Şimdi Ara

PS Cloud - Sony'nin Yeni Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GDC fuarında bağımsız bir şirketin basına tanıttığı OnLive büyük gürültü koparmıştı. Küçük bir cihaz üzerinden oyunları online olarak (harddisk kullanmadan) TV’lerimize taşıyacağı söylenen bu cihaz insanları ikiye bölmüştü. Bir grup bunu devrimsel olarak görürken, bir diğer grup ise hayal olduğunu söyledi.

Ancak Sony’de birinci gruba katılanlardan belli ki. Firmanın PS Cloud isminin patentini aldığı öğrenildi ve patent açıklamasında şu ibare yer alıyor; ”Merkezi bir hub üzerinden oyunları online olarak kullanıcılara ulaştırmak.”

Bu tanım bize gösteriyor ki Sony büyük yenilikler peşinde, kimbilir belki de PS4′ün mantığı oyunları online olarak firmanın genel hub’ı üzerinden çekerek oynamak olacak. Böylece herhangi bir harddiske veya bluray gibi disklere ihtiyacımız olmayacak. Aslında bu özellikleri şu anda PS3′ün mevcut gücü üzerinden de rahatlıkla kullanabiliriz- ki bu kulağa daha gerçekçi geliyor. PS3′ün gerçek gücünü göstermesine olanak tanıyabilecek bu ihtimal bile oyuncuları heyecanlandıracaktır

Alıntı: psturkiye

• 1 gram heyecanlanmadım desem yeridir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

1 gram heyecanlanmadım desem yeridir.

Benim de çok ilgimi çeken birşey değil , oyunları sanal ortamdan alıp indirmektense blu ray olarak alıp arşivime koymayı tercih ederim.
  • sony oyunları bedava oynatırsa guzel yoksa bluray dısk almayı tercıh ederım
    oyunu ılk aldıgındakı o jelatını yırtıs anını yasamak ıstıyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: BadGuy

quote:

Benim de çok ilgimi çeken birşey değil , oyunları sanal ortamdan alıp indirmektense blu ray olarak alıp arşivime koymayı tercih ederim.

Arşiv çok masraflı olmuyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

quote:

quote:

Biraz masraflı ancak dediğim gibi sanal olarak almak çok hoşuma gitmiyor , oyunu jelatininden çıkarmak vs çok hoş bir duygu.

• Elimde kutusuyla tutmayı seviyorum. Böyle para verdiğin şeyi görmek insanın hoşuna gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz masraflı ancak dediğim gibi sanal olarak almak çok hoşuma gitmiyor , oyunu jelatininden çıkarmak vs çok hoş bir duygu.

Her seferinde onu kabına koymak ve o andaki "çıt" sesi, dalga geçmiyorum. CD olması çok başka bişey. 20 lira verceğime 30 lira verir bluray li alırım. ŞAHSİ FİKRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyeD -- 31 Mart 2009; 22:52:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

quote:

quote:

quote:

quote:

Her seferinde onu kabına koymak ve o andaki "çıt" sesi, dalga geçmiyorum. CD olması çok başka bişey. 20 lira verceğime 30 lira verir bluray li alırım. ŞAHSİ FİKRİM

+1 Hocam aynen. Hele Blu-Ray kutusunun şekline bitiyorum..

• Pek alakalı olmayabilir konu ile ama;

PAL oyun kutularının kutusu ayrı,ntsc-j ve ntsc-u ların kutusu ayrı kokuyor.Ciddiyim arasında en güzel kokanı pal kutusu

Not: Ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 1 Nisan 2009; 0:24:38 >
  • bu olay birazda apple, microsoft gibi firmaların online oyun satma olayına karşı yapılmış bir hamle.

adamlar zaten blu-ray in lisasını ellerinde tutuyorlar, birde üstüne online oyunculukta ilerlediler mi, tamam işte.

game business bildiğiniz gibi devam ediyor, sony'ye ait olarak. helghan helghanlıların hesabı.
  • PS3 un icinde bittorrent e benzeyen (hatta kopyasi yine torrent) bir program zaten var.

Siz demolari PSN uzerinden mi cektiginizi saniyorsunuz. PSN belli bir sayiya kadar upload ettikten sonra. Torrent serveri gibi oyunu yada demo yu bitirenlerin kayitlarini tutup yeni cekmeye baslayan birini hemen ayni torrent mantigiyla bitirmis kullanicilara yonlendiriyor. Yoksa o kadar bant araliginin altindan sony bile kalkamaz. .hem bedava yap hemde bi dunya banta para ver. Hatta bunu okudugum yerde guzelde bir gafik anlatim vardi bulursam onuda eklerim.

Aslinda bu agi kullanip paylasim programi yapsalar guzel olur. Sarki- film v.b seyler paylasirdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Pek alakalı olmayabilir konu ile ama;

PAL oyun kutularının kutusu ayrı,ntsc-j ve ntsc-u ların kutusu ayrı kokuyor.Ciddiyim arasında en güzel kokanı pal kutusu

Not: Ciddiyim

Evet hocam özellikle MGS4 kutusu nedeniyle PAL aldım
  • ps3 kopya oyun oynatsa nolacak ki netten oyun indirene kadar ay olur diyen kitle acaba bu habere ne diyecek?
    bu gerçekleşirse sony ps3 ürününde türkiye pazarını kaybeder zaten olmasa da sony batcak değil ya. yabancılar oynar biz öyle fragmanlara bakar avuç yalar geçeriz

hayır bir de elinde arşiv onu geçtim somut bişeyler olmucak.sende oyun var mı? ohhoooo bisürü hani nerde? makinanın içinde. peki birgün o makinan elinde bozulursa nolur? harddiskte güvenli tutulur dersin şimdi hadi diyelim
    hdd i de bozacak bir arıza oldu gitti mi oyunların

ya da bozulma nedeniyle servise gidince 30gün sonra eline gelen ps3 ya seninkisi olmazsa?

o mis gibi shopto zarfını açıp aşşağıya doğru soyarak süt gibi oyuna ulaşıcaksın sonra jelatinini delip ilk açılışı sen yapacaksın o süt gibi teninin kokusunu kalbinde bulucaksın elin pad'ine gidecek kapağını açınca ımmmmmmm enfes lezzet kitapçığıyla özel baskı blurayiyle bütün zarafeti ve dişiliğiyle seni bekliyor olacak

ya sen tüm bunlara karşı koyabilecek misin?

• quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

o mis gibi shopto zarfını açıp aşşağıya doğru soyarak süt gibi oyuna ulaşıcaksın sonra jelatinini delip ilk açılışı sen yapacaksın o süt gibi teninin kokusunu kalbinde bulucaksın elin pad'ine gidecek kapağını açınca ımmmmmmm enfes lezzet kitapçığıyla özel baskı blurayiyle bütün zarafeti ve dişiliğiyle seni bekliyor olacak

Orjinal oyun farkı ancak bu kadar güzel anlatılır
  • quote:

quote:

İşte orjinal oyun aşkı

• quote:

quote:

quote:

İşte orjinal oyun aşkı

Kredi kartinin ekstresi geldiginde ki duygu yogunlugunu kim anlatacak...

• quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

quote:

quote:

quote:

İşte orjinal oyun aşkı

Kredi kartinin ekstresi geldiginde ki duygu yogunlugunu kim anlatacak...

O anda karmaşık duygular yaşadığımızdan onu anlatmak zor

• quote:

PS3 un icinde bittorrent e benzeyen (hatta kopyasi yine torrent) bir program zaten var.

Siz demolari PSN uzerinden mi cektiginizi saniyorsunuz. PSN belli bir sayiya kadar upload ettikten sonra. Torrent serveri gibi oyunu yada demo yu bitirenlerin kayitlarini tutup yeni cekmeye baslayan birini hemen ayni torrent mantigiyla bitirmis kullanicilara yonlendiriyor. Yoksa o kadar bant araliginin altindan sony bile kalkamaz. .hem bedava yap hemde bi dunya banta para ver. Hatta bunu okudugum yerde guzelde bir gafik anlatim vardi bulursam onuda eklerim.

Aslinda bu agi kullanip paylasim programi yapsalar guzel olur. Sarki- film v.b seyler paylasirdik.

Pc'den link ile indirilebiliyor oyunlar. yani herhangibir torrent programı kullanmadan. http üzerinden ftp protokolü ile. üfürmeye ne meraklı bir milletiz böyle yauv..

• quote:

Orjinalden alıntı: homeedition88

quote:

PS3 un icinde bittorrent e benzeyen (hatta kopyasi yine torrent) bir program zaten var.

Pc'den link ile indirilebiliyor oyunlar. yani herhangibir torrent programı kullanmadan. http üzerinden ftp protokolü ile. üfürmeye ne meraklı bir milletiz böyle yauv..

Hocam senin dediginide biliyoruz, nasil uygulandiginida. PS3 proxy server olayi o bahsettigin. Sonucta serverin bir sekilde yaymaya devam etmesi gerekiyor, yukarda bahsettigim olay onun ustunden asiri yuku almak icin uygulanan bir yontem. Birakta bir seyler bilelim haybeden ufurmuyoruz burda..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.