Arkadaşlar PS2 de gta san andreas iki kişilik olarak oynanabiliyormu?....
bazı yerlerinde evet
evet bazı yerlerde oluyor mesale bir kurukafa var onu aldıgın zaman 2 kişi oluyor ben ve abim oynadık ben arabayı sürüyorum o arabadan ateş ediyor güzel birşey yani oluyor
ewt ben oynadım kız arkadaşının evine falan gittiğinde eğer 2. kol takılıysa oynuyorsun ama görev yok
gece konduların olduğu bi köprü altında biryere girdinmi 2 kişilik oynanıyor 2. kişi istediği karakteri seçebiliyor
ben gerçek diorum ps2 de gta san adnreesi tam 28 kere bitirdim walla halada oynuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: R.A.Z.O.R.
ben gerçek diorum ps2 de gta san adnreesi tam 28 kere bitirdim walla halada oynuyorum
%100 yaptın mı???
cok zor olsa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: scarycanary
cok zor olsa gerek
zor laf mı???
%70 civarı bitti, daha fazla hatta. Oyun bitti tabi, senaryo olarak. Free roam olarak kalan görevler bittiğinde %100 biter. Çok zor değil ama zaman alan bişey. 2-3 aydır dokunmuyorum, gta krizim tutacak yyine o zaman dalacam hehe. Ne kadar uzun soluklu bir oyun. Verdiğim para helal olsun valla. Bi de eşşek kadar eyalet haritası çıkıor içinden kuşe kağıda, her yeri görebiliyorsunuz.. Asmaya kıyamadım:)
gece kondu ve köprü nerede ama süresiz
Hortun böylesi
4 yıl olmuş yaa, helal olsun hortlatanın önünde eğiliyorum
san andreas oynayalı baya oldu en son hatırladıgım garaja helikopter sokmuştum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme