Bildirim
PS Move'a Avatar The Last Airbender Çıksa..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
O saçma filmden sonra bana bi daha avatar demeyin -
Aga yapma 3 sezon çizgifilmi vardı. Filmini seyretmedim kötü diyorlar ama çizgifilme laf yok -
bükeceksin bükeceksin havaları bükeceksin -
-
Hemen arıyorum yetkili abileri söyliyeyimde çıkartsınlar -
Yorulursun ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: PearBear
bükeceksin bükeceksin havaları bükeceksin
Ayağını Yerden Kesicem Senin Havaları Bükeceksin -
quote:
Orijinalden alıntı: Baloncesto
Hemen arıyorum yetkili abileri söyliyeyimde çıkartsınlar
-Alo activision mu? Bana yetkiliyi bağlayn bakem
-Gidip avatar'ın oyununu yapcan move'a tamam mı lan
- Tamam abi ne demek.
- Oyun iyi olcak ona göre.
- Peki abi sen ne dersen o
- İyi adam ol haraç günü yaklaşıo cod black ops'dan sonra alırım haraçları ona göre
-
quote:
Orijinalden alıntı: avatar78
Aga yapma 3 sezon çizgifilmi vardı. Filmini seyretmedim kötü diyorlar ama çizgifilme laf yok
3 sezonu full izledim ama o film varya o filmbi efsaneye nasıl mıçılır orada gördüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: AcreaM
Yorulursun ya.
Amaç da o ya sarar ama abi ya.nası bir şey olur merak etmeye başladım. Olursa bırakırım kasayı gidip move alırım
-
book 2 deyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Şeker_Kız_Hamdi
quote:
Aga yapma 3 sezon çizgifilmi vardı. Filmini seyretmedim kötü diyorlar ama çizgifilme laf yok
3 sezonu full izledim ama o film varya o filmbi efsaneye nasıl mıçılır orada gördüm
3. sezon son bölümü indiriyorum az sonra izleyeceğim. Yapma ya filmi o kadar kötü mü :S
-
quote:
quote:
- Tamam abi ne demek.
- İyi adam ol haraç günü yaklaşıo cod black ops'dan sonra alırım haraçları ona göre
-Alo activision mu? Bana yetkiliyi bağlarmısınız ?
- Buyrun ?
-Bak sen yetkili bi abiye benzion bak.
-Evet efendim ?
-Şimdi meselam...meselam..Şimdi bu gonsol meselesini çok garıştırdılar ha aralarında bir fark var o farklan çok kötü oldu..meselam...Her oyun farklı farklı gonsola çıkmasına kimse garışamaz anneside garışamaz şimdi meselam ben bu gonsolu alırım öbürü şu gonsolu alır şu gonsolu alır..Ha herkesin istediği gonsolda istediği oyunu oynama hakkı vardır özgürlüğü bidir..Haa güzel oyunlar kurban olduğum ps3 ve xboxa gelebilir amma lakinki öyle değildir...
-Ee haklısınız..Uygulanması gereken bişey özgürlükleri kısıtghh...kısıtlıyorlar özgürlükleri..
-Ne garar verdiniz ?
-Siz ne hissediyorsunuz ?
-Büyük hissediyorum ?
-Tamam efendim hemen ps moveyede çıkarıyoruz oyunu.
-Ee yorumlamam bu kadar..Hardi hayırlı işleer...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 27 Eylül 2010; 21:07:35 >
-
quote:
quote:
quote:
- Tamam abi ne demek.
-Alo activision mu? Bana yetkiliyi bağlarmısınız ?
- Buyrun ?
-Bak sen yetkili bi abiye benzion bak.
-Evet efendim ?
-Şimdi meselam...meselam..Şimdi bu gonsol meselesini çok garıştırdılar ha aralarında bir fark var o farklan çok kötü oldu..meselam...Her oyun farklı farklı gonsola çıkmasına kimse garışamaz anneside garışamaz şimdi meselam ben bu gonsolu alırım öbürü şu gonsolu alır şu gonsolu alır..Ha herkesin istediği gonsolda istediği oyunu oynama hakkı vardır özgürlüğü bidir..Haa güzel oyunlar kurban olduğum ps3 ve xboxa gelebilir amma lakinki öyle değildir...
-Ee haklısınız..Uygulanması gereken bişey özgürlükleri kısıtghh...kısıtlıyorlar özgürlükleri..
-Ne garar verdiniz ?
-Siz ne hissediyorsunuz ?
-Büyük hissediyorum ?
-Tamam efendim hemen ps moveyede çıkarıyoruz oyunu.
-Ee yorumlamam bu kadar..Hardi hayırlı işleer...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X