Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.671
Cevap
18
Favori
295.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fordon

Beyler oyun kitlendi çıktım bende, iyi akşamlar yarın haberleşirizzz...

evet dün akşam ve önceki akşam o kilitlenme olayı bendede oldu hayırdır inşallah

psn:eroldursun
  • günaydın dernek

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • Günaydın Arkadaşlar.
    Dün COD update ettikten sonra bitti resmen en az 10 defa düştü 5 defa kitlendi.
    Sizdede aynı sorunlar oldumu acaba

...Uncharted1...Uncharted2...Heavy Rain...Resident Evil 5...Metal Gear Solid...NFSHP...Mortal Kombat 9...Fifa 11...COD 7...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TILSIMTR

Günaydın Arkadaşlar.

Aşkın kusura bakma hep davet dönderiyorsun gelmiyorum ayıp oluyor sana

Bu akşam eve gidince denerim.Daha update yapmadım.

PSN : erkete
  • Günaydın arkadaşlar.

Dün yine şov yaptık BC2. Ama bu sefer daha sağlam adamlar vardı.
    Yine yapalım en kısa zamanda .
    Gerçi bu aralar pek müsait olamaya bilirim. Ama fırşat buldukça geleceğim.

• Günaydın Arkadaşlar...

yurtdışından birader geldiği için aranıza pek katılamıyorum bu aralar. Kısmet ise yılbaşından sonra tekrar aranızda olacağım :)

Orijinalden alıntı: TILSIMTR

Günaydın Arkadaşlar.

hocam aynen bendede öyle.tam oyuna başlıyorsun 1dk. geçmeden oyundan atıyor.sonra tekrar oyuna girmeye çalış.bu akşam tekrar deneyeceğim bakalım ne olacak.denk gelirsek beraber oynayabiliriz.görüşmek üzere...
  • Koğuş iştima alınacak 19:30 gibi BC2 de, beklerim
  • yaw akşamki oyun çok güzel oldu oyuna ilk girdim oğuz ve başar ın rakip takıma geçtim bi oyun öyle oynadım bir kerede oğuzu öldürdüm galiba ama arada bir rush değilde conquest yapsak fena olmaz baya zevkli oluyo ordan oraya koşuştur bu arada enginarın da herşeyini açtım bundan sonra medic takılcam bilginize yani her ihtimale karşı bana yakın olun ölürseniz falan hayat öpücüğünü ben vericem size bundan sonra zaten oda bitsin full snaypır olucam çünkü oyunda beni tamamlayan karakter o neyse bu akşam kaldığımız yerden devam

not: bu arada herkese günaydın tükkanı ben açmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melvin34 -- 16 Aralık 2010; 8:19:35 >

• günaydın dostlar olaki gt 5 ten sıkılan takas etmek istiyen varsa ben kocaelideyim.elimde sıfır jelatininde platinum killzone 2 ve assassin creed 2 var.gran turismo 5 le takas yapmak istiyorum.ilgilenenlere duyurulur.iyi oyunlar..

Valla bu BC2 fena sardı beni. Alalı 2-3 ay oldu, Rank 20 Sniper ve Enginar bitti.
    Artık rüyamda savaşırken görmeye başladım.
    Biraz azaltsam iyi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melvin34

yaw akşamki oyun çok güzel oldu oyuna ilk girdim oğuz ve başar ın rakip takıma geçtim bi oyun öyle oynadım bir kerede oğuzu öldürdüm galiba ama arada bir rush değilde conquest yapsak fena olmaz baya zevkli oluyo ordan oraya koşuştur bu arada enginarın da herşeyini açtım bundan sonra medic takılcam bilginize yani her ihtimale karşı bana yakın olun ölürseniz falan hayat öpücüğünü ben vericem size bundan sonra zaten oda bitsin full snaypır olucam çünkü oyunda beni tamamlayan karakter o neyse bu akşam kaldığımız yerden devam

Merhaba Gençler,

Enginar bitirdinmi vayy helal, artık Melek Hemşire olacaksın demekki
    Bende o Medic olayına bir türlü sevemedim ya, ama yakında benimde enginar biter ,melek hemşire olurum
    Vodefone reklamı aklıma geldii Kırmız yerinede "Mermi" diye bağırırızz artık....

• quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

quote:

Orijinalden alıntı: Melvin34

yaw akşamki oyun çok güzel oldu oyuna ilk girdim oğuz ve başar ın rakip takıma geçtim bi oyun öyle oynadım bir kerede oğuzu öldürdüm galiba ama arada bir rush değilde conquest yapsak fena olmaz baya zevkli oluyo ordan oraya koşuştur bu arada enginarın da herşeyini açtım bundan sonra medic takılcam bilginize yani her ihtimale karşı bana yakın olun ölürseniz falan hayat öpücüğünü ben vericem size bundan sonra zaten oda bitsin full snaypır olucam çünkü oyunda beni tamamlayan karakter o neyse bu akşam kaldığımız yerden devam

Merhaba Gençler,

Enginar bitirdinmi vayy helal, artık Melek Hemşire olacaksın demekki
    Bende o Medic olayına bir türlü sevemedim ya, ama yakında benimde enginar biter ,melek hemşire olurum
    Vodefone reklamı aklıma geldii Kırmız yerinede "Mermi" diye bağırırızz artık....

evet ben sizin için varım artık sizi ben kurtarıcam ama beni kim kurtarır artık bilemem bakalım medic le oynanış nasılmış ama dediğim gibi sınaypırdan aldığım zevki ne enginardan nede assaulttan alamadım assault yine bi nebzede enginarı hiç sevemedim bakalım medic nasıl olcak

• Valla medic i bitirmek oldukça zor gibi ben genelde hep onunla oynuyorum hala bitmedi. Bu nedenle hep acemi ve hemen öleceklerin yanında dolaşıyorum. Tabutçu misali ölenleri diriltmek için. Malum herşey puan için.

• bizim ekip akşama hazır olun squad yapalım 20:30 gibi müsait olurum sanırım ben.
  • iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? kısa aradan sonra oyunlara kaldım yerden devam ediyorum. oo7 blood stone oynuyorum cok zevkli.gt5 kutusuna koydum beynim kaldırmıyor artık :) sadece toplanıp atraksiyon yaparken oynucam artık. (ps3 kulaklık aldım) merekla tdu2. bekliyorum subatta cıkıcakmış ilki cok zevkliydi bu dahada güzel olur umarım. uzun yıllar sıkılmadan oynardım ilkini.
    Özgür tekrar hoş geldin aramıza. Bugün olmasada C.tesi uzun uzun oynarız inşallah BC2.

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.