Şimdi Ara

PS Store Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde L.A Noire aldım.Oyun 3.Bölgeden.Neyse oyunun içinden DLC paketi için redeem kodu çıktı.Bende US psnden girdim ama kodu kabul etmedi.Forumdaki sağolsunlar arkadaşlara sordum.Dediler ki DLC yi alabilmen için 3.bölgeden PSN adresin olması lazım.Tamam dedim bugün hemen Playstationda yeni profil açtım.
    Sonra gittim Hong Kong PSNe üye oldum.Oyunun ek paketini storeden indirdim.Ve şuanda yükleniyor.Gelelim soruya;
    Ben aktif olarak US psnimi kullanmak istiyorum peki indirdiğim DLC paketi Diğer Us profilimde de aktif olurmu?Yani Oyunu her iki profildede dlc ile birlikte oynayıp trophyleri kazanabilirmiyim?
    Şimdiden Teşekkür ediyorum forumumuzda ki Bu işte uzmanlardan yardımlarını bekliyorum

• Bildiğim kadarıyla profiller DLC'ler ve trophy'ler söz konusu olduğunda birbirlerinden bağımsız çalışıyorlar. DLC'ler zaten oyunların bölgelerine göre Store'lardan indiriliyorlar ve diğerleriyle uyum sağlamıyor. Yani Hong Kong PSN'den indirilen bir içerik, çok büyük bir ihtimalle diğer bölge hesaplarda çalışmayacaktır.
  • Olur mu öyle şey tabiki çalışır
  • Oyun şimdi inmiş arkadaşlar.Bir bakacağım olmuşmu
  • Arkadaşlar denedim oldu US hesabımlada oynayabiliyorum yardımlarınız için Çok Teşekkür ederim
  • La Noire Efsanedir Şanslısın
  • nasıl yani arkadaşlar ben şu an aktif olarak us psn kullanıyorum fakat tr psnden nfshp indirdim şu an rahatlıkla oynuyorum yine tr psn den nfs dlc indiricen ben bu dlc leri us psn hesabımla nfs oynarken kullanamayacak mıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.