Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.671
Cevap
18
Favori
295.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

herkese günaydın.basar dedigin gibi soguk kendini iyice hissettirdi.cok soguk her an kar yağısı olabilir.hava su saatte bile o kadar kapalı ki sanki akşam olmus.boyle günleri kimse pek sevmez ama ben evde olacam yağmur yağacak evdede kimse olmayacak rahatımı bozan karısan eden vs iste o zaman boyle havaları cok seviyorum

gt5 ciler bu aksam kapısacaklar isim yazsınlar.benim aklımda soyle bir sey var.ben saat 23:00 gibi oyuna girerim belki daha erken saat 24:00 a kadar gelenlerle ufak yarıslar yaparız daha sonrasında ise 15-20 turluk bir yarış yapalım diyorum ne desersiniz ?soyle pit stop lu lastikleri değistirmek zorunda kalacağımız türden tabii gelen herkeste headset olursa daha keyifli olur

katılacaklar isimlerini ekleyerek listeyi bir sonrakine devretsin,birde bir isteğim olacak arkadaşlardan ben en son güncellenmis üye listesini silmisim.bazı arkadaşlarımın isimlerini psn lerini ve burdaki adlarını karıstırır oldum isimlerinizi psn isimleriniz ve burdaki kullanıcı adlarınızı bana pm atarsanız sevinirim.

ünsal güncellenmis listeyi gondersede fena olmaz hani

gt5 katılım listesi

1.nihat/NiKIL/ofkeTR

Herkese Günaydın hayırlı haftasonları istanbuldada hava çok soguk bugün yarın kar gelicek diyor havadurumu, nihat 3-4 kişi hariç bende karıştırıyorum psn ve gerçek isimleri aslında liste yerine birinci sayfada dh forum nicklerimizin yazdıgı yerin yanına psn ve sadece isimlerimizi yazsak çok daha iyi olur.

Bu görüş sadece, cumartesi geceleri gt5 etkinligi olmadan olmaz gece 23 de bende gt5 etkinligine katılırım.

1.Nihat/NİKIL/ofkeTR
    2.Volkan/çapari/volkan034

çok büyük bir aksilik olmazsa o saatlerde bende katılırım biraz stres atalım
    1.Nihat/NİKIL/ofkeTR
    2.Volkan/çapari/volkan034
    3.Cem/cemus/bycemus

• bu gece kimseden ses seda cıkmadı.neyse ben ferrari parası kazanayım bari ferrari lazım

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • Herkese günaydın. Dün gece Gt5 de online bakım çalışması var dedi durdu kimse giremedi,

Nihat bence Ferrari ile ugraşma şimdilik, pro nun son bölümü gt5 wolrl champıon gold için çok zorluyor Audi R5 5.2 + full modifiye 36 binlik yumuşak lastikle
    yol tutuşu ve hız olarak mükemmel bir araba oluyor 350 maloluyor bendeki 92 full modifiye ferrari den daha iyi, enzo ferrari mutlaka güzeldir ama 1.000.000 Cr zengin işi ilerde alınacak araba, world champıon ve bir çok yarışta bu dedigim audi çok iş yapıyor.

Orijinalden alıntı: çapari

Herkese günaydın. Dün gece Gt5 de online bakım çalışması var dedi durdu kimse giremedi,

Nihat bence Ferrari ile ugraşma şimdilik, pro nun son bölümü gt5 wolrl champıon gold için çok zorluyor Audi R5 5.2 + full modifiye 36 binlik yumuşak lastikle
    yol tutuşu ve hız olarak mükemmel bir araba oluyor 350 maloluyor bendeki 92 full modifiye ferrari den daha iyi, enzo ferrari mutlaka güzeldir ama 1.000.000 Cr zengin işi ilerde alınacak araba, world champıon ve bir çok yarışta bu dedigim audi çok iş yapıyor.

b-spec de ferrari yarısı var onun icin ferrari almam lazım.bu aralar b-spec takılıyorum 17. seviyeye geldim a da 16 dayım:).b-spec icin zonda ile tozu duman katıyorum

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |

• Herkese selamlar baya bir ara verdikten sonra geri döndüm...

Playstation bölümünü karıştırırken Ps3 harddisk değiştirme ile ilgili bir yazı okudum (http://forum.donanimhaber.com/m_40313798/tm.htm )
    Benim harddisk 80 gb ps3 de bu yeni move oyunlarını hafızaya yüklüyor. Sanki yakında 80 gb move oyunlarından dolayı yetmeyecek gibi geliyor bana. Ne dersiniz 80 gb yetermi değiştirmeye gerek varmı. Linkteki arkadaşın anlattığı kadar kolaymı bu değişim işleri. Aramızda daha önce bu işlemi yapan varmı.

Allahtan garantisi var daha, muhtemelen değişime gidecek, 1 ay kadar online olamayabilirim ama konuya mesaj yazmaya devam edeceğim.

Bu nasıl bir eziyet yaa. allah düşmanımın başına vermesin, PS3 süz bir AY nasıl geçer

Orijinalden alıntı: maxalanya

Benim PS3'ün Etherneti uçmuş, hiçbir şekilde PSN networke yada internete giriş sağlayamıyorum.

Allahtan garantisi var daha, muhtemelen değişime gidecek, 1 ay kadar online olamayabilirim ama konuya mesaj yazmaya devam edeceğim.

Bu nasıl bir eziyet yaa. allah düşmanımın başına vermesin, PS3 süz bir AY nasıl geçer

gecmis olsun kotu bir durum.insallah en kısa zamanda aramıza donersin

hard disk degistirme olayına gelirse cok zor bir olay degil okudugum kadarı ile.sürekli guncellenen oyunlar ve dedigin gibi move oyunları icin hard disk gerekiyorsa buyutmekte fayda var.yapacaksanda en az 250 lik bir hd tak derim.tercihim 500 lük olur sonrada bir daha dusunmem acabayetrmi yetmez mi diye.

benim kazandıgım ps3 (su an kullandıgım ps3 radyo programından kazanmısıtım ne ballıyım ama radyo virgin geveze show) 250 lik simdilik boyle bir sıkıntım yok

herhangi bir ferrari modelini elimdeki f40 modeli ferrari ile takaslarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 12 Aralık 2010; 19:04:28 >

• selam arkadaşlar soguk buz gibi havada şömine başında ps3 oynamak gibisi yok. özledim vallahi

F57M-BNN2-G33H

• munir bende bu nerelerdeydi diyordum.gardas buraya nasil uye olunuyor.bende olmak istiyorum.30 yas ustu insanlarla oyun keyfi daha iyi sevyeli oluyor.gecen gun veledin biri yuzunden joystiki kiriyodum.kufur ustune kufur ediyorlar ya kardesim.yapma diyosun o zaman sana diyor ne isin burda.git yasindakilerle oyna. biri bana yardimci olursa sevinirim. PM atamiyorum Hollandad oldugum icin telefon numarasini kabul etmiyor PM icin..yardimlarini bekliyorum arkadaslar.

Orijinalden alıntı: delioglan77

munir bende bu nerelerdeydi diyordum.gardas buraya nasil uye olunuyor.bende olmak istiyorum.30 yas ustu insanlarla oyun keyfi daha iyi sevyeli oluyor.gecen gun veledin biri yuzunden joystiki kiriyodum.kufur ustune kufur ediyorlar ya kardesim.yapma diyosun o zaman sana diyor ne isin burda.git yasindakilerle oyna. biri bana yardimci olursa sevinirim. PM atamiyorum Hollandad oldugum icin telefon numarasini kabul etmiyor PM icin..yardimlarini bekliyorum arkadaslar.

Hoşgeldin kardeş, donanimhaber.com sitesine üye olmak için türkiyede bir akrabanın telefon numarasını kullanabilirsin.

Bizim derneğe üye olmak için bu konunuyu açan FORDON arkadaşımıza PM atarsan üyelik işlemlerini başlatacaktır.

Derneğimizin seviyeli ve elit üyeleri ile keyifli dakikalar geçireceğine eminim.

1 aya kadar PS3'üm gelir o zaman bende aranıza dönerim...

• günaydın arkadaşlar...bütün herkesin hayırlı bir hafta geçirmesini dilerim.

iyi haftalar.
    Yeni the shoot diye bir oyun almıştım. Move oyunu. Silah aparatıyla beraber müthiş zevkli tavsiye ederim.
  • herkese iyi haftalar.cok soğuk abicim donuyoruz , ne mutlu bir sıcak yuvası olana.Allahım dısarıda kalan fakir fukaraya kolaylık versin

• quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

herkese iyi haftalar.cok soğuk abicim donuyoruz , ne mutlu bir sıcak yuvası olana.Allahım dısarıda kalan fakir fukaraya kolaylık versin

AMİN.

PSN : erkete
  • merhaba dostlar ben kocaelidenim.elimde sıfır jelatininde platinum killzone 2 ve assassin creed 2 var.gran turismo 5 le takas yapmak istiyorum.ilgilenenlere duyurulur.iyi oyunlar..
    bu hafta sonu ps3 de genelde ızleyıcı oldum.. ve kullanıcıyı pasıf konuma getırdım.. ama GT 5 cıler de pek aktıvıte yapamamıs anladıgım kadarıyle ..(bakım vb nedenlerden). bıse kacırmamısım neysekı...
    neyse arkadaslar bız 30+ uyelerı olarak aramızda kendı pıstımızı yapsak ve burda kapıssak nasıl olur.(soyle hızın dıbıne vuracagımız vb beklentılerı karsılayacak). bıze ozel pıst fıkrını tutan varmı.
    ıyı eglenceler herkese.

Pazar günü ilk kez Squad olarak BC2 oynadım güzeldi, Ben , özgür, erol, oğuz oynadik.
    Bu arada Delioğlan77 (Özgür) Oğuzun arkdaşı sanırım Rank 48 BC2 de Hocamızdır kendisi, Şu evlilerle maça bir hoca lazımdı zaten

quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

munir bende bu nerelerdeydi diyordum.gardas buraya nasil uye olunuyor.bende olmak istiyorum.30 yas ustu insanlarla oyun keyfi daha iyi sevyeli oluyor.gecen gun veledin biri yuzunden joystiki kiriyodum.kufur ustune kufur ediyorlar ya kardesim.yapma diyosun o zaman sana diyor ne isin burda.git yasindakilerle oyna. biri bana yardimci olursa sevinirim. PM atamiyorum Hollandad oldugum icin telefon numarasini kabul etmiyor PM icin..yardimlarini bekliyorum arkadaslar.

Özgür PM alabiliyorsan sana üyelikle ilgili olan bilgileri gönderiyorum, mail adresimden de bana geri dönüş yaparsın.
    Gerisini hallederiz, bu arada bu telefonla Üyeliğin ne alakası var Telefon onayımı istiyorlar artık
    Bugün 21:30 a kadar tükkanda olacam BC2 atmak isteyen arkdaşlarla haberleşiriz

Cem nerelerdesin Killzone öldü ortaklik bitti gibi olmasın ha

Dernekten kim ne zaman istersen Killozone da yapabiliriz, amaç beraber güzel vakit geçirmek

Bu arada 13 Aralık Dünya Rakı İçme Günü Kutlu olsun arkadaşlar,

RAKI NAME

İçmesini bilene zevk-u sefadır rakı
    İçmeyi bilmeyene cevr-ü cefadır rakı
    Bir münasip miktarı muhabbet anahtarı
    Kaçırırsan ayarı, cana ezadır rakı.

Ne dert kalır, ne keder, içeni mutlu eder
    İçebilirsen eğer, ruha ciladır rakı.
    Ham ervahsan yanaşma, arifsen ondan şaşma,
    İç amma haddi aşma, ferah fezadır rakı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fordon -- 13 Aralık 2010; 15:06:55 >

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.