Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.822
Cevap
724
Favori
1.008.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
158 oy
Giriş

Harold Halibut'un yönetmeni Onat Hekimoğlu'nu andığımıza göre oyunun içerisinde yer alan ve Türk dizilerini tiye alan Sonsuz Aşk'ı anmasak olmaz. Buradaki Emre karakterini Onat Hekimoğlu seslendirmektedir :)

Not: Oyun, normalde Türkçe alt yazı desteklemektedir ancak oyunda Türkçe dublaj seçeneği bulunmamaktadır. Konu Türk dizileri olduğu için bu sahneyi özel olarak Türkçe dublaj yapmışlar. Herkese keyifli seyirler! :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maciras kullanıcısına yanıt

Sağlam çöptü ama PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda 

Görünen köy kılavuz istemiyor  Bu oyunu bitiren net sabırlı oyuncudur, evrendeki her oyunu bitirebilir  Metroidvania'lar da dahil olmak üzere hayatımda bu kadar git gel yaptığım başka bir oyun oynamadım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 3 Ağustos 2026; 15:14:13 >

İlk bir iki saat güzel gibi geliyor değişik ortam değişik bir hikaye var gibi devamlı yeni karakter yeni vault merkezleri var gibi geliyor ama bir yerden sonra ne yeni karakter ne yeni mekan geliyor ne adam akıllı bir hikaye geliyor. aynı merkezleri yüz kez yavaş tempoda yürüyoruz diyaloglar anlamsız ve sıkıcı o balıkçık karakteri oyuna girince temposu iyice vasatlaşıyor oyunun sonu ise hiç beğenmedim bana seçim hakkı bile tanımayan inanılmaz gerzek bir son oldu anca harold malının yapacağı cinsten.

Özellikle replik yazımı fecaat! Karakterler arası diyaloglar zamanın Rus edebiyatı gibi, uzattıkça uzatmışlar. Hayır işe yarar bir muhabbet de dönmüyor, tamamen kendi sanatına aşık yazar egosu… Oyun zaten monoton, bir de karakterler kafa şişirince insanın gözü dönüyor. Halbuki Türklere dair easter egg’ler olmasa yüzüne bakmayız şu oyunun 😄

Güzelim grafiklere ve potansiyele yazık olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 11 Ağustos 2026; 17:31:1 >

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13&amp;quot; MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • Millet gene 3-5 saat iyi dayanmış.

Ben kütüphaneden kalkacak oyunlara eğer bilmediğim ve oynamadığım bir oyunsa mutlaka şans veriyorum.

Bu oyuna yarım saat bile oynamaya dayanamayıp hemen sildim.

Selamlar! LEGO The Incredibles indirime girmiş. Oyun 2.100 liradan 189 TL'ye düşmüş. Belki almak istersiniz diye hatırlatma yapmak istedim. Kızınızla keyifli oyunlar!

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda

Harold karakteri de ayrı bir looser tamam uçan kaçan biri olmasın ama normal biri olsun, kız arkadaşı bundan ayrılmış ama neden ayrılmış belli değil kızdan neden kaçıyoruz belli değil kızla neden konuşamıyoruz belli değil, prof yaşlı kadın ile arası neden bu kadar iyi belli değil oyunda hiç bir şey açıklanmıyor görevlerde hiç bir şey öğrenilmiyor anca bana kahvemi getir bana gereken kabloyu getir bak birine mektup yazdım git ulaştır. Sonu zaten rezalet tüm oyunu ve yaptıklarımızı taca çıkarmış.

el ile çizim animasyonlar ve grafikler tek artısı oyunun.

• Beyler, başlığı Harold Halibut'a çevirmeden müsaadenizle konuyu değiştiriyorum :) Clash: Artifacts of Chaos hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu yapım oynanmayı hak ediyor mu? Aramızda oynayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 4 Ağustos 2026; 11:39:34 >
    Oyunu yan hesabımdan bir denedim hocam. Renk paleti beni rahatsız etti, çok göz yoruyor. Ayrıca dövüşler sırasında kamera açısı sorunu oluyor. Benim gibi hareket hastalığı yaşayanlar için büyük dert. O yüzden oyuna devam etmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet sonuna kadar oynayıp bitirdim. Evet itiraf ediyorum bazı yerlerinde uyup kalmışım :) Ama bir şekilde bitirdim :) Bu bölümden sonra oyun açılacak işte bundan sonra diye diye oyun bitti. Sonu çok çok sönük. Hiç tatmin etmedi beni. En son Avowed ın sonunda böyle hissetmiştim. Ama ne azıdan onun oynanışı sıkmıyor hikaye kötü olsa bile. Bu oyunun hikayesi bence ortalarda fena değil ama başları ve sonu kötü. Herkese göre bir oyun değil tabi ki de. Evet git geli çok sıkıyor bir süre sonra. Tavsiyem 1-2 saat oynayıp kendiniz görün.

Alıyorum hemen. Çok teşekkürler

Orijinalden alıntı: jackaliso

Oyunu yan hesabımdan bir denedim hocam. Renk paleti beni rahatsız etti, çok göz yoruyor. Ayrıca dövüşler sırasında kamera açısı sorunu oluyor. Benim gibi hareket hastalığı yaşayanlar için büyük dert. O yüzden oyuna devam etmedim.

Oyunu dünya genelinde çok övüyorlar. Clash için kaliteli bir hikâye ve sanat tarzı var diyorlar. Her ne kadar İngilizcem çok iyi olmasa da sanırım en iyisi oyunu indirip tecrübe etmek olacak.

Hocam ciao bella da vardı oyunda :) İlk kez bir oyunda türkçe şarkı gördüm.

Onun da kesitini almıştım. FIFA 06'yı saymazsak bende ilk kez bir oyunda Türkçe şarkı gördüm :) Bu, hikâyeli bir oyunda ilk Türkçe sözlü şarkı olabilir. Keşke oyunun hikâyesi ve oynanışı da parça kadar iyi olsaydı ;)

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk MesajdaOnly A Gamer TVyoutube
    NBA Live 'dan GTA 5 'e kadar birçok oyunda Türkiye'den müziklerin bulunduğunu biliyor muydunuz? İşte bu listemizde hangi oyunlarda Türk müzikleri esintileri geçiyor bunları sunuyor olacağız, iyi seyirler! Videodaki müziklerin tamamını ve orjinal hallerini makalemizden dinleyebilirsiniz ► http://tiny.cc/oagtr Only A Gamer TV ekranlarından herkese selamlar, saygılar. Birbirinden farklı seriler sizleri bekliyor, hazır olun! Bu kanalda keyifli vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz. İçeriklerimizi kaçırmamak için hemen abone olun ve bildirimleri açmayı unutmayın. Steam Grubumuz ► https://goo.gl/ZdrhNb Facebook Grubumuz ► https://facebook.com/groups/oagtr Sosyal Medyada Bizi Takip Edin ► https://oagtr.com ► https://facebook.com/oagtr ► https://instagram.com/oagtr ► https://youtube.com/onlyagamertv İstek ve önerilerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. Bize ulaşın ► iletisim@oagtr.com
    https://www.youtube.com/watch?v=p4Rrh6wC7SI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 5 Ağustos 2026; 11:28:55 >
  • Dead Island plustan kalkmadan önce oynayayım dedim. Bir bossta takıldım oyunu publice aldım sonrasında tüm first aid kitlerim gitti. Sonrasında sanırım singlea alınca da craft ettiğim tüm first aid kitler gitti. Şimdi 2 first aid kitim var. Bossu geçiyorum tek first aid kitle fakat sonrasında gelen zombiler beni öldürüyor. Yardıma gelebilecek biri var mıdır? Bossun ismi monster diye geçiyor sanırım PSN ID: MericulsTR

Edit: Geçtim arkadaşlar sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 6 Ağustos 2026; 14:43:40 >

Selamlar! Yetenekler (Skills) kısmında yer alan özelliklerinizi iyileşme olarak düzenlerseniz ilk yardım çantalarınız olmasa bile yaptığınız eylemlerde kendinize can basabilirsiniz. Bence bu şekilde yapabilirsiniz :)

Yine de geçemezseniz haber verin sizin için oyunu indirip yardıma geliyim. İlgili boss'u birlikte keselim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 6 Ağustos 2026; 14:44:30 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.