Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (904. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.746
Cevap
167
Favori
1.068.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orkun.t

quote:

Orijinalden alıntı: Vancha

Arkadaşlar bu PS All-Stars Battle Royale oyununun acaba PSVita da indirime girme olasılığı nedir Plus umda var ps3 versiyonu ne güzel 51 liraya düşmüş psvitada hala 90 liramı ne tam olarak bilmiyorum ama pahalı yani oyunuda almak istiyorum ama pahalı biraz :S

Ps3 ustunden alirsaniz vita versiyonuda geliyor diye biliyorum 50 lira 2 oyun..

ben ps3 versiyonunu aldım, vita oyunu bedava geliyor ssiz de öyle yapın.
  • Oda ne saçma ya, Vita'dan alıyorsun PS3 oyunu verilmiyor, PS3'den alıyorsun Vita versiyonu bedava. Sony'nin amaç ne burada? İnsanın aklına kötü kötü şeyler getiriyorlar.

Ayrıca Uncharted Golden Abyss 97% trophy yaptım, platinum geliyor. :D Trophy olayı oyunun iyi suyunu çıkarmamızı sağlıyor valla, nereden baksanız 40 saat oynamışımdır oyunu, 3 kere bitirdim ve crushing modu felaket!

Bir de PSN plus'da PS3 için Mortal Kombat bedava, Vita için geçrli değil mi? Cross-play olayı var diye biliyorumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3lmondo

Oda ne saçma ya, Vita'dan alıyorsun PS3 oyunu verilmiyor, PS3'den alıyorsun Vita versiyonu bedava. Sony'nin amaç ne burada? İnsanın aklına kötü kötü şeyler getiriyorlar.

Ayrıca Uncharted Golden Abyss 97% trophy yaptım, platinum geliyor. :D Trophy olayı oyunun iyi suyunu çıkarmamızı sağlıyor valla, nereden baksanız 40 saat oynamışımdır oyunu, 3 kere bitirdim ve crushing modu felaket!

Bir de PSN plus'da PS3 için Mortal Kombat bedava, Vita için geçrli değil mi? Cross-play olayı var diye biliyorumda?

amaç şu ps3 sahiplerini vitaya teşvik etmek, aklına kötü ne geliyor ki? ps3 ün oyuncu kitlesi çok geniş sonuçta adam oyunu alacak ve "aa lan vita oyunu da var acaba şu vitayı denesem mi"? diyecek. Arkasındaki mantık bu. Vitadaki MK kalktı, sanırım 3 hafta kadar önce kaldırdılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

quote:

Oda ne saçma ya, Vita'dan alıyorsun PS3 oyunu verilmiyor, PS3'den alıyorsun Vita versiyonu bedava. Sony'nin amaç ne burada? İnsanın aklına kötü kötü şeyler getiriyorlar.

amaç şu ps3 sahiplerini vitaya teşvik etmek, aklına kötü ne geliyor ki? ps3 ün oyuncu kitlesi çok geniş sonuçta adam oyunu alacak ve "aa lan vita oyunu da var acaba şu vitayı denesem mi"? diyecek. Arkasındaki mantık bu. Vitadaki MK kalktı, sanırım 3 hafta kadar önce kaldırdılar.

ps3 sahiplerini vitaya teşvik etmek için yapıyorda neden psvita sahiplerini ps3e teşvik etmiyor peki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentese44

quote:

quote:

ps3 sahiplerini vitaya teşvik etmek için yapıyorda neden psvita sahiplerini ps3e teşvik etmiyor peki..

Hocam çünkü zaten ps3 misyonunu tamamlamış bir alet. PS4 çıkacak ps3 satacağını sattı, insanları vitaya yönlendirmek istiyor sony o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 27 Ocak 2013; 11:56:44 >
  • quote:

quote:

PS3 sahibiyim ve aynen dediğiniz gibi vitayı da denesem mi diyorum.Oyun sıkıntısı çekmem plustan gelen oyunlar bana yeter de artar açıkcası.Ama yaklaşık 180-190 tl'ye 32 gb hafıza kartı almak kanıma dokunuyor.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vancha

Arkadaşlar bu PS All-Stars Battle Royale oyununun acaba PSVita da indirime girme olasılığı nedir Plus umda var ps3 versiyonu ne güzel 51 liraya düşmüş psvitada hala 90 liramı ne tam olarak bilmiyorum ama pahalı yani oyunuda almak istiyorum ama pahalı biraz :S

Ps3 ustunden alirsaniz vita versiyonuda geliyor diye biliyorum 50 lira 2 oyun..

ben ps3 versiyonunu aldım, vita oyunu bedava geliyor ssiz de öyle yapın.

Zaten ps3üm olsa alırımda yokki :D
  • BENDE YAKINDA ALICAM. BENİDE YAZ ALMAYA DÜŞÜNENLERE KARDEŞİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

quote:

PS3 sahibiyim ve aynen dediğiniz gibi vitayı da denesem mi diyorum.Oyun sıkıntısı çekmem plustan gelen oyunlar bana yeter de artar açıkcası.Ama yaklaşık 180-190 tl'ye 32 gb hafıza kartı almak kanıma dokunuyor.

Hocam 16gb kart alın rahat yetiyor(bende 16 var), bildiğiniz gibi tüm oyunları kartınızda kayıtlı tutmanıza gerek yok, silseniz de daha sonra yeniden yükleyebiliyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

Vita için hayalim Dark Cloud 3. Belki hiç bir zaman gerçekleşmeyecek ama gerçekten efsane olurdu. Dark Cloud 2 hd olsa bile muhteşem olur aslında. İlk günden alırım. Sony'nin Jak, Dark Cloud, GT, Infamous, MGS, GoW, FF gibi büyük silahlarını oynayıp bu konsola özel oyunlar çıkarması lazım. Şu saydığım oyunlardan birer tane çıktığını bir düşünsenize? Bu forumda fanboyların dışında Vita almayı düşünmeyecek insan tanımıyorum.

Mgs, gow, gt ve infamous ve yazdığın diğer oyunlar . Bunlar çıkmayı bırak duyurulsa satışlar patlar.

iyi güzel hepsi çok iyi oyunlar da vita'ya asıl lazım olan bunlar değil. vita bir el konsolu kendine ait özel oyunları olması lazım.

Bende zaten port demedim bu oyunların vita için yapılacak "özel" oyunlarından bahsediyorum.

benim bahsettiğim komple yeni seriler nasıl deniyor yeni ''IP''ler. gravity rush, tearaway, soul sacrifice gibi yepyeni oyunlar gelmeli.
  • oyun fiyatlarından yakınmak çok anlamsız. cihazın kendi fiyatı düşebilir, hafıza kartlarının , aksesuarlarının fiyatı düşebilir ama standart oyun fiyatları düşmez. nasıl ps3 xbox'ta oyunlar yıllardır 60 dolar etiketiyle çıkıyorsa vita'da da hep 40 dolar etiketiyle çıkıcak. çünkü oyun konsolu üreticilerinin asıl kar kalemi yazılımdır donanım değil. psp kırılınca psp satışları patladı deniyor. tamam da karı psp satışından yapmıyor ki adam sattığı oyunlardan yapıyor zaten.
  • Killzone konusuna bekliyorum, dalgalanmalar var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_65509009/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70896390
  • hafıza kartı ihtiyacı olanlar bakabilir,

4gb 20 TL - 8 gb 40 TL

http://resim.donanimhaber.com/m_70904863/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70904863
  • bu aletin piysada başarılı olma olasılığı %5 falan. ne kaliteli oyun geşliyor ne özgün oyun . bildiğin vita has no gaamez
    killzone terraway soul harici adam akıllı oyunu yok vitanın bu yıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

bu aletin piysada başarılı olma olasılığı %5 falan. ne kaliteli oyun geşliyor ne özgün oyun . bildiğin vita has no gaamez

hadi troll kardeş yavaş yavaş yollan sen burdan;

http://www.youtube.com/watch?v=RSFpI5uU5Q0
    http://www.youtube.com/watch?v=KKm_TC53Cvs
    http://www.youtube.com/watch?v=d7UibUpmJsA
    http://www.youtube.com/watch?v=cuDdUEQdYz4
    http://www.youtube.com/watch?v=zddvqtj5xSs
    http://www.youtube.com/watch?v=Ol8nNKrcjAg
    http://www.youtube.com/watch?v=ikIOCIrDszE
    http://www.youtube.com/watch?v=S9Tz-ju1TgA

vs vs Her seferinde yazmicam diyorum ama çok kaşınıyorsun napiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 28 Ocak 2013; 13:33:56 >
  • dün lbp cross controll oynadım biraz
    iyi hoş güzel de çok bişey katmamış yani. ha mesela her oyunu bu şekilde kullanabilsek derim ki oooo crosscontroller aşmış ama sadece lbp ve ps vitanın kullanılan pek bir özelliğini göremedim ha dualshock ha ps vita gibi geldi bana açıkçası etkileyici bulmadım
    dediğim gibi her oyunu elime ps vitayı alıp oynayabilsem ac3- cod- gta vs.vs. tamam çünkü dualshock tan daha kullanışlı geliyor bana controller yapısı.
    ama dediğim gibi pek etkileyici bulmadım crosscontrolleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

bu aletin piysada başarılı olma olasılığı %5 falan. ne kaliteli oyun geşliyor ne özgün oyun . bildiğin vita has no gaamez

Bknz aletleri karıştıran üye..
  • PS+ Şubat içeriği

In summary

Leaving the Plus Service in February:
    6th February: BioShock 2
    6th February: Ratchet and Clank All 4 One
    6th February: Cubixx HD
    13th February: Jet Set Radio
    20th February: Pinball Arcade

Entering the Plus Service in February:
    6th February: Sleeping Dogs
    6th February: Quantum Conundrum
    6th February: F1 Race Stars
    13th February: WipEout 2048
    20th February: Lumines Electronic Symphony
  • quote:

PS+ Şubat içeriği

In summary

Leaving the Plus Service in February:
    6th February: BioShock 2
    6th February: Ratchet and Clank All 4 One
    6th February: Cubixx HD
    13th February: Jet Set Radio
    20th February: Pinball Arcade

Entering the Plus Service in February:
    6th February: Sleeping Dogs
    6th February: Quantum Conundrum
    6th February: F1 Race Stars
    13th February: WipEout 2048
    20th February: Lumines Electronic Symphony

yaşasın plus yaşasın sony

korkumdan oyun almıyorum ya plus la veirrlerse diye

şubat içeriğini şahsen beğendim, böyle deva sony
  • yavaş yavaş kutulu oyunlarımın hepsini elden çıkaracağım anlaşılan, önce uncharted sonra mk9 şimdi de wipeout...
  • 
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.