Şimdi Ara

PS Vita vs. PSP Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. GameBoy dan sonra taşınabilir konsol kullanmadım. Geçenlerde bir heves önce Nintendo 3DS e, sonra da PSPlere göz attım. 3DS lerdekopya oyun işleminin fazlasıyla maliyetli olacağını öğrendikten sonra tamamen PSP ye yöneldim. Ancak üretiminin durduğunu ve artık oyun çıkmayacağını öğrendiğimde baya bir soru işaretleri oluştu aklımda ve Vita ya yöneldim. Vitanın henüz kırılmamış olması, oyun sayısı ve fiyatları fazlasıyla aklımı kurcalıyor. Psn plus da da bildiğim kadarıyla vita için her ay 1 2 oyun paylaşılıyor ki bu sayı az gelmedi desem yalan olur. İki konsoldan hangisini alırsam alıyım ikinci el tercih edeceğim, bunu da göz önünde bulundurarak yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlonePassenger

Arkadaşlar merhaba. GameBoy dan sonra taşınabilir konsol kullanmadım. Geçenlerde bir heves önce Nintendo 3DS e, sonra da PSPlere göz attım. 3DS lerdekopya oyun işleminin fazlasıyla maliyetli olacağını öğrendikten sonra tamamen PSP ye yöneldim. Ancak üretiminin durduğunu ve artık oyun çıkmayacağını öğrendiğimde baya bir soru işaretleri oluştu aklımda ve Vita ya yöneldim. Vitanın henüz kırılmamış olması, oyun sayısı ve fiyatları fazlasıyla aklımı kurcalıyor. Psn plus da da bildiğim kadarıyla vita için her ay 1 2 oyun paylaşılıyor ki bu sayı az gelmedi desem yalan olur. İki konsoldan hangisini alırsam alıyım ikinci el tercih edeceğim, bunu da göz önünde bulundurarak yardımlarınızı bekliyorum.

ya yok hocam kim uyduruyor daha oyun çıkmayacakmış felan

hem üstelik diyelim ki çıkmıyor.. şu an piyasadaki psp oyunlarının sayısı belki ps3'ten bile daha fazla.. sen önce bi o oyunları oyna, ondan sonra bakalım oyun çıkacak mı çıkmayacak mı

şaka bir yana gerçektende çok fazla oyun var.. üstelik malum yollarla masrafsızca oynayabiliyorsun.. tekken 6, god of war, split second gibi oyunları bi psp'de denemeni tavsiye ederim

filmlerdeki renk canlılığı çok iyi.. hatta çok çok iyi.. ne samsung ne başka bir tablet, cep telefonu vs bu kadar gerçekçi ve canlı renklerde film izlememişimdir.. çözünürlük olarak tabi biraz düşük

wi-fi'dan skype'a ve internete bağlanabiliyorsun..

harici kamera satın alabiliyorsun..

komponent kablo ile tv'ye bağlayabiliyorsun

PS vita alayım desen, PS3'ten daha pahalı.. oyunları orjinal almak zorundasın ki oyun fiyatları ps3 ile aynı.. ayrıca tekken god of war gibi oyunlar ps vita için çıkmadı.. psp oyunlarını alıp vita'da oynayacaksın.. yani sırf grafiği daha iyi diye vita almaya değmez (kendi görüşlerimden bahsediyorum, zevkler tartışılmaz)

psp alacaksan 3000 model kasalardan al (3006 vs, yani 300 ile başlasın)

vita'da ayda 1-2 oyun az gelmedi diyorsun ama o 1-2 oyun seni tatmin edecek mi.. ben yeri geliyor günde 1-2 oyun deniyorum psp'de.. ayrıca çeşitlilik bakımından vita psp'nin yanından geçemez..

yani vita alırsın, grafikler vs güzel ama oyun yok.. ben öyle konsolu ya duvara asarım yada kapı altına koyarım çarpmasın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 18 Aralık 2013; 8:11:43 >

• AlonePassenger A kullanıcısına yanıt
    3DS veya psp al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum 3DS ya da PSP düşünün.PS Vita ciddi anlamda boş bir cihaz şu anda oyun yok ve çok yüksek fiyatları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Wii hakkında sorum var
    4 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.