Şimdi Ara

ps1 nostaljileri :) anılarınız vs. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Slippery_Apmomo

quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

quote:

ben bi kere silent hill oynarken altıma kaçırmışdım dılaptan cesed aniden çıkın ca . ciddiyim.

tam bomba olmuş bu itiraf

başka itiraflar bekliyoruz sizlerden

ben resident evil 2 yi ve 3 ü karanlıkta oynayamazdım ama dillere destan rekorum vardı Re2 de 1 saat 30 dk da oyun bitirmiştim :) S rank almıştım trophy olayı olsa idi kesin platinum almıştım, Tofu ve Hunt ile de kapatmıştım oyunlarını.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben bi kere silent hill oynarken altıma kaçırmışdım dılaptan cesed aniden çıkın ca . ciddiyim.

tam bomba olmuş bu itiraf

başka itiraflar bekliyoruz sizlerden

ben resident evil 2 yi ve 3 ü karanlıkta oynayamazdım ama dillere destan rekorum vardı Re2 de 1 saat 30 dk da oyun bitirmiştim :) S rank almıştım trophy olayı olsa idi kesin platinum almıştım, Tofu ve Hunt ile de kapatmıştım oyunlarını.

tebrik ederim valla 1 buçuk saat nedir ya çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

ps1 nostaljileri :) anılarınız vs.

Daha önce oynamaydıysan emülatöre kurup oyna süper oyundur

Biz bunu arkadaşla 2 li oynardık acayip uzundu oyun , dövüş teknikleri çok güzeldi adama araba lastiği filan atabiliyordun

•  ps1 nostaljileri :) anılarınız vs.

Bu oyuna taparım arkadaş.
  • Ahhh ahh eskileri görünce belkide en çok arayanlardan birisi benimdir bu forumda. Okadar çok anım varki. Ps1 döneminde beni en çok etkileyen oyunların başında Resident Evil 1,2,3, Gun Survivor gelirdi Silent Hill, Dino Crisis , Parasite Eve 1 ve 2 , Crash, Syphon Filter, Tekken 3 , Fighting Force 2 , Star Wars Epısode 1 The Phantom Menace, Galerians, Tomb Raider 3 , Tomb Raider : The Last Revolution Vs.Vs aklıma gelmeyen birçok oyun vardı.

Hayatımda ilk bitirdiğim oyun Resident Evil Gun Survivor'du kuzenimle oturur hangimiz daha erken bitireceğiz diye yarışırdık bazen günde 2 kez bitirdiğimiz olurdu Hayatımda bitirdiğim ikinci oyunda Resident Evil 3 dür, Nemesis den korkar ama yinede oynardım ,mahallede herkes Resident Evil 3 oynardı bende dahil , şu makinadaki ritim bulmacasını ve levyeyle restorant daki gizli geçidi açılan yeri bulduğumda mahallede kahraman ilan etmişlerdi beni nerdeyse hehe

Zaten şuaralar ebay ve Sahibinden de felan PS1 ve Gamecube araştırıyorum nostalji için arşiv yapmaya karar verdim ve pahalıya patlasada kesinlikle bu arşivi yapmam lazım.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 1 Ağustos 2012; 1:18:53 >

• bana 2005 te isveçten dayım getirmişti sadece bir oyun vardı karpuz kesiyorduk bu oyunun adını bilen varmı bir kzıla oynaıyoruz ilerlemeli ?
  • Bende 2 tane PS1 var.Biri benim yıllarını veren PS1'im ama artık çalışmıyor diğeride arkadaşımdan aldığım PS1 kullanmıyormuş bana verdi iyide oldu ama PS2'de ve PSP'de oynuyorum genellikle PS1 oyunlarını memory card filanda sorun olmuyor ayrıca:

• Ben 2 gündür winning eleven 4 ve gallop racer oynuyorum.ps1 candır can,o benim ilk göz arım.

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.