Şimdi Ara

Ps Vita Alınırmı ? Bu saatten sonra?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim aklımda psp almak var uzun zamandır düşünüyorum ama kime sorsam kardeş psp alanda oynayanda kalmadı diyor bir nevi haklılar kim senin elinde görmedim hiç.Eskiden bayagı popülerdi ama şimdi o eski çekiciligi kalmamış gibi vita 600 tl gibi birşey aklımda saglam bir mp3 almak var 150 tl psp de onu yapabilirsin mp3 gibi takabilirsin kulaklıgı.Film izleyebilirsin ayrı yetten oyun bile oynayabilirsin bisiklet kullanıcısıyım bisiklet üstündede çantasını takar kullanırım. Oldum olalı telefon kullanmayı sevmem herkeste iphone var kardeş ne için kullanıyosun oyun oynuyorum diyo aynı şeyleri pspdede yapabilirim ne olacakki yani ? Alsammı yoksa tablet gibi birşeyemi yönelsem kararr veremedim buyrun çok konuştum mikrofon sizde.

• para varsa vita yoksa psp
    çok kafa karıştıracak bir durum yok ortada her şey net
  • Bugün akşama doğru 6 gibi alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps vita'nın yeni modeli açıklandı bir kaç ay daha bekleyebilirsen yeni modelini almanı tavsiye ederim.

Psp olayına gelince;psp uzakdoğu dışında beklenen satışa ulaşamadığından bazı oyunlar haricinde genel olarak japonya'ya yönelik olan j-rpg tarzı bir çok oyun çıktı.Tabii ki bir çok iyi aksiyon var god of war serisi başta olmak üzere,gta veya metal gear solid serisi gibi.Oyun tarzı olarak aksiyon macera olarak seviyorsan psp'de çok fazla bir alternatifin yok ama benim gibi j-rpg seviyorsan keyifle oynayabileceğin 100'e yakın oyun bulabilirsin.Ayrıca psp'de müzik film ve benim en sevdiğim özelliklerinden olan eski konsol emulatorleri mevcut.

Psp' de game boy advance,sega genesis,nintendo nes ve snes ile atari salonu oyunlarının hemen hepsini keyifle oynayabilirsin.Psp'ye yeni oyunlar pek çıkmıyor artık çıkanlarda genelde j-rpg oyunları.Yeni oyun aramazsan ve emulator kaliteli aksiyon spor oyunları seni baya uzun bir süre idare eder.

Son bir ekleme.Psp almak istiyorsan e1000 serisi(psp street ve psp go) modellerinden uzak dur.İmkanın olursa psp 3000 veya 2000 serisini almanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

para varsa vita yoksa psp
    çok kafa karıştıracak bir durum yok ortada her şey net

Ps Vita almaya allaha şükür para var fakat kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurukuru

Ps vita'nın yeni modeli açıklandı bir kaç ay daha bekleyebilirsen yeni modelini almanı tavsiye ederim.

Psp olayına gelince;psp uzakdoğu dışında beklenen satışa ulaşamadığından bazı oyunlar haricinde genel olarak japonya'ya yönelik olan j-rpg tarzı bir çok oyun çıktı.Tabii ki bir çok iyi aksiyon var god of war serisi başta olmak üzere,gta veya metal gear solid serisi gibi.Oyun tarzı olarak aksiyon macera olarak seviyorsan psp'de çok fazla bir alternatifin yok ama benim gibi j-rpg seviyorsan keyifle oynayabileceğin 100'e yakın oyun bulabilirsin.Ayrıca psp'de müzik film ve benim en sevdiğim özelliklerinden olan eski konsol emulatorleri mevcut.

Psp' de game boy advance,sega genesis,nintendo nes ve snes ile atari salonu oyunlarının hemen hepsini keyifle oynayabilirsin.Psp'ye yeni oyunlar pek çıkmıyor artık çıkanlarda genelde j-rpg oyunları.Yeni oyun aramazsan ve emulator kaliteli aksiyon spor oyunları seni baya uzun bir süre idare eder.

Son bir ekleme.Psp almak istiyorsan e1000 serisi(psp street ve psp go) modellerinden uzak dur.İmkanın olursa psp 3000 veya 2000 serisini almanı öneririm.

Vita hemen yarın gidip almam zaten araştırma üzerindeyim biraz fiyat miraaz mekanik içi dışı araştırırım birde yeni model vita çıkacaksa gider yenisini alırım şimdilik dursun ama vita 2 çıkarsa vita 1 çok daha aşşagılara çekilebilir ozamanda düşünülebilir.PsP alacak arkadşlara ise araştırdıgıma göre kimse 3000 aşşagısı bir psp tavsiye etmiyor...

• oyunlara para verebilirsen vita süper bir cihaz. ayrıca internet tarayıcısı sön güncellemeler ile süper bir hal aldı. Psp den en üstün yanı tarayıcıdır bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Ne bu playstation 4 fiyatları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magandalar18

oyunlara para verebilirsen vita süper bir cihaz. ayrıca internet tarayıcısı sön güncellemeler ile süper bir hal aldı. Psp den en üstün yanı tarayıcıdır bence.

Bakıyodum fiyatlara falan ama bir yerde 500 bir yerde 900 bunlar arasındaki fark ne ?
  • Sony,vitanın yeni versiyonu ile istediği satış rakamlarına ulaşırsa vita'da oyun patlaması yaşanır en geç 1-1.5 sene içerisinde.Ama yeni versiyonda da satışlar düşük kalırsa iyi ama satmamış heba olmuş bir konsol olarak tarihe geçer.

Psp şu ana kadar dünya çapında konsol olarak 80 milyon vita ise yaklaşık 6 milyon adet satıldı.Dünyada resmi olarak halen psp vitadan daha fazla satıyor haftalık ve aylık verilere göre.

Şahsi kanaatim ise vita yakın zamanda kırılamazsa v maalesef heba olacak.Sony muhtemelen yeni versiyonun satışlarına göre bir düzenleme yapacaktır beklenen etkiye ulaşılmazsa sony, vita'nın kırılmasına izin verecektir.
  • Vita'da 2 model var wi-fi ve 3g+wi-fi olan modeli.Fiyat farkı buna göre değişiyor ve ayrıca yanında oyun veya hafıza kartı verilip verilmemesine göre değişiyor.

Ama 900 lira verilmez.Çok daha uygun fiyata alınabilir.Örneğin

http://www.teknosa.com/kategori/oyun-hobi/ps-vita/1431
  • quote:

Sony,vitanın yeni versiyonu ile istediği satış rakamlarına ulaşırsa vita'da oyun patlaması yaşanır en geç 1-1.5 sene içerisinde.Ama yeni versiyonda da satışlar düşük kalırsa iyi ama satmamış heba olmuş bir konsol olarak tarihe geçer.

Psp şu ana kadar dünya çapında konsol olarak 80 milyon vita ise yaklaşık 6 milyon adet satıldı.Dünyada resmi olarak halen psp vitadan daha fazla satıyor haftalık ve aylık verilere göre.

Şahsi kanaatim ise vita yakın zamanda kırılamazsa v maalesef heba olacak.Sony muhtemelen yeni versiyonun satışlarına göre bir düzenleme yapacaktır beklenen etkiye ulaşılmazsa sony, vita'nın kırılmasına izin verecektir.

Psp vitadan tabiki fazla satıyo çüünki psp bir yerde 300 vita 890 tl dolayısıyla vitayı parası olan alıyo.Kırılacagı kesin çünki oynu pahalı kendi pahalı beleekler pahalı bu böyle giderse vita heba olacak dolayısıyla bir el atmaları lazım vita 2 çıkarılırsa double rezillik olur vita okadar pahalı satılmamışken birde vita 2 çıkması saçmalık mutlaka kırılacaktır.

• Vita 2 diye bir konsol planı yok zaten sony'nin.Yeni çıkacak modeli psp 1000 ve psp 2000 modeli gibi düşünmek lazım.Daha ince daha hafif daha çok pil ömrü ve ekranı oled yerine lcd olacak.Ayrıca vita tv aparatını çıkarıyorlar gelecek ay.
  • quote:

Vita 2 diye bir konsol planı yok zaten sony'nin.Yeni çıkacak modeli psp 1000 ve psp 2000 modeli gibi düşünmek lazım.Daha ince daha hafif daha çok pil ömrü ve ekranı oled yerine lcd olacak.Ayrıca vita tv aparatını çıkarıyorlar gelecek ay.

vİTA AŞIRI AŞIYO PARAMI KİT+OYUNLAR+BELLEK(4GB=2 OYUN UYGULAMALAR HARİÇ) AŞIRI PAHALI GELLİYO BELLEK OLARAK 4 GB YETMEZ 32 GB ALIRIM ODA AŞIRI PAHALI BNUN UCUZLAMASINI BEKLİCEM MECBUREN...
  • Vita zaten ne zaman çıktı da eskiden çok popülerdi diyorsun?
  • Ben de o sebeple yeni modelinin çıkmasını bekle diye yazdım

Psp yetiyor şimdilik vitaya gerek yok.3ds alınabilir ama öyle bir planım var bu aralar
  • Bayagı kaliteli bir yapı hani dokunmatigi gayet güzel görüntü kalitesi o biçim çok hassas güzel bayagı iyi parasının karşılıgını verir cihaz güzel 2004 -2005de psp çıktıgında taşınabilirdi adamın aklını alıyodu ama vita çok başka.
  • french press kullanıcısına yanıt
    Ben bu hafta PS VITA aldım. Çok da memnun kaldım. Bu seneden itibaren vita için çok daha sağlam oyunlar geliyor. Bunun yanında cihaz ps4 ile de etkileşim halinde olacak. Destekleyen oyunlarda oyunu ps4'te oynadıktan sonra durdurup, ps vita'dan devam edilebilecek. Benim düşüncen ps vita ilerleyen tarihlerde Wii u'nun kumandası gibi ps4 ile direkt etkileşim halinde de kullanılabilir. Cihazın grafik kalitesi, seriliği, fiziksel yapısı buram buram kalite kokuyor. Sony fiyatları da aşağı çekmişken bence alınmalı.
  • quote:

Vita 2 diye bir konsol planı yok zaten sony'nin.Yeni çıkacak modeli psp 1000 ve psp 2000 modeli gibi düşünmek lazım.Daha ince daha hafif daha çok pil ömrü ve ekranı oled yerine lcd olacak.Ayrıca vita tv aparatını çıkarıyorlar gelecek ay.

PSP Vita için mi TV aparatı çıkacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar-caglar

Ben bu hafta PS VITA aldım. Çok da memnun kaldım. Bu seneden itibaren vita için çok daha sağlam oyunlar geliyor. Bunun yanında cihaz ps4 ile de etkileşim halinde olacak. Destekleyen oyunlarda oyunu ps4'te oynadıktan sonra durdurup, ps vita'dan devam edilebilecek. Benim düşüncen ps vita ilerleyen tarihlerde Wii u'nun kumandası gibi ps4 ile direkt etkileşim halinde de kullanılabilir. Cihazın grafik kalitesi, seriliği, fiziksel yapısı buram buram kalite kokuyor. Sony fiyatları da aşağı çekmişken bence alınmalı.

Misal ps4 te oyun açtı arakdaşım bende vita ile yanına gittim 2 kişi veya multiplayer olarak oynayabiliyormusuunuz. bu çok önemli benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

PSP Vita için mi TV aparatı çıkacak ?

Bende buna şaşırdım bu ne ? Hdmi gibi birşeymi diyo anlamadım bu ne tanıtılarındada digerlerindede böyle birşeyin sözü geçmiyo ne diyo anlamadım sallıyolarmı neyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.