Şimdi Ara

ps2 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar PS2 alınırmı?Evde tüplü tv var.Yeni TV alınırsa 1 yıla alınır.O zaman belki PS3 alırım.PS2'nin birçok efsane oyunu var.Arkadaşımdada var PS2.Büyük bir oyun arşivi var.Onları oynayabilirim.Üstüne birde oyunları paylaşarak alabiliriz.Birde cooperative oyunları oynayabiliriz.Cevaplarınızı alabilirmiyim?

• Adımı iplenmeyen adam mı koysam acep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evinizde geniş ekran bir televizyon yoksa ps2 alabilirsin baya da zaman geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkhan. -- 7 Haziran 2013; 20:39:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan.

Evinizde geniş ekran bir televizyon yoksa ps2 alabilirsin baya da zaman geçer

Sağol

• Birde konsollardan gameplay için nasıl video alınır.

• Updullah

• quote:

Orijinalden alıntı: huso-1999

Updullah

Updullah ney lan

Malesef o işlere girmen için cebinin sağlam olması lazım(Para olması lazım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso-1999

Updullah

Abdullah henüz gelmedi

Soruna gelirsek ; Playstation 2 daha önce almadıysan tabii ki baya vakit geçirir.bana göre gelmiş geçmiş en iyi konsol.

• Alınır.
  • Alınır

• Hepiniz sağolun Updullah'ı konu dışında gördüm. Ne gibi bir ekipman lazım hocam

• ps3 al napıcan 2 yi
  • Grafik takıntın mükemmel bir deneyim olur senin için. Sırf shadow için bile alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 10 Haziran 2013; 22:44:29 >
  • Tabiki alınır,ama biraz geç kalmışsın gibi

• Grafik delisi birisiysen bu saatten sonra PS2 seni tatmin etmez. Yok JRPG seven birisiysen 3 tane güzel final fantasy oyunu çıktı konsola. God of War serisini de tavsiye etmek isterim fakat son oyun PS3'e çıktığı için merak oluşacak ikincisini bitirdiğinde o yüzden ona bulaşma derim. Benim için grafik fark etmez dersen PS2 her türden oyun bulabileceğin bir konsol.
  • alınır
  • Kesinlikle alınır. Şuan iptorrentsde 1 TB kadar ps2 paketi freeleech. Oynamadığım ve merak ettiğim oyunları 3-4 hafta önce indirdim , yaklaşık 80-90 tane.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.