Şimdi Ara

PS GTA 5 online oynayan var mı ? Gerizekalıyım sanırım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne olduğunu anlayamıyorum. Biri bana özetlerse aşırı mutlu olacağım, sanırım zeka geriliği var bende. Story mode çok oynadım ama sıkıldım. Saçmalayıp duruyorum sağda solda. Sanırım tüm görevleri tamamladım ama online'a girince hiçbir şey anlamıyorum. Yazacaklara sonsuz teşekkürler.

Secenekler var.
    Merkez olarak motorclub acip ona bagli olarak sahte para, bar, yasakli madde uretimi vs. Acabiliyosun.

Veya bir ofis acip daha buyuk isler yapabiliyosun silah kacakciligi vs. Gibi

Buyuk veya daha kucuk islere yonelicegini bastan secil ona gore motorclubu veya ofis acabilirsin.
    Bunlari acmadan bir ise atilamazsin yoneticegin merkez olarak dusun bu binalari.

Bir diger secenek ise ufak isler yapmak olur pizza dagitimi vs.

Ben mesela cok dagilmadan motorclubu ve koko uretimi yapiyorum sadece gunluk gorevleri oluyo her uretimin uretimi daha kârli hale getirmek icin onlari yapiyorum tahsilatimi topluyorum vs.

Bir cok video ve forumlarda konu var daha detayli ve dogru bilgi icin onlarada bakabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    PLAYSTATION 1
    PLAYSTATION 2
  • Online de story nin devamı niteliğinde görevler bulunuyor. michael trevor franklin in ana hikaye sonrası hikayelerini görebiliyorsun. Ama online görevleri açmak icin yer satın alman lazim. Mesela hükumet görevleri icin facility alman lazim. Para kasmak icin ise ufak görevler yapman lazim. Yada başka online oyuncuların oyunlarına katılman para kasman lazim. Ben eskiden cok oynardım arkadas grubumuz vardı ve tüm görevleri onlarla bitirmiştik.

En sağlıklı yöntem bir crewe katılıp arkadaşlık kurmak. Bu şekilde online den zevk alabilirsin. Online adi üstünde tek basina yapılacak birsey degil. Tek basina ancak haritadaki başka oyuncuların avı olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

çok teşekkür ederim

çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.