Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
14.671
Cevap
18
Favori
294.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TILSIMTR

Selam Arkadaşlar,
    Dün bir update yaptı alet yenilik varmı laf olsun diyemi yaptı acaba.

valla benimki laf olsun diye oldu onu biliyorum büyük ihtimal kopya oyunlara yönelik yapıldı
    tam anlamı ile kendimi kaybetmiş durumdayım amsterdam öncesi alışverişe cıktık bide baktım kocaman sony center hadi bi bakalım dedim girdik iceri.cıktıgımda elimde torbalar icinde ps3 orjinal kulaklık. 007 blood stone.hot pursit.resident evil

ünsal amsterdamdan alınacak birşey var benim bildigim oda türkiye dahil heryerde yasak

Orijinalden alıntı: misroqo

quote:

Orijinalden alıntı: o-mikado

Herkese günaydın hayırlı işler arkadaşlar.
    Dün Başar ve bir tanıdık arkadaşla BC2 yaptın fena değildi. Ama Başar tanklı oyunları pek sevmiyor. Kızdı bayağı.Aslında Bende fazla haz etmiyorum ama tank ve özellikle Helikopter görünce dayanamıyorum
    Ustalaşmaya başladım Helikopterde.

Oğuz akşam bağlantım koptu giremedim tekrar kusura bakma.Dün çok kötüydüm zaten iyice sinirlendim bol bol küfür ettim.içimden tabi

Dostum tahmin ettim. Bağlantıdan olduğunu.
    Sorun değil aramızda lafı olmaz böyle şeylerin.
    Akşam görüşürüz.

PSN : erkete

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: misroqo

quote:

Herkese günaydın hayırlı işler arkadaşlar.
    Dün Başar ve bir tanıdık arkadaşla BC2 yaptın fena değildi. Ama Başar tanklı oyunları pek sevmiyor. Kızdı bayağı.Aslında Bende fazla haz etmiyorum ama tank ve özellikle Helikopter görünce dayanamıyorum
    Ustalaşmaya başladım Helikopterde.

Oğuz akşam bağlantım koptu giremedim tekrar kusura bakma.Dün çok kötüydüm zaten iyice sinirlendim bol bol küfür ettim.içimden tabi

Dostum tahmin ettim. Bağlantıdan olduğunu.
    Sorun değil aramızda lafı olmaz böyle şeylerin.
    Akşam görüşürüz.

Akşam yapalım yine bir çalışma ama tanksız olsun

• evet volkan cenkten geldi pikap a-spec yarsılarında cok isşime yaradı hemen gectim ama su b-spec yarsında bir turlu 1. bitiremedim yarısları.ya aracları modifiye etmekten para kalmadı dükkanda kamyonetede 150 bin kredi harcadım bana mısın demiyor bir motor takviyesi daha yapmam lazım yarısı bitireyim gonderecem kamyoneti

bu arada mazda yarısı icin aracım mevcut fakat bu hali ile yarıs kazanması mumkun degil.benim param kalmadıgı icin modifiye yapamıyorum isteyen varsa gondereyim yalnız gonderdigim sekli ile geri almam ona gore takviyeli edilmis sekilde geri gelsin

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • Abi evli barklı adamlarsınız çoğunuz benim gibi.Ama nasıl bu kadar vakit ayırabiliyorsunuz şu oyun işine akıl sır erdiremiyorum yahu.

Orijinalden alıntı: WIZARD of WOR

Abi evli barklı adamlarsınız çoğunuz benim gibi.Ama nasıl bu kadar vakit ayırabiliyorsunuz şu oyun işine akıl sır erdiremiyorum yahu.

ben bekarım

aksam oldu kafam kazan gibi bugun cok yogun bir gundu hepimiz icin çalsın sakin kafa dinlendirici

Dido - Sand In My Shoes

cok seviyorum bu kadını ve sarkılarını tabikide

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |

• quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

quote:

Abi evli barklı adamlarsınız çoğunuz benim gibi.Ama nasıl bu kadar vakit ayırabiliyorsunuz şu oyun işine akıl sır erdiremiyorum yahu.

ben bekarım

aksam oldu kafam kazan gibi bugun cok yogun bir gundu hepimiz icin çalsın sakin kafa dinlendirici

Dido - Sand In My Shoes

İnsan bekar olunca o kadını şu kadını (ayrıca şarkılarınıda ) sevme gibi bir şansı oluyor tabi.

• quote:

Hocam Anlatayım.

Taktiler El Kitabı.
    1- Oyuna öncelikle geç saatlerde girmeye bakalım.23:00 ve sonrası gibi ama unutmayalım ki ne kadar geç girersek okadar geç bitiyor. Bu nedenle Yatağa girerken çok dikkatli ve sessiz olamak gerek.Yakalnırsanız öncelikle şu deniyor "çocukmusun saat kaç yarın iş var " gibi gereksiz cümleler. Bu nedenle yakalanırsanız hemen inkar edin. Benim gibi yapın "Tuvaletten geliyorum " " sendan 20 dk sonra yattın " gibi sizin hayal gücünüze bağlı.

2- Dizi seğreden bir aileniz varsa ki benim var P.tesi= Yer gök ask - Salı = osman (geçmiş zaman olurki) Çarşamba = Yaprak dökümü ( Bi döklmedi) Perşembe = Hatırlamıyorum Cuma = Hanımın Çifliği gibi.
    Bu diziler başlayana kadar ERKETE de beklersin.Başalayınca "Yinemi dizi" gibi bir cümle sarf edersin ve aile seni direk başka odaya şutlar. Yırtarsın.

3- En güzeli ve en geçerli olanı Çocuğun varsa ve erkekse yırttın. Çaktırmadan Çocuğun kulağına oyun oynayalımmı dersin Oda sana o beklediğin cümleyi sarf eder. " Baba oyun oynayalım ama sorumlu bir baba olarak sende " getir oğlum LEGO ları oynayalım " desin. Ve tabikide çocuk bilgisayar oynayalım ( PS3) der. Ve sende "oğlum Annene sor kızıyor" dersin. Ve çocuğun kurudu ğu baskı vb etkenler ile oyunun başına.

Ben en azından böyle yapıyorum ama sakın sanmayınki bunlar doğru şeyler ama arada yapıyorum.
    Nede olsa Babalık zor iş.

• o-mikado

hocam süpersin

• quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

quote:

ben bekarım

Dido - Sand In My Shoes

Harbi dinlendiriciymiş ya sağol, bu Dido ablanın sesi ayrı bir huzur kaynağı zaten;

Bende Metallica dan-One parçasını istiyorum özellikle saat 19:00 dan sonra 21:30 a kadar benimle Bc2 atacak arkadaşlar için

• Heheh Mikado'cum bendede oğlan var ama daha 1,5 yaşında PS3'ten anlamıyor henüz.Zaten yatması gerekenler sınıfının başında o geliyor ama 12 den önce yatmıyor ki eleman. Bir de sallayıp uyutma görevide başıma kaldı (ki aslında hoşuma gitmiyorda değil ) malum uykusuzluk başa vuruyor bir süre sonra.Dizi olayını sorma zaten.O başlı başına dert. Ama taktikler iyiymiş sende erketeye yatıp homurdanma olayını tuttum.Ama başka odada TV yok.PS3'ü taşıyamıyorum.Monitör vardı eskiden Samsung BW2262.Ama işyerinde monitöre ihtiyaç oldu.O da evden gitti.Mecbur herkesi uyutana kadar bekliyorum.Bir de yığınla oyun var hangisini oynayacağımı şaşırıyorum.Karar veremiyorum.Canımda daha çok Black Ops çektiği için ona takılınca öbürleri kalıyor bu sefer. Heves edi alıyorum.Sanki boşuna alıyorum gibi oluyor slında.Hakkını veremeiyorum çünkü.Kendi kendime

Çıkmazdayım arkadaşlar.Bunalımdayım.Çöktüm.Yardım edin.N'apiim ben şimdi?

• quote:

quote:

Hocam Anlatayım.

Taktiler El Kitabı.
    1- Oyuna öncelikle geç saatlerde girmeye bakalım.23:00 ve sonrası gibi ama unutmayalım ki ne kadar geç girersek okadar geç bitiyor. Bu nedenle Yatağa girerken çok dikkatli ve sessiz olamak gerek.Yakalnırsanız öncelikle şu deniyor "çocukmusun saat kaç yarın iş var " gibi gereksiz cümleler. Bu nedenle yakalanırsanız hemen inkar edin. Benim gibi yapın "Tuvaletten geliyorum " " sendan 20 dk sonra yattın " gibi sizin hayal gücünüze bağlı.

2- Dizi seğreden bir aileniz varsa ki benim var P.tesi= Yer gök ask - Salı = osman (geçmiş zaman olurki) Çarşamba = Yaprak dökümü ( Bi döklmedi) Perşembe = Hatırlamıyorum Cuma = Hanımın Çifliği gibi.
    Bu diziler başlayana kadar ERKETE de beklersin.Başalayınca "Yinemi dizi" gibi bir cümle sarf edersin ve aile seni direk başka odaya şutlar. Yırtarsın.

3- En güzeli ve en geçerli olanı Çocuğun varsa ve erkekse yırttın. Çaktırmadan Çocuğun kulağına oyun oynayalımmı dersin Oda sana o beklediğin cümleyi sarf eder. " Baba oyun oynayalım ama sorumlu bir baba olarak sende " getir oğlum LEGO ları oynayalım " desin. Ve tabikide çocuk bilgisayar oynayalım ( PS3) der. Ve sende "oğlum Annene sor kızıyor" dersin. Ve çocuğun kurudu ğu baskı vb etkenler ile oyunun başına.

Ben en azından böyle yapıyorum ama sakın sanmayınki bunlar doğru şeyler ama arada yapıyorum.
    Nede olsa Babalık zor iş.

Dostum harikasın ya Ama çok şükür benim bunlara ihtiyacım yok.

• lokman seyehat bitmedimi daha özlettin kendini

• Herkese günaydın.
    volkan kamyoneti gonderdim sana.b-spec yarıstaki kamyonet yarısı omrumu yedi.full modifiyeli olarak yolluyorum sana.2.elden benimde bir tane komyonet bulmam lazım garajd bulunsun fazladan sahip olan varsa baska bir aracla takaslayabiliriz.

• Herkese günaydın arkadaşlar.

• Merhaba.
    Öncelikle çok teşekkür ederim.
    Şimdi http://www.cine-izle.net/index.php?www adresindeki videoları seyredebiliyorum. Buradaki movshare de kayıtlı filmleri gayet rahat açıyorum. Ama yine burada videoweed'e kayıtlı bir film varsa onu açamıyorum.

Hiç açamadığım sitelere örnek ise;

http://diziport.com/
    http://www.filmizle.gen.tr/

bunlar birer örnek.

Sitelerin adreslerini browser'dan kopyaladım ki , yanlış adres vermeyeyim diye. :)

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denzom

Merhaba.
    Öncelikle çok teşekkür ederim.
    Şimdi http://www.cine-izle.net/index.php?www adresindeki videoları seyredebiliyorum. Buradaki movshare de kayıtlı filmleri gayet rahat açıyorum. Ama yine burada videoweed'e kayıtlı bir film varsa onu açamıyorum.

Hiç açamadığım sitelere örnek ise;

http://diziport.com/
    http://www.filmizle.gen.tr/

bunlar birer örnek.

Sitelerin adreslerini browser'dan kopyaladım ki , yanlış adres vermeyeyim diye. :)

Şimdiden çok teşekkür ederim.

arkadasım sıtelerı ıncelemedım.ancak ızleyememe sebebın acaba Ps3 un desteklemedıgı codeclerı kullandıkları ıcın olabılırmı.. sıtede buna benzer ıbare mevcutmu.. aklıma geldı belırteyım dedım .saygılar.

• şu kamyoneti birkaç tur da ben kullanabilir miyim :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.