Şimdi Ara

PS 3 update nerden indirebilirm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten nasıl PS uptade (1.82) dosyasını indirebilirim.yani hangi siteden? birde indirdikten sonra cd ye hangi dosya şeklinde atmam gerekecek.yani ps3 un gormesi için.yardımcı olurmunuz.?

bu arada ps storeye arkadaşım amerikan hesap alarak üye oldu..konsol ntsc-u.......pal bolgesi için cıkan update ntsc-u yada uyarmı...?

• yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.....
  • http://uk.playstation.com/help-support/ps3/guides/detail/item69630/

PS3 diye bi dosya aç onun içine UPDATE onun içinede update dosyasını at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Granddde -- 13 Temmuz 2007; 23:05:28 >

• dostum çok saol.ama arkadaşım amerika hesap açtı.konsolda ntsc-u ....senin verdiğin uk.yani ingiltere.bir sorun olurmu?
  • UPDATE sağ tıkla kaydet yada flashget'le
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

dostum çok saol.ama arkadaşım amerika hesap açtı.konsolda ntsc-u ....senin verdiğin uk.yani ingiltere.bir sorun olurmu?

Yapılan update'in, alınan hesapla bir alakası olmaz. Sonuçta update'i PS3'e yapıyorsun, hesaba değil.

Gördüm ki konsol NTSC-J, buradan update edebilirsin...

http://djp01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/jp/2007_0628_25de800491e8e88104d7e30b7524e9dc/PS3UPDAT.PUP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therev -- 14 Temmuz 2007; 0:11:56 >

• mad skillz dostum ntsc-u için dimi bu update...arkadaşlar updateyi yukluyorum sorun cıkmaz dimi....ok saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mad skillz dostum ntsc-u için dimi bu update...arkadaşlar updateyi yukluyorum sorun cıkmaz dimi....ok saolun

İmzanda NTSC-J yazıyor ama...

NTSC-U arıyorsan bunu al...

http://dus01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/us/2007_0628_25de800491e8e88104d7e30b7524e9dc/PS3UPDAT.PUP
  • ok saol dostum .yok arkadaş için istemiştim.saol dostum......bende ntsc-j var.arkadaşta ntsc-u saol...
  • mad skillz dostum saol.peki bu verdiğin link e ait site yide verebilirmisin bana..saol......
  • Bu PS'in kendi resmi sitesinden alınma. Sadece server linki çok uzun o kadar. Resmi update yani, fake değil merak etme...
  • yok dostum yanlıs anlama ....merak ettim sadece .sana guvenim sonsuz.yani bir sonraki update cıkınca direk indireyim dedim.ondan sordum..
  • quote:

sana guvenim sonsuz.

Teşekkürler, buna ihtiyacım vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therev -- 14 Temmuz 2007; 0:48:38 >
  • arkadaşlar ps3 1.82 updateyi dvd ye yazdım nero da udf şeklinde ..ancak ps3 e taktıgımda cd yi video foto ve muzik adı altında data disk şeklinde goruyor..nereden update yapacağım..yardımlarınızı bekliyorum....
  • arkadaşlar forumda arattım buldum...update bolumunden Update via Storage dan yaptım.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.