
Konu up'lanmış zaten;
eraykalkan: 3 Mart 2007; 16:37:19
mehmetsary: 4 Mart 2007; 9:44:52
Ben de ilk mesajın tarihine dikkat etmedim, yorum yazmadan tarihlere mi bakacağız illaha?
Arşive el at derken iyiydi dimi, al sana arşivlik konu bulduk işte. Bir de söyleniyor, insanoğlu işte!
ben 1.yolu kullancam ya 2 çok karmaşık geldi 1kesin işe yarıyormu boşa indirmeyelim
dosyalar silnmş yokmu yeni link
Rehberlere eklendi
şahsen sms 2. playerden bu program göre daha fazla randuman alıyorum...
Arkadaşlar böyle absürd bir sürü programla uğraşmanıza hiç gerek yok. Action Replay Max isimli programı duymayan kalmamıştır herhalde. Genelde herkes oyunlar için trainer amaçlı indirse de bu program içersinde PS2Reality de dahil olmak üzere DİVX vs. oynatmanıza yarayan birkaç program, JPG ve mp3 player hepsi bir arada. Linkleri de öyle bulunamaz şeyler değil, torrentlerde kaynıyor. Bende 17 Şubat 2008 tarihli program var, sonrasında yeni versiyon çıktı mı bilmiyorum, çıktıysa en sonunu indirin.
Saol arkadaşım herkesin işine yarayacak bir bilgi..
Ama sanırım yorumlara göre PS2 nin lensine zarar veriyormuş ve DVD leri zor okumaya başlıyormuş sayesinde..
Çok sağol dostum.
Paylasim icin tesekkürler dostum
bilgi için teşekkürler dostum...
bilgi için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme