Arkadaşlar ben PS1 oyunlarını bilgisayarda oynamak istiyorum ama emülatör lazım.Bir de bu emülatör xp de çalışırsa sevinirim teşekkürler...
quote:Orjinalden alıntı: Ares epsx diye bi emu var tavsiye ederim googledada yazssan bulurduın zaten varda hep kısıtlı özellikleri olanlar çıkıyo fullerini ara bul yoksa save fealn yaptırmıyo sinir ediyo adamı
quote:Orjinalden alıntı: masajah_rataj quote:Orjinalden alıntı: Ares epsx diye bi emu var tavsiye ederim googledada yazssan bulurduın zaten varda hep kısıtlı özellikleri olanlar çıkıyo fullerini ara bul yoksa save fealn yaptırmıyo sinir ediyo adamı kazaa emule gibi yerlerde aratın kesn bulursunz.
linkteki çok güzel bir emulatör save yapabiliyorsun joyistic kullanailiyorsun http://emustar.web1000.com/emuladores/emurayden-v22eng.exe
Bu emülatörü bende arıyordum hemen indiriyim tşk peki ps oyunlarını nerden indirebiliriz bildiğiniz linkler warmı ?
Ps oyunlarını nerden indirebiliriz bilen yokmu kimse indirmedi, bide oyunlarının boyutu ne kadar oluyor acaba?