Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1936. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.358
Cevap
166
Favori
1.059.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19341935193619371938
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya eski kaldı Hocam bu işlemci. 8 gen 3 falan çıktı . Poco f4 almayı düşünüyorum Snapdragon 870 var seviye atlarım baya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bütün akşam Lego Hobbit biraz da Star Wars racers oynadım şu oyunun Vita'ya çıkmasını çok isterdim acaba 99 PC versiyonu portlanabilir mi?

Ne gıcık bir durum oyunun olmadığı platform yok neredeyse Dreamcast'ten Switch'e N64'ten PS4'e iki platformu Vita emulasyon çalıştırıyor ama pek tadı yok özellikle PC'de PS2 versiyonunu çalıştırınca anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Residence of Evilyoutube
    RESIDENT EVIL 2 || FIRST PERSON | GAMEPLAY & DOWNLOAD
    https://www.youtube.com/watch?si=OS6uRv-FuVX-IUo-&v=hIZxD63hR90&feature=youtu.be

Denenir :D

• Ubisoft'un 3-4 sene uğraşıp yaptığı Prince of Persia sadece 300 bin oyuncuya ulaşmış. Fena bir hezimet herkes güzeli beğendim diyor ama alan yok.

edit şu Lego Hobbit bitsin zaten az kaldı, Lego Star Wars'a başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 4 Şubat 2024; 22:46:15 >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

maalesef öyleymiş.ubisoft böyle durumlarda çabuk vazgeçiyor.

Koskoca prince of persia serisine assasins creed serisine öncü olmuş bi seriye yıllar yıllar sonra devam oyunu yapıyorlar ama yapa yapa 2d platformer ? Ac serisinin fanı sayılırım çıkan her oyununu ayıla bayıla oynadım (valhalla ve odyssey daha bitmedi bi ara bitiririm) ubisoft en sevdiğim şirket şuan oyun sektöründe ama koskoca prince of persia serisini diriltip önüme 2d platformer koyması benle maytap geçiyormuş gibi oluyor son çıkan ac oyunu da beni pek cezbetmedi zaten ama lost crown resmen şaka koskoca ubisoft yapa yapa indie oyun yapmış yav şaka gibi :D ubisoft iyice gözümden düştü eski favorim tekrardan best'im bethesda

• Prince of Persia'nın aslı zaten 2D'den gelme.

-

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!World of Longplaysyoutube
    http://www.longplays.org Played by: SCHLAUCHI The original PC version of Prince of Persia! - Disclaimer: Most videos by World of Longplays use SaveStates!
    https://www.youtube.com/watch?v=DqCxHlEIrlM
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    1989 yılında 1 kişi ile yapılan oyunla 2024 yılında ubisoft gibi bir dev tarafından yapılan oyunları bir tutmamak lazım

• Oyunların türleri farklı. Neden 3D yapmak gibi bir zorunlulukları olsun? O ayrı, bu ayrı. Sen kendi bakış açınla düşünüyorsun. Herkes aynı düşünmüyor. Rayman var, Dead Cells var, Mario 2D'ler var, Metroidvania'lar var, Hades var, Blasphemous, Castlevania var...

Evet dediğin oyunları duydum zamanında 2d teknik yetersizlikten dolayı yapılıyordu ps1 ile bunu aşmıştık yanlış hatırlamıyorsam 2013 yılı olması lazım indie stüdyolarında teknik ve bütçe yetersizliği sebebiyle geri döndü tekrar popüler oldu sektörü geriye götürdüğünü düşünüyorum 2d oyunların bari ps3 seviyesi görsellik olsun hadi ps2 olsun ya sands of time da resident evil 4 te görsel olarak rahatsız etmiyor beni tasarımlarından dolayı bide bu tarz oyunların yeri konsol değil bence sonuçta bu cihazları kimse mario oynamak için almıyor mario bile nintendo 64 ile birlikte 3d oldu yav

Sevmiyorum kısaca 2d oyunları inside ve hotline miami gibi sevdiklerim var ama onlar gerçekten bütçe yetersizliği sebebiyle 2d olmak zorunda kalmışlar basite kaçtıkları için değil

Lego star wars hangisini oynuyorsunuz klasik mi yoksa yeni çıkan mi ?

• Hocam gereksiz önyargılısın bence. Ben 2D çok seviyorum. AC Chronicles diye 2D oyun serisi var baya iyi. Büyük bütçeli 3D oyun ben de tercih ederim ama elde bu var ve kötü bir oyun değil kesinlikle

• Söylediklerine hiç katılmıyorum. Mario'nun hem 3D çıkan, hem de 2D çıkan oyunları var. Super Mario Bros Wonder daha yeni çıktı. 2D bir oyun ve oyunun puanları zirvede. 2D bir oyun yapmak, 3D oyun yapmayı etkilemiyor. Assassin's Creed'in de 2D çıkan oyunları var. Assassin's Creed Chronicles: China, India, Russia. Bunları yapmak 3D yapmayı etkilemiyor.

Prince of Persia The Lost Crown yorumunu direkt yanlış buluyorum. Genelleme yapman baştan yanlış. Bunlar senin kendi düşüncen yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Şubat 2024; 4:34:43 >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    2d oyunları gerçekten hiç ama hiç sevmiyorum little nightmares androide port edildi diye indirmiştim öyle yükü duruyor telefonda yüzüne bile bakmıyorum

Görüşüne saygı duyuyorum sonuçta oyunlar kişisel zevklerle ilgili o yüzden de hiçbir zaman en iyi oyun bu en iyi firma bu gibi yorumları doğru bulmadım 2d bana hitap eden bi tür değil ac hayranı olmama rağmen dediğin oyunlar beni hiç ama hiç cezbetmedi bile 2d olmasından kaynaklı oysaki ac mi diyip sazan gibi atlıycak biriyim :D

Rpg oyunlarını da severim fallout baldursgate vs eski oyunları Android'e port edildi hatta ama 1 kere bile denemedim izometrik kamera olmasından kaynaklı gittim fallout skyrim çakmalarını oynadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 5 Şubat 2024; 4:40:5 >
  • Henüz başlamadım 15 dakikalık bir bölüm kaldı Hobbit'te sonra bakacağım hangi Star Wars olacağına ama sanırım force awakening isminde bir Lego vardı. Galiba 8-10 tane Lego oyunu vardır Vita'da 2-3 tanesi Star Wars.

Pers Prensi gibi oyun tarihinin mihenk taşı biri ürünün içine edebilmek için sebat etmek azimli ve vicdansız olmak gerek. 2005-2015 yılları arasında bize ne yaşamışız ve o dönemden nasıl böylesine uzaklaştık inanılır gibi değil.

PS5 bile hayal kırıklığı bir tane konsolu alıp sürükleyecek oyun yok.

• Yeni el konsolu iddaaları çıkınca buraya bi uğrayım dedim bayadır uğramıyordum. Güncel olarak vitam ile mağazadaki mevcut oyunlarla bile zevk alarak oynamaktayım 8 9 yıldır aktif kullanıyorum daha emülator işlerine de girmedim. Enayi sony umarım vita 2 yı adam akıllı çıkarır

• thiler kullanıcısına yanıt

Artık korkulacak bir şey yok cihaza özel medya devri kapandı Sony bu saatten sonra bir daha aynı hatayı yapamaz, SSD dışında depolama birimi kullanamaz, Switch çıktığında SSD çok pahalıydı ondan koymadılar.

Edit ben 2-3 LEGO Star Wars dedim ama galiba o güzellik yüce PSP'den aklımda kalmış, Vita'da sadece force awakens varmış neyse şunu bitireyim FFX'i oynayacağım.

Hobbit şahane idi yahu bayıldım.

Edit star wars'ı da bugün bitirmeyim yarısı gitti çoktan @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 5 Şubat 2024; 23:13:27 >
    Sony bu belli olmaz lisanslı üründen kazanacağı para ile gözü dönebilir 😂

• Star wars the force awakens Hobbit'te kıyasla bebe oyunu çıktı bu Lego oyunlarında hiç ayar yok. Hobbit'te bazı sekansları belki 5 kere oynayıp saç baş yoldum, Star wars'da bir kez tekrara düşmedim.

Ama ikisi de çok keyifli idi.

Şimdi LEGO lord of the rings ve Dr who'yu yükledim, ffx'ten vazgeçtim o oyun onlarca saat sürer yedekleri aldığım diskte yer açmalıyım.

• 
Sayfa: önceki 19341935193619371938
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.