Şimdi Ara

PS2'DE MP3 DİNLEMEK , DIVX OYNATMAK, HATTA JPG RESİMLERE BAKMAK!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
18.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sms media player 1.7 i bende kurdum. cd yi çıkartıp divx medyası taktığımda disc illegal diyor. hem cd de hem dvd de. birsürü cd arıya gitti bunlar yüzünden. hiçbiride işe yaramadı doğru dürüst
  • quote:

Orjinalden alıntı: i90tekmen

sms media player 1.7 i bende kurdum. cd yi çıkartıp divx medyası taktığımda disc illegal diyor. hem cd de hem dvd de. birsürü cd arıya gitti bunlar yüzünden. hiçbiride işe yaramadı doğru dürüst

PS2'yi bu media oynatma konusunda fazla yormayın derim.Hem de bu sayede kendiniz boşuna yorulmamış olursunuz...Lensinize de yazık ayrıca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaker -- 8 Haziran 2006; 0:24:06 >
  • Ben PS2'imde divx izlemeye başladıktan bir süre sonra dvdleri zor okumaya başladığını farkettim.Yani alete zarar veriyor galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: torecagli

Ben PS2'imde divx izlemeye başladıktan bir süre sonra dvdleri zor okumaya başladığını farkettim.Yani alete zarar veriyor galiba.

Hem de öyle zarar veriyor ki...
  • neden JPEG resimleri açmıyor? belli bi size mı istiyor? mesela 800*600 ün altı mı açar? deneyen var mı?
  • beyler linki buldumda bişi soracam bu beyaz zımbırtı bitmeceyekmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß!0Hazard -- 26 Kasım 2006; 16:38:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: forsaker

quote:

Orjinalden alıntı: i90tekmen

sms media player 1.7 i bende kurdum. cd yi çıkartıp divx medyası taktığımda disc illegal diyor. hem cd de hem dvd de. birsürü cd arıya gitti bunlar yüzünden. hiçbiride işe yaramadı doğru dürüst

PS2'yi bu media oynatma konusunda fazla yormayın derim.Hem de bu sayede kendiniz boşuna yorulmamış olursunuz...Lensinize de yazık ayrıca...

+ 10 MİLYON yapmayın arkadaslar hem ps2 inize yazık hem kendinize eğer okadar gerekliyse alın 100 ytl ye bi divx player 3 yıl garantili canavar gibi

• ya benim ps2 çipli sanırım modbo 760 mı ne.bende çalışır m yapsam?
  • Arkadaşlar zamanında ben de çok araştırdım. ps2 realty eski bir program, yanılmıyorsam 2004 yapımı ve yapan adamlar(ispanyollar) programı geliştirmediler. SMS kesinlikle divx işinde 1 numaradır. Bütün medyalardan okutabilirsiniz. flashdisk,dvdrom,harddisk, başka? Birçok özelliği vardır. panscan konusunda altyazı konusunda 5.1 konusunda çok iyi. altyazının büyüklüğünü, rengini, konumunu vs. Tek sorunu tek cdler de değil ama bazı çift cd lik divx lerde frame rate düşüyor. Tek kötü yanı bu. En son 24 ekim de v1.8 çıkmıştı.
    Resmi sitesi :http://sms.ps2-scene.org/eng/index.htm - orda herşey anlatılıyor. Türkçe karakterler için turkish font da mevcut. Yardımcı olabildiğsem ne mutlu bana

• bilgiler icin tesekkurler
  • RCA ederim
  • arkadaşlar peki bu program altyazıları da gösteriyomu?gösteriyosa türkçe karakterleri destekliyo mu?önemli bi konu
  • Zamanında çok uğraştım ancak ps2de divx falan izlemeye çalışmak tam bir rezalet.Onun ötesinde denildiği gibi lensi yorması büyük sorun.Denediğinizle kalın hiç uğraşmayın.Ps2 bu tip bir alet değil maalesef
  • Sms playerde altyazı problemi var altyazı olmadan katiyen takılmıyor ama görüntü kalitesi düşük kesinlikle ati 9xxx serisi görüntü kalitesi daha iyi. Tavsiyem ekran kartınızın tv out'unu kullanmanız, yada divx player alırsınız.
  • sms player ile bluetoot u kullanabiliyormuyuz??yeni konu açmayayım dedim konu açılalı baya olmuş
  • o nasi bi soru ya? olur mu öyle şey, malesef dostum yok öyle bişey
  • yalnız bu programı kullanmak ps2 için çok zararlı. lens aşırı derecede zorlanır. chip'inizi veya okuyucunuzu kaybedebilirsiniz
  • http://r a p i d s h a r e .com/files/13514247/ps2prg.rar

Burada paket halinde hazırlanmış hali var. Hdloaderin son versiyonu, dosya işletim sistemi ve divx-mp3 programı. İndirip neroda mod2 seçerek yazdırın ve keyfini dürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POFUDUK -- 14 Şubat 2007; 11:50:59 >
  • Sms denilen programda benim ps2 de hdd var. Oraya divx film atsam izlenirmi ps2 de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: POFUDUK

http://r a p i d s h a r e .com/files/13514247/ps2prg.rar

Burada paket halinde hazırlanmış hali var. Hdloaderin son versiyonu, dosya işletim sistemi ve divx-mp3 programı. İndirip neroda mod2 seçerek yazdırın ve keyfini dürün.

mod2 seçerek yazdırmak nedir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.