Şimdi Ara

PS2 almadan önce bilinmesi gerekenler hakkında bilgi verir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler ps3 fiyatları biraz ucuzlayana kadr bi süre ps2 yle idare edeyim diyorum ama alırken nelere dikkat etmeliyim bilmiorum. Slim kasa alıcam ama hangi çipin en iyi olduğunu hangi modelden almam gerektiğini memory kartlar hakkında vb bi şey bilmiorm. Birde evde tüplü tv yok led ve plazma var,bu tv lerde en iyi görüntü için komponent kablo filan alınması gerektiğini okumuştum bi yerde yanlış hatırlamıyosam,en iyi görüntü için ne yapmam gerek aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (Alıntıyla cevaplarsanız sevinirim).

Bu arada almayı düşündüğüm ps2 de burdan,o da 1 YIL GARANTİ verdiğinden :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-1-yil-garantili-hersey-dahil-123889933/detay

NOT: Ben satıyorum,almayı düşünür müsünüz gibisinden PM ATMAYINIZ .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 25 Mayıs 2013; 11:21:03 >

• En basitinden memory card oyun oynarken save ihtiyacı olduğunda bu karta oyunun save kopyalıyor,normalde o memory card yoksa oyunları oynarsın ancak save yapamazsın,oyunda biryerde kaldın konsolu kapatırsan birdaha oynamak istediğinde en baştan oyunu oynaman gerekli,o yüzden bir memory card mutlaka olsun,eskiden çip sıkıntısı vardı şimdilerde sanmıyorum sıkıntıları olsun,yeni kasalarından alman daha iyi eski kasalarda genelde lens belli bir okumadan sonra ölüyor,pahallı bir parça değil tabi ama yinede yeni kasalardan olması daha iyidir,component kablo ise daha normal video kablosuna göre daha iyi bir görüntü sunuyor.

Resimdeki kablodan lazım,http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/playstation-2-goruntu-tv-av-kablosu-5-rca-83456233 14 liraya kargo dahil satılıyormuş.

Memory card içinse tekrar gittigidiyora bakabilirsin,http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-ps2-orjinal-memory-card-ps2-hafiza-karti-84767985

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 25 Mayıs 2013; 11:07:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

En basitinden memory card oyun oynarken save ihtiyacı olduğunda bu karta oyunun save kopyalıyor,normalde o memory card yoksa oyunları oynarsın ancak save yapamazsın,oyunda biryerde kaldın konsolu kapatırsan birdaha oynamak istediğinde en baştan oyunu oynaman gerekli,o yüzden bir memory card mutlaka olsun,eskiden çip sıkıntısı vardı şimdilerde sanmıyorum sıkıntıları olsun,yeni kasalarından alman daha iyi eski kasalarda genelde lens belli bir okumadan sonra ölüyor,pahallı bir parça değil tabi ama yinede yeni kasalardan olması daha iyidir,component kablo ise daha normal video kablosuna göre daha iyi bir görüntü sunuyor.

Resimdeki kablodan lazım,http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/playstation-2-goruntu-tv-av-kablosu-5-rca-83456233 14 liraya kargo dahil satılıyormuş.

Memory card içinse tekrar gittigidiyora bakabilirsin,http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-ps2-orjinal-memory-card-ps2-hafiza-karti-84767985

Yeni kasa derken slim modeli mi kastediosunz hocam,çip olayıda en iyisi matrix diolar doğru mudr ve matrix çip olduğunu nasıl anlarım makinede ? Bir de memory card ların 8 mb lığı yeter mi yani kaç save yapılır tahminen ? yoksa hiç uğraşmayıp 32 lik ve ya 64 lük mü almalıyım,onlrda fazla gelmez mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 25 Mayıs 2013; 11:25:57 >

• 2. El al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BMW X6 4.0d xDrive Beyaz

███████████████
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kellerman

2. El al

Verdiğim linkteki mağaza gözünü değiştirip bakımını filan yapıp 2.el olarak satıyor tahminimce, garantili olduğundan ordan almayı planlıorum.

Orijinalden alıntı: fernandao

quote:

En basitinden memory card oyun oynarken save ihtiyacı olduğunda bu karta oyunun save kopyalıyor,normalde o memory card yoksa oyunları oynarsın ancak save yapamazsın,oyunda biryerde kaldın konsolu kapatırsan birdaha oynamak istediğinde en baştan oyunu oynaman gerekli,o yüzden bir memory card mutlaka olsun,eskiden çip sıkıntısı vardı şimdilerde sanmıyorum sıkıntıları olsun,yeni kasalarından alman daha iyi eski kasalarda genelde lens belli bir okumadan sonra ölüyor,pahallı bir parça değil tabi ama yinede yeni kasalardan olması daha iyidir,component kablo ise daha normal video kablosuna göre daha iyi bir görüntü sunuyor.

Yeni kasa derken slim modeli mi kastediosunz hocam,çip olayıda en iyisi matrix diolar doğru mudr ve matrix çip olduğunu nasıl anlarım makinede ? Bir de memory card ların 8 mb lığı yeter mi yani kaç save yapılır tahminen ? yoksa hiç uğraşmayıp 32 lik ve ya 64 lük mü almalıyım,onlrda fazla gelmez mi ?

Sliminde ilk vede en son çıkanı olması gerekli ilk slim kasa
    Resimdeki gibi model numarası SCPH-700x oluyor,ilanını attığın kişi son çıkan 2. slim kasa olan SCPH-900x serisini satıyor.
    dms4 pro matrix messiah 2 pro gibi çipler en iyilerinden diye biliyorum,zamanında açamadıkları oyun yoktu,hani dediğim gibi bu sorunlar çoktan çözüldü,ps2 haliyle artık yeni oyun pek gelmiyor.
    Memory card içinse ucuzu olması açısından 8 mb attım,çok oyun oynayacaksanız yetmeyecektir,en baba 1 oyun save 2-3 mb tutuyor diye biliyorum,8 mb yetmeyebilir tabi ileri dönük almayı planlıyorsanız 16 32 yada 64 mb alabilirsiniz.

• Kardesim eger butcen 500 tlye kadarsa bence ps3 12 gb al ustune 1tb hdd al usb ile ps3 e bagla oyle kullan.

Eger illa ps2 alcam diyosan memory kart 8mb almalisin. Ustteki arkadasim sagolsun kabloyu vermis onu almalisin. Cip olarak modbo mutlaka KULLANMA. Cabuk bozuluyor zaten modbo Matrix chip in kopyasi yani git matrix chip al. Sonra 2 tane controller al biri kutudan cikiyor zaten. Chipi taktirdiginda korsan oyun oynama sıkintin kalmaz internetten indir oyna. Ps2 ye kamera kumanda felanda varda artik uretiliyormu bilmiyorum. Yani:

1- Memory Card 8MB
    2- Matrix Chip
    3- 2 adet controller ( Birisi kutudan cikiyor. )

NOT: Yeni oyunlari oynayamazsin orn: crysis,battlefied, cod felan

quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

quote:

Sliminde ilk vede en son çıkanı olması gerekli ilk slim kasa
    Resimdeki gibi model numarası SCPH-700x oluyor,ilanını attığın kişi son çıkan 2. slim kasa olan SCPH-900x serisini satıyor.
    dms4 pro matrix messiah 2 pro gibi çipler en iyilerinden diye biliyorum,zamanında açamadıkları oyun yoktu,hani dediğim gibi bu sorunlar çoktan çözüldü,ps2 haliyle artık yeni oyun pek gelmiyor.
    Memory card içinse ucuzu olması açısından 8 mb attım,çok oyun oynayacaksanız yetmeyecektir,en baba 1 oyun save 2-3 mb tutuyor diye biliyorum,8 mb yetmeyebilir tabi ileri dönük almayı planlıyorsanız 16 32 yada 64 mb alabilirsiniz.

Öncelikle ilgilendiğin için saol hocam. Yani ilanını attığım kişinin makineler iyi mi diyorsunuz ve siz SCPH-900x serisi olduğunu nerden anladınız oraya gidince farklı bir ürünle karşılaşmamak adına soruyorum ? Ve çipin az önce saydıklarınızdan hangisi olduğunu(matrix mi messiah mı vb) nasıl anlayabilirim ?.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersn06

Kardesim eger butcen 500 tlye kadarsa bence ps3 12 gb al ustune 1tb hdd al usb ile ps3 e bagla oyle kullan.

Eger illa ps2 alcam diyosan memory kart 8mb almalisin. Ustteki arkadasim sagolsun kabloyu vermis onu almalisin. Cip olarak modbo mutlaka KULLANMA. Cabuk bozuluyor zaten modbo Matrix chip in kopyasi yani git matrix chip al. Sonra 2 tane controller al biri kutudan cikiyor zaten. Chipi taktirdiginda korsan oyun oynama sıkintin kalmaz internetten indir oyna. Ps2 ye kamera kumanda felanda varda artik uretiliyormu bilmiyorum. Yani:

1- Memory Card 8MB
    2- Matrix Chip
    3- 2 adet controller ( Birisi kutudan cikiyor. )

NOT: Yeni oyunlari oynayamazsin orn: crysis,battlefied, cod felan

Hocam zaten beni 1 sene filan idare etsin yeterli,pc de var bende ama 5 yıllık makine pes 2013 filan oynarken kasma yapıyor zaten pes 13 oynamk için alıcam diebilrim. İLginiz için teşekkürler,matrix çip olduğunu nasıl anlicam makinede,yani dıştan bakınca filan anlaşılır mı yoksa makine içine mi bakmak gerekir ?

• Mesala bu eski kasa slim:

Yeni kasa slim :
     PS2 almadan önce bilinmesi gerekenler hakkında bilgi verir misiniz ?  PS2 almadan önce bilinmesi gerekenler hakkında bilgi verir misiniz ?

Ön kısım farklı 2. resimdeki gibi sol kısmı full parlak siyah gibi dışardan farkı böyle belli oluyor,çip içinse hangi çip olduğunu nasıl ögrenilir bende tam bilmiyorum,en son çare satıcıya sormak,linkteki satıcıdan alacaksan biraz pazarlık et öğrenciyim abi şöle böyle ögrenci adamız ufak hayrın olur abi yada yanında memory card verirsende sevinirim abi gibi alttan alıp pazarlıgı yap derim,garanti işinide dükkansa orda kaçsenedir var,güvenilir mi ? kendi kartının arkasına .... model ps2 .. tarihinden itibaren 1 yıl garantilidir gibi imzalayıpta kaşeletmeni tavsiye ederim,durduk yere bozulursa kanı bozuksa ne garantisi ya tanımıyorum ayağına yatabilir.

• Mobilden girdigimdn alinti yapamiyorum k.bakmayin. Konsolu aldiginizda controllerden kare ve ucgen tuslarina basili tutup konsolu actiginizda chip menusu geliyor ordan bakabilirsin ama dikkatli ol chip matrix degilse chip menusune girince chipi bozabilirsin.

Mesala bu eski kasa slim:

Yeni kasa slim :
     PS2 almadan önce bilinmesi gerekenler hakkında bilgi verir misiniz ?  PS2 almadan önce bilinmesi gerekenler hakkında bilgi verir misiniz ?

Ön kısım farklı 2. resimdeki gibi sol kısmı full parlak siyah gibi dışardan farkı böyle belli oluyor,çip içinse hangi çip olduğunu nasıl ögrenilir bende tam bilmiyorum,en son çare satıcıya sormak,linkteki satıcıdan alacaksan biraz pazarlık et öğrenciyim abi şöle böyle ögrenci adamız ufak hayrın olur abi yada yanında memory card verirsende sevinirim abi gibi alttan alıp pazarlıgı yap derim,garanti işinide dükkansa orda kaçsenedir var,güvenilir mi ? kendi kartının arkasına .... model ps2 .. tarihinden itibaren 1 yıl garantilidir gibi imzalayıpta kaşeletmeni tavsiye ederim,durduk yere bozulursa kanı bozuksa ne garantisi ya tanımıyorum ayağına yatabilir.

Aynen hocam,çok saol ilgilendiğin için bu bilgilere ihtiyacım vardı ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersn06

Mobilden girdigimdn alinti yapamiyorum k.bakmayin. Konsolu aldiginizda controllerden kare ve ucgen tuslarina basili tutup konsolu actiginizda chip menusu geliyor ordan bakabilirsin ama dikkatli ol chip matrix degilse chip menusune girince chipi bozabilirsin.

Anladım hocam,saolun ..

Orijinalden alıntı: Legend_Boy_TR

Bencede PS4 çıktıgında ps3 ucuzlar. Arkadasın dedigi gibi bir kaç ay için ps2 almayın bence.

ps3 simdie alirim.o srun degil ama oyinlari dsundruo bni,yani 5 tane oyun alicam nerdeyse bi ps3 fiyati edicek,o ndenle almiorm ps3 .

• Alet acilirken matrix diye logo cikar ilk olarak matrix chipte yukarida dedikleri gibi menuye girerek de bakabilirsin. Bizim ufaklikta var 3 yil oldu alali matrix chip taktirmistim tahtakalede hicbir sorun cikmadi bugune kadar ne optik gozunde ne de chipte. Alacagin urunde de cikmaz muhtemelen.

Bir de eski slim ile yeni slimin en buyuk farki son cikan slimin adaptoru kasada. Eski slimin adaptoru disarda diye kalmis aklimda. (yaniliyor olabilirim)

Orijinalden alıntı: dersamstagnachmittag

Alet acilirken matrix diye logo cikar ilk olarak matrix chipte yukarida dedikleri gibi menuye girerek de bakabilirsin. Bizim ufaklikta var 3 yil oldu alali matrix chip taktirmistim tahtakalede hicbir sorun cikmadi bugune kadar ne optik gozunde ne de chipte. Alacagin urunde de cikmaz muhtemelen.

Bir de eski slim ile yeni slimin en buyuk farki son cikan slimin adaptoru kasada. Eski slimin adaptoru disarda diye kalmis aklimda. (yaniliyor olabilirim)

Tamam hocam saol,en cok dikkat edicegim bu cip mevzusu zaten saol aydinlattigin.icin.

Sevdiğin oyun türlerini bilemem ama çeşit çeşit uzun süre yetecek oyunlar gelir ve 5 kuruş fazladan para vermezsin. (üyelik ücreti var tabi)

İlla göz atmışsındır ama yine de vereyim linki; (http://forum.donanimhaber.com/m_63142777/tm.htm )

Sadece bunu da değerlendir yoksa PS2 ile de mutlu olursun. Ama oyun maliyeti sorun olanlar için ilaç gibi gelir Plus. Örneğin şu an bi dünya oyunum var, yetişemiyorum Plus'ın hızına :)

Orijinalden alıntı: puraxays

PS3 + PSN Plus üyeliği candır..

Sevdiğin oyun türlerini bilemem ama çeşit çeşit uzun süre yetecek oyunlar gelir ve 5 kuruş fazladan para vermezsin. (üyelik ücreti var tabi)

İlla göz atmışsındır ama yine de vereyim linki; (http://forum.donanimhaber.com/m_63142777/tm.htm )

Sadece bunu da değerlendir yoksa PS2 ile de mutlu olursun. Ama oyun maliyeti sorun olanlar için ilaç gibi gelir Plus. Örneğin şu an bi dünya oyunum var, yetişemiyorum Plus'ın hızına :)

Plus uyeligi ne kadr ve istedgm her.oyunu bulabilir miyim ? Pes,nfs,gow vb gbi ?.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.