Şimdi Ara

PS2'De gta san andreas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS2 de gta san andreas iki kişilik olarak oynanabiliyormu?....

• bazı yerlerinde evet
  • evet bazı yerlerde oluyor mesale bir kurukafa var onu aldıgın zaman 2 kişi oluyor ben ve abim oynadık ben arabayı sürüyorum o arabadan ateş ediyor güzel birşey yani oluyor
  • ewt ben oynadım kız arkadaşının evine falan gittiğinde eğer 2. kol takılıysa oynuyorsun ama görev yok
  • gece konduların olduğu bi köprü altında biryere girdinmi 2 kişilik oynanıyor 2. kişi istediği karakteri seçebiliyor
  • GTA SA'ı yüzde yüz bitiren var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

GTA SA'ı yüzde yüz bitiren var mı?

ps2 de %62 deyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Sorun
    11 yıl önce açıldı
    GTA San Andreas gelir mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben gerçek diorum ps2 de gta san adnreesi tam 28 kere bitirdim walla halada oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: R.A.Z.O.R.

ben gerçek diorum ps2 de gta san adnreesi tam 28 kere bitirdim walla halada oynuyorum

%100 yaptın mı???
  • cok zor olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

cok zor olsa gerek

zor laf mı???
  • %70 civarı bitti, daha fazla hatta. Oyun bitti tabi, senaryo olarak. Free roam olarak kalan görevler bittiğinde %100 biter. Çok zor değil ama zaman alan bişey. 2-3 aydır dokunmuyorum, gta krizim tutacak yyine o zaman dalacam hehe. Ne kadar uzun soluklu bir oyun. Verdiğim para helal olsun valla. Bi de eşşek kadar eyalet haritası çıkıor içinden kuşe kağıda, her yeri görebiliyorsunuz.. Asmaya kıyamadım:)
  • gece kondu ve köprü nerede ama süresiz
  • Hortun böylesi
  • 4 yıl olmuş yaa, helal olsun hortlatanın önünde eğiliyorum
  • san andreas oynayalı baya oldu en son hatırladıgım garaja helikopter sokmuştum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.