Şimdi Ara

Ps store yazilan fiyattan fazla cekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ps storedan ne zaman bi oyun alsam, oyunun fiyatina gore 1-3 tl arasi daha fazla cekiyor karttan. Bunun sebebini bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• provizyon alıyor bir kaç gün sonra iade edilir.
  • benim bildiğim onu psn değil banka kesiyor, 1 - 3 tl de değil sanırsam yüzde 2-3 kadar kesinti yapıyo, örneğin 209 tl ye oyun aldın 215 lira falan cekiyo...

geçiren geçirene bu ülkede... millet nasıl zengin olacak yoksa
  • Ps store yabancı kaynaklı platform bankalar da yurt dışı alışverişi olarak değerlendiriyor. Komisyon vs alıyorlar

• Türk psnden çekmemesi lazım yabancı psnden satın alım işlemi yaparken çeker

• HSBC komisyon alıyordu. Kapattırdım kartı. Şu an Garanti kullanıyorum. Fiyat neyse onu çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: le passager

benim bildiğim onu psn değil banka kesiyor, 1 - 3 tl de değil sanırsam yüzde 2-3 kadar kesinti yapıyo, örneğin 209 tl ye oyun aldın 215 lira falan cekiyo...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende garanti shop miles kullaniyorum. Mesela az once sherlock holmesu aldim. Fiyat 26.70tl ama 27.10 tl cekmis. Tamam onemsiz belki ama sinir bozucu yani. Kim tirtikliyo belli degil.

• quote:

benim bildiğim onu psn değil banka kesiyor, 1 - 3 tl de değil sanırsam yüzde 2-3 kadar kesinti yapıyo, örneğin 209 tl ye oyun aldın 215 lira falan cekiyo...

Dogru soyluyosun sanirim. Oyunun fiyati arttikca tirtiklanan meblagda artiyor.

• Transkek kullanıcısına yanıt
    İşte PSN Türk değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transkek

Türk psnden çekmemesi lazım yabancı psnden satın alım işlemi yaparken çeker

Türk psn diye birşey yok hocam Türkçe psn var.

Türk psn dediğiniz şey Londra merkezli İngiliz psn üzerindeki bir uzantı parayı da londra merkezli bir sanal pos çekiyor.
  • quote:

209 liraya PES ozel surumu almistim 206 lira gibi bisey cekilmisti. ilk defa daha az cekildi genelde dediginiz gibi bikac lira geciriolar.

• Ben senelerdir garanti kullanıyorum fiyatı neyse hep onu aldı (TR,END ve HK). Diğer bankalarda durum nedir bilemem. Provizyon her oyun alımında kesilmez. Sadece kart bilgisini ilk kez girdiğinizde kesilir. Daha sonra kart bilgisini silmez veya değiştirmezseniz provizyon alınmaz. Alınan provizyon genelde 45 kuruş oluyor buda bir hafta içerisinde tekrar hesabınıza geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 17 Kasım 2015; 23:30:58 >
  • onu geri iade ediyor diye biliyorum ben
  • Daha önce çok kez bu konu hakkında bahsedildi.
    Arkadaşlar öncelikle bizim ps store ingilterenin Türkçe versiyonudur.Yani %100 Tr psn değildir.
    Bazı bankalar da fiyat neyse biraz daha tutara yansıtıp alıyorlar kimisi komisyon diyor kimisi de ingiliz para birimi paund a göre hesaplanıp Tr ye çevriliyor diyor.
    Sonuç olarak world,maximum,advance gibi kredi kartları ekstra ücret alırken axess bonus gibi kartlar neyse onu alıyor.Yıllardır böyle malesef.

• Bazi kartlar provizyon aliyor, mesela benim isbank maximumdan ek ucret kesilmiyor ama garanti bonustan 1.5 lira cekiliyor , ayni ay icerisinde ekstre kesilirse tekrar o 1.5 lira geri yatmis gorunuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.