< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkcebeci_ -- 16 Temmuz 2026; 16:22:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (587. sayfa)
-
-
Staller blade kesin bence :) eger oyunlarin aciklandigi donemde indirim almassa,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 16 Temmuz 2026; 16:54:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ronin şu anda oynanıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ronin US ve UK için 15 Temmuz, Japonya için 16 Temmuz yazıyor. Bende de eklenmiş görünmüyor şu an.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ PSN: Necond_
STEAM: Neco.
ORIGIN: Necoond -
globalde 21'miş ronin. ben reddit'de eklendi yazısı görünce heveslendim ama uk ve us içinmiş o.
_____________________________ -
Estağfurullah hocam kimin doğru tahmin ettiğinin önemi yok tek isteğimiz güzel oyunlar gelsin
Warriors Abyss oynayan var mı? Ben denedim beğendim. Kendini tekrar eden bir yapısı var fakat ilerledikçe açılıyor oyun.
Sony zamların hakkkını yavaş yavaş vermeye başladı. Aman dilimizi ısıralım...
Ronin bugün eklenmeyecek miydi?
Salıymış pardon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 20 Temmuz 2026; 17:57:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam. Unicorn Overlord çok iyi bir oyun. JRPG türünde sıra tabanlı. Ben sıra tabanlı oyunlara mesafeli duruyordum ama bu oyun beni bu türe ısındırdı. Metacritic puanı da yüksek 86 / 8.4.
Rica ederim. Unicorn Overlord'a şöyle bir baktım, oyun gerçekten çok şık gözüküyor. Ancak benim gibi İngilizcesi zayıf kişiler için bu tarz RPG oyunları karmaşık ve zor olabiliyor. Yine de tavsiye için teşekkür ederim!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 21 Temmuz 2026; 13:6:39 >_____________________________ -
Bu Halibut'a önceden başlamıştım ben ancak bir oraya git bir buraya git, sürekli ayak işi yap, pek hoşuma gitmemişti, silmiştim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ PSN: Necond_
STEAM: Neco.
ORIGIN: Necoond -
Yeni oyunlar kataloğa eklenmiş.
Harold Halibut u sabredip 9-10 saat civarından bitirmiştim. Bitirdikten sonra keşke oyunun 2 ya da 3. Saatinde spoiler yeseymişimde hiç oynamasaymışım dedim. Hikaye basta ilginç geliyor ama sonrası akmıyor. 0-0 biten Gs Fb derbisi gibi tatsız tutsuz bir şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Harold Halibut'un bir derbi benzetmesiyle anlatılacağını hiç düşünmemiştim :) Farklı bir bakış açısı olmuş :) Öyleyse umarım bu oyun bizim için bi El Clásico olur. Ama söylediklerinize göre sanırım bu namümkün :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 21 Temmuz 2026; 15:24:4 >_____________________________ -
Kesinlikle 5 saat sonrası devam edemedim, çok yordu.
Listeye ek olarak Dead Island 2 oyunu da bu ay kaldırılacaklar listesinde...
Oynamayan varsa önce Dead Island 2'yi oynasın derim, Dying Light serisinden daha çok keyif alarak oynadığım bir oyundur.
Bilgilendirme için teşekkürler! Bizdeki listeye hâlâ bakamadım. Kısmetse akşama bakar, yarın da en güncel halini burada paylaşırım. Dying Light sevdiğim bir seridir, bakalım Dead Island'ı da sevecek miyiz? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 21 Temmuz 2026; 16:10:22 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/cc/31/76/cc3176544d69f80aff40b06585656844.jpeg&t=0&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt